Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی درباره تاثیر افزایش قیمت بنزین بر هزینه حمل کالا بیان کرد: عمده بار در جاده‌های کشور توسط کامیون‌ها جابه‌جا می‌شود که این خودرو‌های سنگین گازوئیل سوز هستند لذا تغییر و تاثیری در قیمت حمل کالا‌ها نخواهیم داشت.

وی افزود: قیمت تعرفه حمل کالا‌ها توسط مدل تُن کیلومتر (مصوبه شورای عالی ترابری) تعیین می‌شود و براین اساس اگر متغیر‌های این مدل تغییر کند در طول سال جلساتی با نمایندگان کانون‌های سراسری رانندگان و انجمن‌های صنفی برگزار و موضوع مورد بررسی و تصمیم گیری قرار می گیرد لذا در کوتاه و یا میان مدت تغییری روی مولفه‌های حمل کالای اساسی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره شرایط فعالیت وانت بار‌های برون شهری گفت: طبق مصوبه‌ای که اعلام شده  ۳۰۰ لیتر بنزین برای وانت‌های یک گانه سوز و ۱۲۰ لیتر بنزین برای وانت‌های دوگانه سوز در نظر گرفته شده است، در نظر داریم ظرف دو ماه آینده براساس سیستم پایشی و بارنامه‌ها، هر وانت باری که به بنزین بیشتری احتیاج دارد با همکاری وزارت نفت، سوخت بیشتری تحویل بگیرد.

حسن نیا در خصوص تغییر هزینه جابه‌جایی مسافر با افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: جابه‌جایی مسافر با اتوبوس‌های گازوئیلی انجام می‌شود و تغییری در نرخ هزینه جابه‌جایی نداریم، برای مسافربر‌های عمومی یعنی سواری‌های مسافری بین شهری که معمولا تاکسی‌ها را شامل می‌شود براساس پیگیری صورت گرفته در کمیته ویژه وزارت کشور مصوب شد برای سواری‌های عمومی برون شهری معمولی ۷۵۰ لیتر و برای سواری عموی برون شهری دوگانه سوز ۴۵۰ لیتر برای آذر ماه شارژ شوند.

وی در این باره افزود: علاوه بر سهمیه آذر، سهمیه ۶ روز باقی مانده در آبان خودرو‌های سواری عمومی برون شهری در کارتشان شارژ خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: رانندگان سواری عمومی برون شهری که دارای پلاک (ع) و کارت هوشمند سوخت هستند حتما باید صورت وضعیت جابه‌جایی مسافر در مسیر‌های مختلف را دریافت کنند. از دو ماه آینده براساس پیمایشی که محاسبه خواهد شد خودرویی که مقادیر بیشتری سوخت نیاز داشته باشد با هماهنگی وزارت نفت، اقدام به شارژ کارت سوختش خواهیم کرد.

حسن نیا بیان کرد: در تمام پایانه‌های عمومی شهر‌ها، نماینده ای در واحد سازمان راهداری مستقر است، هموطنان می‌توانند  شکایات خود را درباره افزایش قیمت به این نمایندگی‌ها ارائه کنند یا با تلفن ۱۴۱ تماس بگیرند، حتما موضوع شکایات در کمیسیون‌های ماده ۱۰ و ۱۱ بررسی و نتایج به اطلاع افراد خواهد رسید.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟

این ماده اصلی آشپزخانه که به «طلای مایع» لقب گرفته، به پرطرفدارترین محصول سرقت شده از سوپرمارکت‌های اسپانیا تبدیل شده است. خشکسالی و گرمای شدید باعث افزایش قیمت روغن زیتون در این کشور شده و آن را به کالایی با ارزش بالا تبدیل کرده است. در ۷۰ درصد از مناطق این کشور، روغن زیتون بیشترین محصول سرقتی از سوپرمارکت‌ها است که محبوبیتش از سایر خوراکی‌های خوشمزه پیشی گرفته است. 

اسپانیا بزرگترین تولید کننده روغن زیتون در جهان است و این محصول بخش مهمی از اقتصاد و فرهنگ غذایی این کشور را تشکیل می‌دهد. رژیم غذایی مدیترانه‌ای بدون آن قطره‌های سالم روغن زیتون که تقریبا روی هر چیزی ریخته می‌شود، طعم نصفه و نیمه‌ای خواهد داشت.

اما با افزایش قیمت روغن زیتون به دلیل تورم، قیمت عمده فروشی این چاشنی خوشمزه از ۲.۱۳ یورو به ازای هر لیتر در فوریه ۲۰۲۰ به ۸.۸۸ یورو رسیده است که ۷۰ درصد افزایش فقط در سال گذشته را نشان می‌دهد. برای خریداران، این به معنای افزایش قیمت از حدود ۵ یورو به ازای هر لیتر تا ۱۴ یورو بوده است.

افزایش سرقت روغن زیبتون فروشگاه‌های اسپانیایی را مجبور کرده که بطری‌های بزرگ روغن زیتون را با زنجیر به قفسه قفل کنند و یا تگ‌های امنیتی روی آنها بچسبانند تا از سرقت آن جلوگیری شود؛ اقداماتی که معمولا برای مشروبات الکلی گران‌قیمت استفاده می‌شود. 

الخاندرو آلگرا، مدیر بازاریابی شرکت امنیتی STC، در گفتگو با فایننشال تایمز خاطرنشان کرد که این سرقت‌ها نه توسط افراد گرسنه و نیازمند که از سوی باند‌های تبهکار صورت می‌گیرد. او در این خصوص می‌گوید: «این اتفاق نادر است که یک کالای غذایی ضروری به طور مکرر دزدیده شود و این سرقت‌ها نتیجه فعالیت باند‌های خلاف سازمان یافته است. این افراد روغن زیتون را در بازار سیاه می‌فروشند.»

آلگرا به سایر اقلامی که در صدر فهرست سرقت‌ها قرار دارند اشاره کرد و افزود: «ژامبون ایبریایی، پنیر‌های قدیمی و کهنه، تیغ ریش تراش و الکل در رده‌های بعدی کالایی هستند که در سوپرمارکت‌ها بیشتر به سرقت می‌روند.»

در حالی‌که در سراسر اروپا سرقت الکل رایج‌تر است در اسپانیا دزد‌ها اقلام غذایی فانتزی را ترجیح می‌دهند. موادی مانند پنیر، برخی از تن ماهی‌های گران قیمت و صدف از دیگر مواردی هستند که در اسپانیا مورد توجه سارقان سوپرمارکت‌ها قرار می‌گیرند. 

برداشت زیتون در فصل کشاورزی ۲۰۲۳/۲۰۲۴ به پایان رسیده و بارندگی‌های سیل آسا باعث افزایش تولید نسبت به رکورد‌های پایین سال قبل شده است. گزارشی از وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا نشان می‌دهد که تولید زیتون در سال گذشته ۰.۷۳ درصد افزایش یافته و قیمت‌ها از بالاترین حد ۸.۹۹ یورو در اواسط ژانویه شروع به کاهش کرده است.

با این حال، نگرانی‌هایی وجود دارد که با وجود افزایش زمین‌های قابل کشت برای زیتون، کمبود علاقه سرمایه گذاران و نهال برای پوشش مساحت مورد نیاز کمبود محصول ارائه شده در مقابل تفاضا‌ها وجود داشته باشد.

منبع: یورونیوز

tags # روغن زیتون سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • تشکیل ۴۳۴ پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون شهری آذربایجان غربی
  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت