Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا دلاوری افزود: این علائم در برخی افراد بروز  پیدا می کند اما همه این علائم به معنای وجود سرطان نیست و برخی بیماری های دیگر نیز این علائم را دارند.

وی اضافه کرد: راه پیشگیری از سرطان معده، تغذیه مناسب، پیشگیری از چاقی و شیوه مناسب زندگی است و در مواردی که علائم خطر وجود دارد، در اسرع وقت باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیر ژنتیک در بروز سنگ‌های صفراوی 

متخصص بیماری های گوارش گفت: بیماری های صفراوی انواع متعددی دارد اما سنگ های صفراوی و پولیپ های  صفراوی از شایع ترین آنها به شمار می رود.

دلاوری اضافه کرد: بسیاری از اوقات سنگ های صفراوی در فرد موارد علامتی ایجاد نمی کنند؛ سنگ های صفراوی ممکن است متعدد باشند و اندازه های مختلف دارند.

وی گفت: بر اساس علائم بالینی، سن فرد و درد تصمیم به برداشتن سنگ ها می شود. گاهی ممکن است بیماران سنگ صفرا داشته باشند اما لازم نباشد سنگ ها را حتی تا آخر عمر بردارند. برخی اوقات افراد برخی دردهای شکمی را به سنگ صفراوی ربط می دهند که شرایط خاص و شرح حال خاص دارد.

دلاوری یادآور شد: عوامل ژنتیک، بعضی هورمون ها و بارداری در بروز سنگ های صفراوی تاثیرگذار است و مسائل تغذیه ای در این قضیه چندان تاثیرگذار نیست.

۲۳۴۷۴۷ کد خبر 1322884

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سرطان معده سلامت بنزین سهمیه بندی بنزین تیم ملی فوتبال ایران واردات بنزین قاچاق سوخت بنزین و گازوئیل ایالات متحده آمریکا معرفی کتاب طاقچه بارش برف باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

کد خبر 849437 منبع: ایسنا برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم استان اردبیل سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • علائم فشار خون بالا