Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دادگستری کل استان تهران، محمدجواد حشمتی در دومین نشست شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی، منابع طبیعی و حقوق عامه ضمن تقدیر از زحمات اعضای شورا در بخش‌های مختلف علیرغم کاستی‌های موجود در عرصه منابع مالی و انسانی، اظهار کرد: بدون تردید ما در جهت حفظ اراضی ملی و دولتی و نیز منابع طبیعی بسیار جدی هستیم و با حساسیت خاصی آن را دنبال می کنیم و لازم است کلیه نهادهای قانونی ذیربط با عمل کردن به مسئولیت‌های خطیر خود در محدوده وظایف محوله، با قاطعیت برای تحقق این هدف مقدس تلاش نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلما تخریب بنا و قلع و قمع مستحدثات غیر قانونی آثار روانی سوء در بین آحاد جامعه داشته و خسارات زیادی را در بر دارد و اگر چنانچه مراجع ذیصلاح هر یک برابر وظایف قانونی خود برای پیشگیری از احداث بناهای غیرمجاز و تعدی و تجاوز به اراضی ملی و دولتی توسط متجاوزین، اقدامات لازم را معمول دارند، مطمئنا دیگر شاهد چنین تصرفات غیرقانونی نخواهیم بود، البته تلاش جدی برای کوتاه کردن دست غاصبین از اراضی ملی و برگرداندن آن به بیت المال، جایگاه خاص خود را خواهد داشت.

وی افزود: حریم شهر تهران از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و لذا می بایست با واگذاری اراضی حریم به افراد حقیقی و حقوقی به شدت برخورد شود. در غیر این صورت مقوله حاشیه نشینی همراه با آسیب های مربوط به آن رفته رفته توسعه می یابد و این موضوع حتما به مقامات و مدیران قضایی در سطح استان ابلاغ خواهد شد تا در چارچوب مقررات قانونی به حفظ و حراست اراضی حریم همت نمایند و شهرداران نیز لازم است به مسوولیت خطیر خود در این زمینه واقف بوده و با بهره گیری از کاداستر جلوی بسیاری از تصرفات غاصبانه اراضی ملی و حریم را بگیرند.

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به مساله آلودگی آب شرب تهران، اظهار کرد: این موضوع فوق‌العاده مهم و حیاتی است و حتی در برخی از موارد جرم به شمار می رود و لذا چنانچه مسئولان مربوطه برای رفع این معضل بزرگ و حساس، اقدام لازم را معمول ندارند، حتما اعلام جرم خواهد شد، چرا که اسناد بالادستی نیز بر اهمیت مراتب فوق تاکید دارد.

حشمتی در ادامه خاطرنشان کرد: با کمال تاسف با ساخت و سازهای غیرقانونی در سطح استان و بویژه تهران مواجه هستیم و ضرورت دارد همه ارگان های ذیربط  با دقت و جدیت کامل وارد صحنه شده و بدوا مبادرت پیشگیرانه نمایند و در صورت ایجاد بنا پس از انجام تشریفات قانونی با قاطعیت تمام به تخریب و قلع و قمع آن بپردازند.

وی تاکید کرد: تلاش می کنیم شعبه ویژه‌ای برای این امر مهم در کلیه مراحل دادرسی اعم از دادسرا، دادگاه بدوی و تجدید نظر در نظر بگیریم.

رئیس کل دادگستری استان تهران در پایان سخنان خود اظهار کرد: واگذاری برخی از اراضی برای موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و... آن هم به ثمن بخس معضل دیگری است که می طلبد برای حفظ ثروت ملی، موازین قانونی همچون انجام مزایده و سایر تشریفات اداری در مسیر واگذاری ها به دقت مراعات شود و در ادامه نیز در راستای استفاده بهینه از این اراضی، نظارت مستمر و پیوسته اعمال گردد.

در ادامه جلسه مطابق با دستور کار تنظیمی، مصوبات نشست قبل به دقت پیگیری و گزارشات مستند تعدادی از اعضای شورا استماع شد و پس از طرح مباحث کارشناسی لازم، حسب مورد تصمیماتی نیز اتخاذ گردید.

کد خبر 4776919 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری تهران زمین خواری شورای شهر تهران زلزله شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه آلودگی هوا بارش برف شهر تهران بنزین آتش نشانی کمیته امداد امام خمینی سازمان تامین اجتماعی تعطیلی مدارس سیدابراهیم رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخر‌هایی که جان می‌گیرند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، با گرم شدن هوا نوجوانان و جوانان تمایل به شنا پیدا می‌کنند، اما متاسفانه بعضاً برخی از آنان بدون رعایت ایمنی لازم در استخر‌های کشاورزی به شنا کردن می‌پردازند که متاسفانه در سال‌های اخیر تعداد زیادی از شهروندان در استان یزد جان خود را از دست داده اند.
کارشناس جهادکشاورزی گفت: در سطح استان بیش از ۲هزار و ۷۰۰ استخر کشاورزی از نوع بتنی و پلیمری وجود دارد. 
ذوالفقاری افزود:استخر‌های کشاورزی با کاربری ذخیره آب و استفاده بهینه از این منابع ایجاد می‌شوند، اما متاسفانه در زمان راه اندازی، استاندارد‌های لازم رعایت نمی‌شود، معمولا نوجوانان و جوانان با دیدن آب خوشحال می‌شوند و بدون اینکه به ایمنی آن توجه داشته باشند به شنا کردن می‌پردازند که بعضاً حوادث ناگواری نیز به دنبال خواهد داشت.
 وی ادامه داد:حتی برخی از شهروندان استان با وجود اینکه در کنار سد‌ها، بعضاً رودخانه‌ها و حتی استخر‌های ذخیره آب تابلوی شنا ممنوع را می‌بینند، اما با این وجود به شنا کردن در آن مکان می‌پردازند.
کارشناس جهادکشاورزی گفت:سال گذشته هم هفت نفر در استان یزد غرق شدند و از ابتدای سال جاری تاکتون ۳نفر در استخر‌های کشاورزی غرق شده اند و جان خود را از دست داده اند. 
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریزهم گفت: استخر‌های کشاورزی هر چند برای ذخیره سازی آب ساخته می‌شوند، اما در برخی مواقع حادثه می‌آفرینند و جان افرادی را که برای شنا به آنجا می‌روند، می‌گیرند. متاسفانه بیشتر کسانی که جان خود را در استخر‌های کشاورزی از دست می‌دهند، کودکان و نوجوانان هستند که یا به خاطر شنا و یا به دلایل دیگر در این نوع استخر‌ها غرق می‌شوند.
دکترمختاری افزود:استخر‌های آب کشاورزی به هیچ عنوان محل امنی برای شنا نیستند، از ورود به آنها باید خودداری شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد
  • استمرار اقداماتی در راستای ساماندهی کشف رود
  • استخر‌هایی که جان می‌گیرند
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری