Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@19:45:05 GMT

۱۶۳ استارت آپ در صنعت بیمه فعالیت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۶۰۲۱

۱۶۳ استارت آپ در صنعت بیمه فعالیت می‌کنند

مدیرکل نظارت بر شبکه خدمات بیمه با تاکید بر اینکه تا الان ۱۶۳ استارت آپ در صنعت بیمه فعالیت میکنند، افزود: در بین این استارت اپ ها کارگزاران و شرکتهای بیمه، افراد حقیقی نیز حضور دارند. ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۴ اقتصادی پول | ارز | بانک نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهرداد رضایی مدیرکل نظارت بر شبکه خدمات بیمه در حاشیه ششمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با افزایش فعالیت های استارت آپی؛ شورای عالی ییمه تصویب کرد که فعالیت کارگزاران برخط شروع شود، این درحالی است که زمانی کمپین مقابله به استارت آپ ها داشتیم ولی امروز بجایی رسیدیم که درباره پیشرفت فعالان این بخش صحبت میکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه تا الان 163 استارت آپ در صنعت بیمه فعالیت میکنند، افزود: در بین این استارت اپ ها کارگزاران و شرکتهای بیمه، افراد حقیقی نیز حضور دارند؛ ضمن اینکه 15 استارت اپ در بازاریابی و فروش بیمه، تبلیغات و سرمایه گذاری دارند.
مدیرکل نظارت بر شبکه خدمات بیمه ضمن اشاره به اینکه از سه سال قبل رویکرد بیمه مرکزی به استارت آپها مثبت بود و نه تنها انتخاب نمیدانست بلکه معتقد بود حرکت به سمت استارت اپ ها اجبار است، گفت: هم اکنون در حال نهایی کردن دستورالعمل ایین نامه جذب استارت اپها یا کارگزاران برخط هستیم. ضمن انکه در حال تلاش برای تدوین ایین نامه ای برای فعالیت بازاریابان بیمه ای هستیم تا شرایط این افراد تغییر کند.

رضایی با بیان اینکه بعد از فراخوان بیمه مرکزی برای ثبت نام افرادی که امادگی تاسیس استارت اپ دارند، بالای 40 نفر ثبت نام کردند، گفت: استارت آپ ها قبلا به دلیل نداشتن مجوز از سوی بیمه مرکزی با محاسبات معکوس، نرخ های بیمه شرکت های بیمه را منتشر می کردند و حق انتخاب را به مردم میدادند. وی با بیان اینکه دغدغه شرکت بیمه فعالیت بدون مجوز این شرکتها بود، افزود: ولی علی الحساب بعنوان بازاریابان برخط اجازه فعالیت با شرکت های بیمه را دادیم؛ تا اتفاقی در فروش های اینترنتی برای مردم رخ ندهد؛ تا الان مشکلی برای فعالیت این شرکت ها گزارش نشده است.
مدیرکل نظارت بر شبکه خدمات بیمه با تاکید براینکه امادگی کامل برای دادن پروانه به کارگزاری های بر خط را داریم، گفت: سوییچ بیمه ای مهمترین ضرورتی است که باید استارت اپها مجوز بگیرند؛ عملا استارت آپها ارتباط مستقیم فنی و مالی با شرکت های بیمه ندارند ولی برنامه ما این است که افرادی که مسیر ایین نامه ای را طی می کنند از طریق ارتباط مستقیم با سامانه سنهاب؛ به نرخ ها دسترسی پیدا می کنند و با شرکت های بیمه نیز در خصوص مباحث مالی ارتباط می گیرند.
وی با اشاره به اینکه فعالیت استارت اپها در کشورهای مختلف متفاوت است، ادامه داد: در کشور ما استارت آپها کمتر از یک درصد سهم فعالیت های بیمه ای را دارند ولی نگاه مثبتی به سمت حرکت این نوع فعالیت ها وجود دارد.
رضایی با طرح این پرسش که آیا همه استارت اپها فعالیت مشترکی دارند؟ گفت: گستردگی کار استارت اپها خیلی بیشتر از این است؛ الان در شرکتها، فروش بیمه نامه ها به صورت الکترونیکی انجام می شود؛ یکی از کارکردها این است که فروش سنتی به صورت مجازی انجام می شود.
امکان احصای نرخ های متفاوت در شرایط فروش مساوی به مشتری داده می شود؛ گروهی از استارت اپها کمک میکنند به معرفی رشته های جدید بیمه ای؛ گروه دیگر به عنوان مشاور در کنار مشتری هستند؛ برخی هم برای ارزیابی خسارت عمل می کنند، بعضی ها هم تلفیقی فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: در کشور ما برای استارت کار از انجایی که فروش بیمه نامه بیشتر تخصص محور بود، سرمایه گذاری خاصی نیمخاست؛ در خصوص استارت اپها بحث تکنولوژی مطرح است و با حدود 500 میلیون تومان می توان یک استارت اپ راه اندازی کرد ولی برای تبلیغات رقم 5 میلیارد تومان نیاز است.
رضایی افزود: بیش از 190 شرکت کارگزاری سهامی‌خاص در کشور فعالیت می کنند و حدود 8 درصد پرتفو را تولید می کنند.
وی با تاکید براینکه استارت اپها مکمل شبکه سنتی هستند، گفت: در مورد نحوه سرمایه گذاری در استارت اپ ها باید دو مسیر فنی -بیمه و همچنین راه اندازی سایت و مباحث آی تی محور آن مورد توجه قرار گیرد و الزامی است.

انتهای پیام/

R1012122/P/S7,79/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد

مدیرعامل شرکت توانیر از تزریق دوباره ۵۰۰۰ میلیارد تومان به بورس انرژی خبر داد و گفت: براساس قولی که داده شده بود ۵ هزار میلیارد تومان در روز اول اردیبهشت به بورس انرژی تزریق شده بود و اکنون در هفته دوم اردیبهشت نیز ۵۰۰۰ میلیارد تومان دوم نیز تزریق شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی بابیان که این  اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت: پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکتهای توزیع واریز خواهد شد و خوشبختانه شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • فعالیت هنرستان انرژی اتمی هرمزگان از مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی