Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور گفت: احزاب و گروه‌های سیاسی که از کمیسیون ماده ۱۰ مجوز گرفته‌اند می توانند تقاضای مجوز برگزاری تجمع کنند و بایستی درخواست خود را سه روز قبل از موعد برگزاری تجمع یا راهپیمایی به کمیسیون ارائه کنند تا بررسی و اعلام نظر شود.

به گزارش ایمنا، حمید ملانوری با اشاره به اینکه یازدهمین جلسه این کمیسیون امروز ۲۹آبان ماه برگزار شد، به برگزاری انتخابات تعیین نمایندگان دبیران کل احزاب ملی و استانی جهت عضویت در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در هفته گذشته اشاره کرد و اظهار کرد: براساس ماده ۱۱ دستورالعمل تبصره سه ماده ۱۰ قانون؛ موضوع انتخاب نماینده دبیران کل، بایستی گزارش برگزاری جلسه انتخابات به کمیسیون ماده ۱۰ ارائه شود تا پس از بررسی و تایید کمیسیون ماده۱۰ احزاب، کسانی که حائز رای شدند به عضویت این کمیسیون درآیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمین اساس اولین دستورکار جلسه امروز کمیسیون ارائه و بررسی گزارش این انتخابات بود.

وی ادامه داد: انتخابات تعیین نماینده دبیران کل احزاب ملی و استانی در کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی در  روز ۲۱ آبان ماه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد. در انتخابات دبیران کل احزاب استانی به استناد آرای انتخابات، آقای محمدعلی تبرایی با ۱۴ رای از مجموع ۱۶ رای به عنوان منتخب دبیران کل احزاب استانی تعیین شدند و فرایند انتخابات و نحوه نتایج آراء به تایید کمیسیون ماده ۱۰ رسید تا این فرد به مدت دو سال به عضویت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب درآید.

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور اضافه کرد: در نوبت عصر همان روز انتخابات دبیران کل احزاب ملی را برگزار کردیم که از مجموع ۵۸ رای مأخوذه صحیح در این انتخابات، با توجه به اینکه این انتخابات به مرحله دوم کشیده شد، در نهایت آقای قدرتعلی حشمتیان با ۳۱ رای به عنوان منتخب دبیران کل احزاب ملی جهت عضویت در کمیسیون انتخاب شد و امروز نیز فرایند رای گیری و نتایج آراء به تایید کمیسیون ماده ۱۰ احزاب رسید و این فرد نیز به مدت دو سال به عضویت این کمیسیون درآمد.

ملانوری ضمن مقایسه انتخابات اخیر با انتخابات سال ۹۶ گفت: در این دوره شاهد حضور بسیار چشمگیر احزاب بودیم. در سال ۹۶، ۸۳ حزب استانی دارای پروانه فعالیت بودند که از این میان تنها ۱۳ نفر (یعنی ۱۵ درصد واجدین شرایط) در انتخابات شرکت کردند اما در این دوره از ۳۳ حزب دارای پروانه ۱۶ حزب( یعنی ۴۹ درصد واجدین شرایط) شرکت کردند. همچنین در دور قبلی، ۱۶۵ حزب ملی دارای پروانه داشتیم که از این تعداد تنها ۴۳ نفر(یعنی ۲۶ درصد واجدین شرایط) در انتخابات شرکت کردند، درحالی که در این دوره از مجموع ۸۳ حزب ملی، ۵۹ حزب (یعنی ۷۱ درصد واجدین شرایط) در انتخابات هفته گذشته شرکت کردند.

وی اضافه کرد: افزایش میزان مشارکت احزاب ملی و استانی در انتخابات این دوره، به دلیل اطلاع رسانی صحیح، حساسیت احزاب نسبت به موضوع و هماهنگی دفتر سیاسی با احزاب بود تا جایگاه احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ که یکی از کمیسیون های مهم است، به خوبی دیده شود.

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور، دستورکار بعدی این جلسه کمیسیون را بررسی صلاحیت مسئولین شعب استانی احزاب اعلام کرد و گفت: در یازدهمین جلسه کمیسیون ماده ۱۰، صلاحیت مسئولین  ۱۹ شعبه استانی مورد بررسی قرار گرفت.

ملانوری در همین راستا ادامه داد: در استان همدان؛ صلاحیت مسئولین شعب احزاب جامعه اسلامی کارگران، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جامعه جوانان متحد اسلامی، جمعیت پیروان حضرت زینب، حزب تدبیر و توسعه ایران اسلامی، حزب همبستگی دانش آموختگان ایران، حزب جامعه انجمن های اسلامی اصناف و بازار، حزب اعتماد ملی و همچنین سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی بررسی و تایید شد.

وی افزود: همچنین در استان همدان دو حزب سازمان معلمان ایران و حزب آزادی تقاضای تاسیس شعبه استانی داشتند که برای بررسی بیشتر به جلسه بعدی کمیسیون ماده ۱۰، موکول شد.

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور افزود: در استان ایلام نیز صلاحیت مسئولین شعب استانی ۵ حزب شامل انجمن روزنامه نگاران زن ایران، جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان، انجمن اسلامی مهندسان ایران، مجمع نیروهای خط امام و مجمع فرهنگیان ایران اسلامی مورد تایید قرار گرفت.

ملانوری اضافه کرد: در استان سمنان هم سه حزب تقاضای تاسیس شعبه داشتند که مسئولین شعب استانی حزب ندای ایرانیان و حزب کارگزاران سازندگی ایران مورد تایید قرار گرفت و بررسی صلاحیست مسئول پیشنهادی شعبه حزب آزادی برای بررسی بیشتر به جلسه آتی کمیسیون موکول شد.

وی در ادامه با بیان اینکه بررسی تمدید پرونده های اقلیت های دینی، از دستورکارهای دیگر این جلسه کمیسیون بود، اظهار کرد: در یازدهمین جلسه ۸ پرونده تمدید پروانه مورد بررسی قرار گرفت که پرونده انجمن خیریه بانوان ارامنه تهران، باشگاه فرهنگی و وزرشی ارامنه آرارات، انجمن خلیفه گری آشوری کلدانی کاتولیک آذربایجان غربی، انجمن زرتشتیان مزرعه کلانتر یزد، انجمن زرتشتیان یزد، انجمن فرهنگی ارامنه چهارمحال و شورای خلیفه گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران، بررسی و با تمدید پروانه آنها موافقت شد. همچنین تمدید پروانه انجمن فرهنگی وزرشی ارامنه ساردارآباد برای بررسی بیشتر به جلسه بعد موکول شد.

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور در ادامه نشست در پاسخ به خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا حزب یا گروهی درخواست برگزاری راهپیمایی یا تجمع در روزهای اخیر به کمیسیون ماده ۱۰ ارائه کرده است، عنوان کرد:  به استناد ماده ۱۳ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی؛ احزاب و گروههای  سیاسی که از کمیسیون ماده ۱۰ مجوز گرفته‌اند می توانند تقاضای مجوز برگزاری تجمع کنند و بایستی درخواست خود را سه روز قبل از موعد برگزاری تجمع یا راهپیمایی به کمیسیون ارائه کنند تا بررسی و اعلام نظر شود.

ملانوری افزود: دو گونه تجمع داریم، تجمع در محیط باز و تجمع در داخل مکانهای مسقف که تجمع در مکانهای باز نیاز به اخذ مجوز دارد اما برگزاری تجمع در مکانهای مسقف نیاز به اخذ مجوز از کمیسیون ندارد، بااین حال مسئولین و متولین برگزاری تجمع باید جزئیات برگزاری مراسم را به فرمانداری محل اطلاع رسانی کند و مسئولیت برگزاری برعهده مسئولین برگزار کننده است.

وی تصریح کرد: در این ۱۰ماهی که بنده مسئولیت کمیسیون ماده ۱۰ را برعهده داشتم تقاضایی از سوی احزاب و گروههای قانونی برای برگزاری تجمع یا راهپیمایی نداشتیم؛ گرچه برخی اشخاص درخواست داده اند که این موضوع در کمیسیون قابل بررسی نبوده است.

منبع: ایسنا

کد خبر 397583

منبع: ایمنا

کلیدواژه: احزاب ایران وزارت کشور تجمعات قانونی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۹۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای استان لرستان، مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان گفت: دومین رویداد ملی و استانی جایزه جوانی جمعیت همزمان با روز ملی جوانی جمعیت (۳۰ اردیبهشت) برگزار و با توجه به اینکه این رویداد در ۲ سطح ملی و استانی برگزار می‌شود همه افرادیکه در مرحله استانی شرکت می‌کنندُ همزمان می‌توانند در سامانه ملی ورود و اسناد و مدارک مربوطه را بارگذاری کنند.
فریبا ولیپور افزود: سطح ملی و استانی این رویداد به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرند و برگزیدگان هرکدام از این سطوح در روز ملی جمعیت در مراسمی تجلیل خواهند شد.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان ادامه داد: آئین تجلیل استانی این رویداد ملی در شهرستان خرم آباد و برگزیدگان سطح ملی نیز در ستاد ملی جمعیت در استان تهران تجلیل خواهند شد.
ولیپور با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند مجموعه آثار شرکت کنندگان در بخش‌های هفتگانه خانواده، رسانه، مدیران، دستگاه‌های اجرایی، نخبگان، سازمان‌های مردم نهاد و شرکت‌های خصوصی در حوزه جوانی جمعیت و فرزند آوری را در سایت بارگذاری کنند گفت: مهلت ارسال آثار تا ۱۰ اردیبهشت است و پس از آن مراحل داوری و تعیین نفرات برتر مشخص می‌شود.
وی افزود: علاقمندان به شرکت در این رویداد می‌توانند به آدرس اینترنتی https://jameyat.ir مراجعه و آثار و مستندات خود را ارسال کنند.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با تأکید بر اینکه همزمان امکان ثبت نام در هر ۲ سطح این رویداد امکان پذیر است ادامه داد: افرادی که علاقمند به شرکت در سطح استانی هستند می‌توانند به ایمیل دفتر امور بانوان banovanlr@gmail.com و شماره ۰۹۱۶۸۵۰۱۵۶۳ و ۰۶۶۳۳۱۹۱۱۵۲ جهت ارسال مستندات خود اقدام کنند.
وی اظهار داشت: همچنین افرادی که در ارسال اثار مشکل دارند و نمی‌توانند در فضای مجازی آثار خود را ارسال و می‌توانند آثار خود را به مراجعه حضوری مجموعه مستندات خود را به دفتر امور بانوان تحویل دهد.
ولیپور گفت: هیات داوران هفت نفر از گروه‌های مختلف هستند و در نشست‌های مختلف مجموعه مستندات را بررسی و از هرکدام از بخش‌های هفت گانه سه عضو را انتخاب می‌کنند و ۲۱ برتر در حوزه جوانی جمعیت در روز ۳۰ اردیبهشت طی مراسمی رسمی با میزبانی دفتر امور بانوان استانداری مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت
  • بررسی ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ آذربایجان غربی
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس