Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: بخش خصوصی در کشور ما درحال جهاد اقتصادی هستند یعنی باوجود شرایطی که به خوبی به امکانات توجه نمی‌شود، با سختی در کسب موافقت‌نامه‌ها، کلنجار با بانک‌ها و بالا بودن سود وام همچنان به فعالیت ادامه می‌دهند که این جهاد واقعی نام دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی امشب در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان و بازرگانان مازندران، اظهار کرد: تولیدکنندگان در عرصه جنگ اقتصادی با روحیه بسیجی، جهادی و استشهادی از کیان و بنیه اقتصادی نظام جمهوری اسلامی دفاع شایسته موجب رضایت خداوند، امام زمان(عج) و رهبری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: باید از تولیدکنندگانی که در این شرایط سخت اقتصادی عرصه را رها نکردند و حاضر نشدند تا پول خود را در بانک گذارده و سود آن را بدون دردسر استفاده کنند و از سوی دیگر بسیاری از خانواده‌ها را بدون نان بگذارند تقدیر کرد.

نماینده ولی فقیه در مازندران وابستگی به دولت و نفت را دو مشکل اصلی اقتصاد برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر بنا است به فرموده رهبر معظم انقلاب تولیدکنندگان افسران میدان جنگ اقتصادی باشند، این افسر با دست بسته چه کاری می‌تواند انجام دهد بنابراین باید موانع را بر طرف ساخت.

این مسئول اضافه کرد: هر معلولی دارای علتی و هر عارضه‌ای دارای مسئله است که باید به جای برخورد با معلول و عارضه‌ها، علت‌ها و مسائل را یافته و با آن برخورد کنیم در این شرایط وابستگی به نفت و دولت، دو مسئله اصلی اقتصاد کشور ما است که کاش می‌شد مانند کشورهای بدون نفت از نفت خود استفاده نمی‌کردیم.

وی اهتمام به تولید را کار بسیار با ارزشی توصیف کرد و گفت: از مدیران، مسئولان اتاق بازرگانی و تولیدکنندگان مازندران درخواست می‌کنم تا میزان تحقق رونق تولید در مازندران را در قالب گزارش جامعی ارائه دهند.

محمدی لائینی عمل کننده به برنامه‌ها را لازمه تحقق رهنمودها دانست و تصریح کرد: برای برنامه‌هایی که به مسئولان ارائه می‌دهید ضمانت اجرا بخواهید چراکه همیشه مشکلات ما در حوزه اجرا است.

وی برخی قوانین ناکارآمد را دیگر معضلات این عرصه خواند و افزود: قوانینی نیز وجود دارد که سالیان بسیار قبل به تصویب رسیده‌اند و نه تنها به درد شرایط امروز اقتصاد کشور نمی خورند بلکه کاملا دست و پا گیر نیز هستند.

امام جمعه مرکز مازندران تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی باید با تعامل سازنده با فعالان اقتصادی معبرهای سخت و تنگ اقتصادی کشور را روان کند چراکه انگیزه، اخلاق و وجدان چندان ضمانت اجرا ندارد بلکه خود مجلس باید ناظر بر اجرا و پشتیبان آن باشد.

این مسئول اضافه کرد: خیلی وقت‌ها می‌نویسیم و تصویب می‌کنیم اما فقط روی کاغذ است و در عمل چیزی پیدا نمی‌شود درحالی که خوب باید عرصه‌ها را ببینیم و برنامه‌ها را به خوبی عملیاتی کنیم.

وی گفت: بخش خصوصی بخش بسیار مهمی است که در زمینه‌هایی از بخش‌های دولتی و نیمه‌دولتی نیز حتی مهمتر است البته این به معنای جدایی دولت از اقتصاد نیست اما واقعا باید به بخش خصوصی میدان و بها داده شود.

محمدی لائینی تأکید کرد: به جز تعداد اندکی باقی اعضای بخش خصوصی در کشور ما درحال جهاد اقتصادی هستند یعنی باوجود شرایطی که به خوبی به امکانات توجه نمی‌شود، با سختی در کسب موافقت‌نامه‌ها، کلنجار با بانک‌ها و بالا بودن سود وام همچنان به فعالیت ادامه می‌دهند که این جهاد واقعی نام دارد.

وی به برخی سودجویی‌ها در فعالیت بخش خصوصی نیز اشاره کرد و افزود: در موارد اندکی مانند هپکو در اراک و یا کارخانه چیت‌سازی شهرستان بهشهر در همین مازندران سو استفاده‌هایی صورت گرفت و این مراکز تولیدی تعطیل و کارگران آن نیز بیکار شدند.

نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: البته گاه خود شرکت‌های خصوصی نیز با تولید اجناس تقلبی و بی‌کیفیت بازارهای خارجی را از دست می‌دهند که همین نیز خود صدمه جدی به شمار می‌آید که باید در این زمینه‌ها از تجربه کشورهای ضعیفی که تبدیل به قدرت اقتصادی دنیا شدند الگو گرفته و پیشرفت کنیم.

این مسئول به دو عامل نارضایتی مردم پرداخت و خاطرنشان کرد: مشاهده مظاهر رشد و توسعه یافتگی کشورهای خارجی و مقایسه آن با درون کشور خودمان در کنار سو استفاده‌ها، مفاسد و اختلاس‌ها دو عاملی هستند که ذهنیت منفی ایجاد کرده و باید با جدیت برای بر طرف کردن آن‌ها تلاش کرد.

وی خواستار ترویج فعالیت بخش تعاونی و خصوصی در کشور شد و گقت: باید بررسی کنیم که چطور می‌شود این زمینه‌ها را در کشور رشد داده و موانع را کم کنیم برای دستیابی به این مهم نیز باید با برگزاری جلسات دیگر و طرح گره‌های اصلی در راستای رفع موانع تلاش کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بابک مومنی در نشست با مدیران شرکت فولادین ذوب و فرماندار ویژه شهرستان آمل در محل این شرکت گفت: شرکت فولادین ذوب آمل یکی از واحد‌های مهم تولیدی و اشتغالزایی در مازندران است که با توجه به ظرفیت مهم این مجموعه در تولید قطعات خودرویی، قطعا در ایجاد خط تولید وساخت ماشین آلات بخش کشاورزی توفیق خواهد داشت.

وی افزود: قطعا از مجموعه فولادین ذوب آمل عملیاتی شدن این طرح مهم سرمایه گذاری و تحقق آن دور از دسترس نیست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: توقع وانتظاری که از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل درقابل تفاهم نامه‌ای که با شرکت خودروسازی چینی امضاء کردند، هرچه سریعتر منجر به انتقال دانش وفناوری تولید درشهرستان آمل منجر شود.

مومنی ادامه داد: با صحبت‌هایی که میان مدیران شرکت فولادین ذوب آمل و شرکت خودروسازی چینی شده، مقرر شد دریک فرصت زمانی شش ماهه یا یکساله منجر به انتقال دانش وفناوری تولید بشود.

وی اظهار کرد: توقع سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی درهمه بخش‌های کشاورزی مازندران از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل این هست که به گونه‌ای اقدام کنند که ما درمازندران بتوانیم تجربیات لازم را برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی دراستان بهره ببریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: درحال حاضر تولید ماشین آلات کشاورزی ازجمله ماشین‌های هرس، وجین کار وماشین آلات مدیریت برداشت محصولات که هنوز وارد کشور وارد نشده یا کمتر وارد شده، انتظار است که تکنولوژی تولید وساخت این ماشین آلات را وارد استان کنیم که این امر زمینه ساز توسعه درآینده استان خواهد شد.

مومنی ادامه داد: متاسفانه درحال حاضر دراین زمینه ما دربخش کشاورزی بیشتر مصرف کننده هستیم واگر هم مواردی ازاین دست درکشور ویا استان واحد تولیدی فعال باشد، در حد مونتاژ قطعات ماشین آلات است.

وی افزود: قطعا شرکت فولادین ذوب آمل با پیشینه خود تولید قطعات خودرو‌های سواری وسنگین، خطوط بزرگ تولید ومونتاژ ونیروی انسانی مورد نیاز، می‌تواند مازندران را در بخش تولید ماشین آلات مورد نیاز بخش کشاورزی بیمه کند.

رییس هیات مدیره شرکت فولادین ذوب آمل نیز در این نشست درگزارشی از ظرفیت‌های این مجموعه تولیدی درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل گفت: این شرکت از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را در شهرک صنعتی آمل با هدف تولید انواع قطعات چدنی و آهن آلات و مقاطع فولادی آغاز و در حال حاضر به یکی از شرکت‌های مهم در این حوزه تبدیل شده است.

مجتبی روشن افزود: هم اکنون ظرفیت تولید گروه کارخانجات فذا آمل حدود ۷۷ هزار و ۷۰۰ تن در سال قطعات چدنی و فولادی و ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن مقاطع فولادی است.

وی اضافه کرد: در واحد ذوب نیز جهت فرآیند ذوب سازی از کوره‌های القایی الکتروترم و یونکر و کوره قوس الکتریکی استفاده می‌گردد و دارای ظرفیتی در حدود ۴۰ تن ذوب در ساعت است.

رییس هیات مدیره گروه کارخانجات فولادین ذوب آمل همچنین به عزم جدی مدیران این مجموعه برای تولید ماشین آلات بخش کشاورزی با توجه به نیاز جدی استان وکشور با رویکرد بومی کردن دانش تولید توسط این شرکت گفت: در این همین راستا کارخانجات فولادین ذوب آمل و شرکت زوم لاین کشور چین برای همکاری‌های مشترک برای تولید و ساخت ماشین آلات کشاورزی در شهرستان آمل تفاهم و به توافق‌های اولیه رسیدند.

روشن ابراز امیداوری کرد: با کمک وحمایت جهادکشاورزی ومجموعه مدیران مرتبط استانی، بتوان این طرح مهم وکلان درحوزه تولید ماشین آلات بخش کشاورزی درشرکت فولادین ذوب آمل عملیاتی کرد.

دیگر خبرها

  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم