Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور صبح امروز در پنجاه و نهمین جلسه شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه های اجرایی اظهار داشت: تشکیل نهاد ملی حقوق بشر و شهروندی در جمهوری اسلامی ایران حلقه مکمل منشور حقوق شهروندی است. به تعبیر دقیق تر بدون تشکیل نهاد ملی حقوق بشر و شهروندی منشور ناقص است زیرا اگر ما از حقوق شهروندی و نقص آن صحبت می کنیم خیلی نباید انتظار داشت که کسانی که در معرض هستند و خودشان حقوق شهروندی مردم را نقض می کنند خودشان هم گزارش دهندگان نقض حقوق شهروندی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس باید یک نهاد مستقل از دولت، قوه قضاییه و مجلس وجود داشته باشد که به صورت قانونی تشکیل شده باشد اما تحت نظارت و فشار کارگزاران دولتی یا ضابطان قضایی نباشد و بتواند مساله نقض حقوق بشر و شهروندی را در کشور، هم از طریق رسیدگی به شکایات و هم از طریق نظارت فعال و بازرسی پیگیری کند.

آشنا تصریح کرد: گزارش های این نهاد هم باید به گونه ای باشد که هم از نظر ملی، مشروعیت داشته و هم از نظر بین المللی قابلیت استناد داشته باشد. به این ترتیب در سطح ملی باید نهادی تشکیل شود که می تواند به دولت یا قوه قضاییه بگوید تو حقوق شهروندی را در این موارد نقض کردی و به شکایات رسیدگی کند و از همه مهمتر نتایج بررسی های خود را سریعا منتشر کند.

مشاور رییس جمهور با تاکید بر اینکه چنین نهاد ناظری می تواند منشور حقوق شهروندی را از یک متن صامت به یک روح پویا و فعال تبدیل کند گفت: با توجه به اینکه مساله حقوق شهروندی در کشور با سوء برداشت و سوء استفاده مواجه است، برای رفع این سوء برداشت ها و عمیق تر کردن توجه مسئولان محترم به اهمیت نهاد حقوق بشر و شهروندی، معاونت حقوقی تلاش های متعددی از جمله رایزنی با دبیرخانه شورای امنیت ملی و قوه قضاییه که تداخلی با ستاد حقوق بشر قوه قضاییه پیش نیاید انجام داده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ان شاءالله در سالی که هستیم این دستاورد به دستاوردهای حقوق بشری دولت و جامعه ما اضافه شود و در نهایت با افتخار نهاد حقوق بشر و شهروندی را در کشور داشته باشیم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال

 به گزارش تابناک، مهاجم جدید اینتر با وجود تلاش برای اخذ تابعیت پرتغال به عنوان بازیکنی غیر اتحادیه اروپا از پورتو به اینتر پیوست.

روزنامه توتواسپورت نوشت پروسه اخذ شهروندی اتحادیه اروپا به این زودی‌ها به سرانجام نمی‌رسد و او به عنوان بازیکن غیر اروپایی راهی اینتر خواهد شد. کمتر از دو ماه دیگر طارمی رسما بازیکن اینتر خواهد شد. این بازیکن ۳۱ساله در حال حاضر با پورتو قرارداد دارد. اینتر مدت‌هاست با او به توافق رسیده و منتظر پایان فصل است. مهاجم تیم ملی ایران علاوه بر این برای انتقال به اینتر آزمایش‌های پزشکی باشگاه ایتالیایی را پشت سر گذاشته اما تنها موضوع رسمی‌شدن قرارداد است که تا زمانی که این ملی‌پوش ایرانی رسماً قراردادش با پورتو تمام نشود، اعلام نخواهد شد.

زمانی که طارمی رسما  به اینتر بپیوندد، خیلی زود رکوردشکنی خواهد داشت؛ حتی قبل از اینکه پا به توپ شود. پیش از او این تیم ایتالیایی هیچگاه بازیکن ایرانی نداشت و طارمی از این حیث تاریخ‌ساز خواهد شد.

پیوستن طارمی به اینتر باعث می‌شود تیم ایتالیایی فعالیت محدودی در بازار نقل و انتقالات تابستانی داشته باشد چون این بازیکن سهمیه غیر اروپایی باشگاه را پر خواهد کرد. این ملی‌پوش ایرانی از سال ۲۰۱۹ در اروپا زندگی می‌کند. او برای تیم‌های ریوآوه و سپس پورتو پرتغال بازی کرده است و مراحل اخذ تابعیت پرتغال برای طارمی در حال انجام است.

  هر باشگاه در فوتبال اروپا سهمیه محدودی برای بازیکنان غیر اروپایی دارد و به همین خاطر بازیکنان تلاش می‌کنند با اخذ تابعیت اروپایی، این مانع را از میان بردارند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در اهر
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور