Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه حدود 1000 روحانی هجرت، مستقر و هدایت در خراسان رضوی وجود دارد، گفت: طبق برنامه توسعه 70 درصد روستاهای بالای 200 خانوار روحانی دارد و 30 درصد نیز روحانی ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام هادی صاحبقرانی، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در گفت و گو با خبرنگار صبح توس، اظهار داشت: خراسان رضوی به لحاظ وجود روحانی در روستاها نسبت به سایر استان ها وضعیت بهتری دارد ولی نیاز این استان نیز بسیار بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود 1000 روحانی هجرت، مستقر و هدایت در خراسان رضوی وجود دارد ولی در عین حال شهرها و روستاهای استان نیاز بیشتر از این به روحانی دارند، خاطرنشان کرد: مشارکت مردمی اگر پای کار باشد و اعتبارات حضور روحانی را فراهم کنند مطمئناً ما آمادگی داریم که روحانی معرفی کنیم و گرنه با این اعتبارات اندک نمی توان برای همه روستاها نیز روحانی مستقر در نظر گرفت.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه در روستاهایی که روحانی حضور دارد و خدمات دهی می کند آسیب های اجتماعی کمتر شده است و می طلبد مردم پای کار باشند و برای دین هزینه کنند، تصریح کرد: طبق برنامه توسعه 70 درصد روستاهای بالای 200 خانوار روحانی دارد و 30 درصد نیز روحانی ندارند.

وی با اشاره به اینکه شوراهای هیئت های مذهبی با انگیزه خوبی تشکیل شده است و تشکل های ما باید به سمت جبهه شدن و اشتراک گذاشتن تجربیات خود حرکت کنند، اذعان کرد: شوراهای هیئت های مذهبی تازه شکل گرفته و باید در ابتدای گام دوم انقلاب یک حرکت تحولی عمیقی در این زمینه اتفاق بیفتد و بخشی از کار که توسط ما باید انجام می شده، پیشنهادات خود را به تهران ارسال کرده ایم.

صاحبقرانی با بیان اینکه اگر آیین نامه شوراهای هیئت های مذهبی به ادارات کل و شهرستانی ابلاغ شود مطمئناً تحول عمیق خوبی در این زمینه خواهیم داشت و هدف ما این است که از همه ظرفیت های مردمی استفاده کنیم، عنوان کرد: یکی از راهبردهایی که برای اداره کل تبلیغات اسلامی تعیین کرده ایم واسپاری امور به مردم و پرهیز از تصدی گری است و این تصدی‌گری باید به صفر برسد و همه را به مردم واگذار کنند و یکی از بهترین مدل های آن مجمع ها است.

وی همچنین در ادامه تشریح کرد: استان خراسان رضوی به دلیل وجود رویکرد دینی مذهبی و وجود امام رضا (ع) رویکردهای کارهای گروهی و کانون های فرهنگی تبلیغی از شعاع نورانی حضرت رضا (ع) برخوردار است و کانون های زیاد مردمی بسیار فعالی وجود دارد.

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان رضوی با تأکید بر اینکه اگر این رخ دهد مطمئناً تحولات خوبی در ساحت تشکل های مردمی، هیئت های مذهبی و رسیدن به هیئت های تراز انقلاب حاصل می شود، بیان کرد: رویکرد سازمان تبلیغات در این فصل نو، رویکرد خدمت رسانی به مردم در ساحت فرهنگ، آن هم فرهنگ دینی با رویکرد اسلام ناب و خدمات اجتماعی است.

وی در پایان با اشاره به اینکه خدمات اجتماعی یکی از ساحت های مورد تأکید مقام معظم رهبری به طلاب برای ورود به آن است، خاطرنشان کرد: طبیعتاً ادارات تبلیغات اسلامی با رویکرد تحولی قطعاً خدمات اجتماعی بیشتری خواهد داشت و محور حرکت های اجتماعی ما مردم هستند و ما جدای از مردم برای مردم باشیم بلکه با مردم و تمام ظرفیت هایی که وجود دارد مسائل اجتماعی را حل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۸۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مسئول اداره روابط عمومی انتقال خون استان خراسان رضوی گفت:  ۲۱۱ هزار و ۱۸۴ داوطلب پارسال به مراکز اهدای خون خراسان رضوی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۶۰ هزار و ۹۴۱ نفر موفق به اهدای خون شدند.   مصطفی مهدوی ارفع با بیان اینکه ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند، ادامه داد: اهدا کننده مستمر خون به کسی گفته می‌شود که حداقل ۲ بار در سال خون اهدا کند و این تعداد در سال گذشته بیش از ۸۵ هزار و ۸۱۸ نفر در استان گزارش شده است.   وی بیان کرد: بیش از ۲۹ درصد اهدا کنندگان خون استان در این بازه زمانی «با سابقه» و حدود ۱۸ درصد اهداکننده «بار اولی» هستند.   ارفع  با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته زنان نیمی از اهداکنندگان خون را شامل می شوند، افزود: بانوان سال گذشته ۵.۳۵ درصد معادل هشت هزار و ۶۱۵ نفر از اهداکنندگان خون استان را تشکیل داده اند.   مهدوی ارفع افزود: شاخص اهدای خون ۲۷.۲۸ نفر به ازای هر هزار نفر جمعیت کشور است.   هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهرهای خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا(ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید و مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهرهای سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ۲ مرکز اهدای خون نیز در شهرستانهای تربت‌جام و کاشمر فعال است.   استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان‌های تهران و فارس است.  

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند