Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر شنبه پایگاه اطلاع رسانی دامپزشکی شهر تهران، مجید محمدیان در این باره اظهار داشت: در بازرسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره دامپزشکی از سطح واحدهای عرضه و رستوران‌های تحت نظارت بیش از ۹ تن انواع فرآورده‌های خام دامی بدلیل عدم رعایت ماده ٣ آیین نامه اجرائی نظارت بهداشتی دامپزشکی ضبط و پس از طی مراحل قانونی و براساس نتایج آزمایشگاهی و با دستور قضایی معدوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این محموله شامل انواع فرآورده‌ها از قبیل مرغ منجمد، ماهی منجمد، انواع گوشت قرمز و گوشت چرخ کرده تقلبی و مقدار قابل توجهی دنبه گوسفندی بدون هویت بود که از چرخه مصرف خارج شد.

رییس اداره دامپزشکی شهر تهران ادامه داد: این فرآورده ها بدلیل بالا بودن بارمیکروبی و نداشتن شرایط ارگانولپتیکی معدوم شد.

وی با ابراز تاسف از اینگونه معدوم سازی‌ها گفت: این محصولات تولیدی سرمایه‌های ملی هستند و برای به ثمر رسیدن آنها مقدار قابل توجهی وقت و هزینه صرف شده که به دلیل سهل انگاری و منفعت طلبی بعضی افراد سود جو و یا بدون دانش فنی  این حرفه به کالایی مضر سلامت جامعه تبدیل می شوند که با تیزهوشی کارکنان اداره دامپزشکی شهر تهران این مواد مضر از مصرف خارج شد.

محمدیان، راه ارتباطی دامپزشکی شهر تهران را جهت رسیدگی سریع به شکایات مردمی شماره تلفن های ۶۶۵۹۱۰۰۵ اعلام کرد و از شهروندان پایتخت درخواست کرد که هر گونه فعالیت مشکوک و غیر بهداشتی را جهت رسیدگی سریع و قاطع اطلاع رسانی کنند.

برچسب‌ها استان تهران دامپزشکی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان تهران دامپزشکی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران استان تهران دامپزشکی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • دل‌بوسکه مسئول پاکسازی فدراسیونِ فاسد شد!
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی