Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی از باز بودن پرونده تخلفات رخ داده در جریان توزیع کتب درسی امسال و ورود کتاب‌های درسی به بازار سیاه خبرداد.

حجت‌الاسلام علی ذوعلم درباره روند چاپ و تامین کاغذ مورد نیاز برای کتب درسی سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ اظهار کرد: هر ساله معمولا از مهرماه چاپ کتب سال آینده را شروع می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: امسال نیز علی رغم مضیقه‌هایی که در امر تامین کاغذ داشتیم تدابیری اندیشیده شد تا این جریان متوقف نشود؛ ولی متاسفانه کند پیش می‌رود زیرا تاخیر حداقل پنج ماهه در فرایند تشریفاتی که باید برای تامین کاغذ طی می‌شد داشتیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه همکاران ما در تلاش هستند تا این تاخیر زمانی را جبران کنند گفت: امید است با جدیتی که در بخش‌های مختلف وزارت صمت و بانک مرکزی وجود دارد این مشکل به کلی برطرف شود و در آغاز سال تحصیلی ۹۹ نیز دغدغه‌ای نداشته باشیم.

ذوعلم در پاسخ به اینکه آیا پرونده تخلفات رخ داده در جریان توزیع کتب درسی امسال و ورود کتاب‌های درسی به بازار سیاه از طریق برخی مناطق بسته شده است؟ گفت: تخلفاتی در برخی مناطق رخ داد و پرونده آن هنوز باز است و باید دنبال شود. کتاب‌های درسی قبل از بازگشایی مدارس بر اساس ثبت سفارش‌ها و حتی درصدی بیش از آن، آماده و توزیع شده بود. ما نیاز همه استان‌ها را تامین کرده بودیم اما به علت یکی دو مورد تخلف، کار این بخش مورد نقد قرار گرفت.

وی افزود: تخلفات در هیئت رسیدگی به تخلفات وزارتخانه مطرح و از آن مسیر دنبال می‌شود. کار ما در سازمان پژوهش گزارش تخلف بوده و برخورد و تشخیص بر عهده هیئت رسیدگی به تخلفات است. وزیر نیز دستورداده با متخلفان برخورد قانونی و قاطعی صورت گیرد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور سقف سهم سازمان تأمین اجتماعی در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است در حالی که بیش از ۹۹ درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تأمین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش، سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده اند که سهام مازاد بر ۳۳ درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

کد خبر 6098010 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • صد و شصت و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند