Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، در هفتمین جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار کشور که امروز یکشنبه ۳ آذر ۹۸ با حضور حسین مدرس خیابانی، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، مقرر گردید تا افزایش ۲۰ درصدی عرضه گاز مایع توسط وزارت نفت و همچنین موضوع تامین سوخت ناوگان حمل و نقل در کارگروه ویژه هدفمندی مصرف سوخت کشور مورد بررسی بیشتری قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز اعلام کرد که می‌تواند برنج را بدون هیچ محدودیتی با قیمت مصوب در سراسر کشور توزیع کند.

در عین حال، در این جلسه تکالیف محوله به دستگاه‌ها در خصوص رصد و پایش وضعیت بازار از لحاظ تامین و قیمت کالاها به خصوص پس از اجرای طرح افزایش قیمت بنزین مورد پیگیری و بررسی قرار گرفت.

ارگان‌های مختلف و دستگاه های نظارتی از جمله سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسی اتاق اصناف ایران گزارش‌هایی در این خصوص ارایه دادند و نماینده وزارت کشور در خصوص موضوع رصد و پایش بازار در استان‌های سراسر کشور نیز گزارش خود را ارایه داد که برآیند گزارشات ارایه شده از وضعیت مناسب بازار از لحاظ تامین کالاها و قیمت آن‌ها حکایت داشت.

عرضه بدون محدودیت تخم‌مرغ و برنج در سراسر کشور

در این جلسه در خصوص موضوع برنج نیز مباحثی مطرح شد که شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد بدون هیچ محدودیتی با قیمت مصوب می تواند برنج را در سراسر کشور توزیع کند و مقرر شد که معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت در خصوص توزیع این کالا ورود کند.

همچنین در خصوص تخم مرغ نیز اعلام شد که هیچ محدودیتی برای توزیع آن در سراسر کشور وجود ندارد و قیمت این کالا افزایشی نداشته است.

قیمت گوجه به حالت قبل برمی‌گردد

در عین حال، با توجه به مشکلات آب و هوایی در جنوب کشور تامین و حمل گوجه فرنگی با مشکلاتی مواجه بود که در این جلسه با توضیحاتی که بخش های تخصصی دادند مشخص شد که نسبت به روزهای گذشته این محصول با کاهش قیمت نیز مواجه شده است و اظهار امیدواری شد که تا روزهای آتی قیمت به روال عادی نیز بازگردد.

در این جلسه موضوع تامین سوخت ناوگان حمل و نقل نیز مورد بررسی قرار گرفت و تاکید شد که مشکلات این بخش در کارگروه ویژه‌ای متشکل از وزارت کشور، وزارت نفت و سازمان برنامه و بوجه با حضور نماینده ویژه ستاد تنظیم بازار مورد بررسی بیشتری قرار بگیرد.

نماینده شرکت نفت نیز در این جلسه تاکید کرد که با دریافت لیست این ناوگان، سریعاً نسبت به واریز مابه‌التفاوت نرخ قیمت سوخت یارانه‌ای و نیمه یارانه‌ای در بخش های مختلف از جمله وانت بار، آژانس های تلفنی اقدام خواهد شد.

کد خبر 4779541 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار برنج تخم مرغ گوجه فرنگی قیمت بنزین بنزین بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی سازمان برنامه و بودجه طرح ملی مسکن سهمیه بندی بنزین کارت سوخت قیمت یورو کمک معیشتی خانوار وزارت صنعت معدن و تجارت معیشت خانوار قیمت بنزین در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۷۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد
  • پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله