Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@02:25:05 GMT

افزايش سهم 25 درصدي اشتغال روستايي

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۸۰۰۸۹

افزايش سهم 25 درصدي اشتغال روستايي

خبرگزاری آریا- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از افزایش سهم 25 درصدی اشتغال روستائیان در سبد اشتغال کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، «محمد امید» افزود: سهم اشتغال روستائیان در سبد اشتغال کشور در سال های 95،94 و 96 در بهترین شرایط پنج درصد بوده و این عدد در سال 97 به 25 درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: برای اشتغال روستایی و عشایری 1,5 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده که از این میزان تاکنون 11 هزار میلیارد تومان در اختیار روستائیان برای ایجاد اشتغال قرار گرفته است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: زیرساخت های خوبی پس از انقلاب در سطح روستاهای کشور ایجاد شده است.
وی در ادامه افزود: روستاهای کشور امروز 100 درصد از نعمت برق، بالای 90 درصد از نعمت آب آشامیدنی و 86 درصد از نعمت گاز بهره مند هستند.
امید با اشاره به این جمله که برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی شرایط بسیار خوبی حاکم است، اظهارداشت: احیا، پایداری و تثبیت جمعیتی روستاها و در عین سرعت بخشی به مهاجرت معکوس از شهر به روستا مستلزم ایجاد اشتغال در مناطق روستایی است.
وی توضیح داد: علی رغم اینکه در دهه های گذشته خدمات زیربنایی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده باید اذعان کرد که این تلاش ها به نحو باید و شاید نتوانسته مانع مهاجرت روستائیان به شهر شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: جمعیت روستایی ابتدای انقلاب 65 درصد و امروز به 26 درصد رسیده که این خود شاهدی صادق بر این مدعاست.
وی افزود: مطابق آمارهای موجود مهاجرت از روستا به شهر در سطح کلان کشور متوقف شده البته این بدین معنی نیست که همه جای مملکت چنین اتفاقی افتاده است.
امید در ادامه اظهارداشت: مناطقی که اشتغال زایی صورت گرفته مهاجرت معکوس اتفاق افتاده یا در حال اتفاق افتادن است.
وی اضافه کرد: منابعی که برای اشتغال روستائیان تنظیم شده باید یکساله نباشد بلکه بتواند تا پنج سال استمرار داشته باشد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری افزود: اگر منابع خوب و پایداری برای ایجاد اشتغال در روستاها فراهم شود می تواند اثر بسیاری در مهاجرت معکوس از شهر به روستا داشته و در عین حال اثرات مخرب حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ را به شدت کاهش دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، وی یادآورشد: برای پایدار ماندن اشتغال های ایجادی در مناطق روستایی دولت به دنبال رسمی کردن اشتغال ها، بیمه افراد، محصولات و توسعه بازار فروش تولیدات روستانشیان است.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: افزایش اشتغال روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است