Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است با هدف اصلاحات علمی آمایش سرزمینی در تخصیص بودجه سال آینده مورد توجه قرار گیرد. ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

بشیر خالقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: لازم است با هدف اصلاحات علمی آمایش سرزمینی در تخصیص بودجه سال آینده مورد توجه واقع شود تا بتوانیم با برنامه‌ریزی مناسبی بودجه‌های مورد نیاز را تخصیص داده و تمامی ابعاد استان‌های کشور را مد نظر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که موضوع رتبه‌بندی فرهنگیان نیز باید هر چه سریع‌تر برطرف شود بیان کرد: اختصاص اعتبارات عمرانی به استان‌های سردسیر استان همچون اردبیل نیز باید در دستور کار قرار گیرد چرا که در فصول سرد کارهای عمرانی تعطیل می‌شود و اگر اعتبارات به موقع تزریق نشود دوباره‌کاری می‌شود.

"خرید خدمات آموزشی" در بودجه سال 99 آموزش و پرورش تشدید می‌شود؟!افزایش قیمت بنزین تأثیری در جبران کسری بودجه دولت نداردمأموریت «لاریجانی» به کمیسیون بودجه برای بررسی درآمد دولت از افزایش نرخ بنزین

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس اظهار کرد: افزایش قیمت‌ کالاها به بهانه افزایش بی‌رویه بنزین که یک عمل بی‌تدبیرانه بوده است قابل قبول نبوده و باید نظارت‌ها و کنترل‌های بیشتری در این راستا انجام شود تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های لازم اقدامات پیشگیرانه را به نحو احسن انجام دهیم.

خالقی با اشاره به تبدیل روستاها به آسایشگاه سالمندان نیز تصریح کرد: متاسفانه مهاجرت جوانان به روستاها به ویژه در استان اردبیل سبب شده است که روستاهای این استان عملا به یک آسایشگاه تبدیل شده و اشتغال و تحرک در مناطقی که دارای بهترین ظرفیت است متوقف شود.

وی بیان کرد: باید حمایت‌های لازم از روستاییان در دستور کار قرار گیرد تا رغبت آنان برای ادامه زندگی و عدم مهاجرتشان انجام شود که این اقدام نیازمند تدوین برنامه‌های اساسی و مهم در اسرع وقت است که از رئیس جمهور انتظار می‌رود اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهد.

انتهای پیام/132/ح

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • ساخت باندهای دوم محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی شتاب می‌گیرد
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد