Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-29@05:11:41 GMT

مردم اسلام را با اقدامات ریاست جمهوری نسنجند

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۵۴۵۳

صراط:

دکتر ملیحه بنانی حقوقدان و یکی پژوهشگران برجسته حوزه علوم انسانی در کشور در خصوص مبانی علوم انسانی در کشور گفت: در حقیقت علوم انسانی مربوط به روحیات، رفتارها و معنویت و آنچه در وجود سرشت یک انسان دمیده شده ارتباط پیدا می‌کند و حتماً باید علوم انسانی آمیخته با علوم اسلامی شود چرا که با فطرت انسان آمیخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش راهبرد معاصر بنانی با بیان اینکه اسلام را با ریاست جمهوری های کشورمان اشتباه نگیرم اذعان کرد: متأسفانه زمانی که پای معنویت در جامعه جلو می‌آید دچار مشکل می‌شویم چرا که به علوم انسانی پرداخته نشده است و جامعه به سمتی حرکت می‌کند که وقتی می‌گویم اسلام برخی از مردم مشکلاتی که دولت‌ها در دهه های اخیر به وجود آوردند و مردم را دچار عذاب کردند به ذهنشان خطور می‌کند در حالی که اسلام به قدری کامل و مبتنی بر علوم انسانی است که اگر در دانشگاه‌ها ما علوم انسان را بر پایه قرآن تدریس کنند و کار گروه‌ها مختلفی را برای کالبد شکافی قرآن ایجاد کنند و مواد درسی را از دل آن استخراج کنند ما دچار ناهنجاری اجتماعی و پیامدهای ناگوار آن نمی‌شویم.

وی در ادامه به رویکرد آیت الله رئیسی رییس قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: در زمان آقای رئیسی ما رأفت اسلامی را مشاهده می‌کنیم که نتیجه آن را در سیاست حبس زدایی ایشان، جلوگیری از سلب حیات افراد، جلوگیری از اعدام و غیره می‌بینیم و از زمان ورود ایشان به قوه یک آرامشی در این حوزه قضائی دیده می‌شود.

بنانی افزود: هر کسی در جهان علوم انسانی را مبتنی بر انسان‌های اطراف خود و در هر جامعه علوم انسانی مبتنی بر نظام آن جامعه می‌باشد اگر ما در نظام اسلامی هستیم باید علوم انسانی مبتنی بر اسلامی باشد.

وی به کنگره بین‌المللی علوم انسانی و آثار رسیده در این حوزه اشاره کرد و اذعان کرد: آثار ارسال شده در این کنگره بر تمام موضوعاتی است که بر فطرت انسان می‌باشد و جزو آثار فاخر هستند.

این پژوهشگر فرهیخته با بیان اینکه در جامعه ما کمتر به علوم انسانی پرداخته شده است افزود: امنیت در سایه علوم انسانی است و با وجود اینکه در جامعه ما به این علوم پرداخته شده است اما امنیت و سیاست در الگوی اسلامی در جامعه ما حاکم است چرا که مبتنی بر علوم انسانی اسلامی شکل گرفته است.

وی به اهمیت پرداختن به علوم انسانی اشاره کرد و در همین رابطه افزود: در بحث علوم انسانی برداشته خیلی خوبی را می‌توانیم داشته باشیم به عنوان مثال پیشگیر از وقوع جرم نیز در رابطه با علوم انسانی تعریف می‌شود. پیشگیر از وقوع جرم در زمان بارداری و حتی قبل از آن اهمیت دارد و این نشان می‌دهد که فطرت و ذات انسان بستگی به علوم انسانی اسلامی دارد؛ هر چه اعتقادات شما به اسلام قوی‌تر باشد در علوم انسانی نیز قوی‌تر هستید.

این حقوقدان برجسته خاطرنشان کرد: یکی از معضلات کشور ما این است که فارغ‌التحصیلان ما چه در علوم انسانی و چه در علوم دیگر سالیان سال است که یک منبع را می‌خوانند و این نمی‌تواند با فطرت آن‌ها مطابقت داشته باشد و ما این جا است که فشارهای اجتماعی ناهنجارهای اجتماعی و غیره شکل می‌گیرد.

وی در رابطه با اهمیت علوم انسانی مبتنی بر اسلام به تفاوت مدارس ایران و ژاپن پرداخت و گفت: درست است که کودکان و بچه‌ها ما در دوران ابتدای نسبت به بچه‌های ژاپنی با توجه به امکانات داری هوش هیجانی پایین‌تری هستند اما مشاهده می‌کنیم که همان دانش‌آموزان ژاپنی بعد از فارغ‌التحصیل از دوران ابتدای میزان خودکشی در دانش آموزان ژاپنی بالا است و دلیل آن این است که در دوران ابتدای ما بر روی معنویت کار می‌شود اما در مدارس ژاپن این گونه نیست.

این پژوهشگر ادامه داد: مشاهده می‌کنیم که نسل چهارم و پنجم انقلاب هستند که در همین پایگاه‌های بسیج انقلاب را حفظ کردند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: علوم انسانی حقوقدان صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۵۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ایران به آفریقا، راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا، "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام رئیسی در این دیدار، نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه بر عزم مسؤلان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقا سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشور‌های آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار خوب جهت آشنایی هرچه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه روابط زیمباوه با جمهوری اسلامی ایران بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی تاکید کرد. 

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشور‌های آفریقایی را اصولی، اطمینان بخش و برآمده از ارزش‌های اعتقادی عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌های ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته آقای رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

دیگر خبرها

  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • امیرعبداللهیان: روابط با آفریقا مبتنی بر احترام متقابل است
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا، راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است