Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: هنوز گزارشی از دولت نداریم که این 3 مرحله ای که قرار بود به 60 میلیون نفر مبلغی پرداخت شود به چه شکلی بوده است، باید شاخص هایی که برای افراد واجد شرایط دریافت این یارانه تعیین شده است را ببنیم و بعد بررسی کنیم که چرا به برخی از مردم این پول پرداخت نشده است؛

محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص واریز یارانه معیشتی که پس از گران شدن بنزین توسط دولت اعلام شد در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: هنوز گزارشی از دولت نداریم که این 3 مرحله ای که قرار بود به 60 میلیون نفر مبلغی پرداخت شود به چه شکلی بوده است، باید شاخص هایی که برای افراد واجد شرایط دریافت این یارانه تعیین شده است را ببنیم و بعد بررسی کنیم که چرا به برخی از مردم این پول پرداخت نشده است؛ ما فقط شنیده ایم که 3 مرحله یارانه قرار است واریز شود، از یک عده سوال کردیم گفتند واریز شده و از عده ای دیگر سوال کردیم گفتند واریز نشده است، این که بگوییم 80 درصد از جامعه هدف یارانه را دریافت نکرده است قابل توجه است، یعنی پول به حساب چه کسانی واریز شده است؟ شاید به حساب مردم ریخته شده و خبر ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید ببنیم سازمان هدفمندی چکار کرده است، ما تا شیوه پرداخت این هزینه معیشتی را ندانیم، اظهار نظراتمان خیلی نمی تواند جامع و کامل باشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: هنوز سازوکاری برای این واریز تعریف نشده است، یعنی گزارشی به ما نرسیده است که این 60 میلیون نفر را چگونه تشخیص داده اند؛ برای من سوال است وقتی می گویند به خانواده های 5 نفر به بالا 205 هزار تومان می ریزند، برخی از خانواده ها هستند که تعدادشان از 5 نفر بیشتر است و ممکن است 10 نفره هم باشد، یعنی بیش از 5 نفر پول همان 5 نفر را می گیرد، آیا این در جمعیت آماری آقایان لحاظ شده است یا خیر؟ یعنی یک خانواده 5 نفره 205 هزار تومان می گیرد و یک خانواده 8 نفره هم همین مبلغ را می گیرد.

محمد حسینی در پایان گفت: این که تعداد اعضای خانواده بالا می رود یارانه پرداختی کمتر می شود یک مکانیسم اقتصادی است، یارانه به ازای هر نفر تصویب نشده است، یک نفر یک خانه 12 متری را باید گرم کند، 5 نفر هم یک خانه 12 متری را باید گرم کنند، احتمال دارد که در خانواده 4 یا 5 نفری 2 یا 3 نفرشان کارگری کنند، اما آن یک نفر هیچ کاری نداشته باشد، این پرداختی تحت عنوان ارتقاء سطح معیشت است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام

طرح یسنا به منظور تامین امنیت غذایی مادران و نوزادان سراسر کشور اجرایی شد و در مرحله جدید آن، مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کاهش میزان کالری مصرفی مردم در طی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۹ باعث شد دولت بسته کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین کند و یکی از بخش‌های مهم آن به حمایت از مادران شیرده و دارای کودکان زیر دو سال اختصاص یابد.

این طرح یارانه مضاعف ۶۰۰ هزار تومانی برای مادران با فرزند زیر دو سال است که برای سه دهک اول کم‌درآمد به اجرا درآمده است و در مرحله نخست این طرح، ۲۷ هزار مادر شناسایی شدند که از این میان ۲۲ هزار نفر مشمول دریافت این یارانه مضاعف بودند.

طرح یسنا به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی، در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به مرحله اجرا درآمده است.

در مرحله جدید مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی در سراسر کشور که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

مادران سه دهک اول درآمدی برای اطلاع از اینکه مشمول طرح هستند یا نه می‌توانند با ورود به برنامه کاربردی «شما» مراجعه کنند و پس از واردکردن کد ملی سرپرست خانوار از وضعیت خود مطلع شوند.

یارانه ۴۰۰ هزار تومانی مادران در مرحله دوم طرح، به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافته است و مادران مشمول طرح یسنا، می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش‌بینی‌شده که شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی‌جات، میوه‌جات و سبزی‌ها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر است تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان خرید کنند.

طرح یسنا از سال گذشته به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی به مرحله اجرا درآمد و تا الان نیز ادامه دارد.

طرح یسنا که با زیرپوشش قراردادن مادران دهک اول درآمدی جامعه آغاز به کار کرده بود، در طرح جدید قرار است مادران سه دهک اول درآمده جامعه را تحت پوشش قرار دهد تا امنیت غذایی تعداد بیشتری از مادران و نوزادان تأمین شود؛ وزیر رفاه در این باره گفت: اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی به ۶۰۰ هزار تومان برای مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی در تمام استان‌های کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح می‌توانند اقدام به خرید کنند، این طرح برای مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود یک میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

کد خبر 749105

دیگر خبرها

  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • نرخ بیکاری جامعه ایثارگری به زیر ۹ درصد رسید
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام