Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی هرمزگان روز سه‌شنبه در نشست خبری گفت: در سال جاری ۱۹۰ هکتار از زمین‌های استان به ایجاد گلخانه‌ اختصاص داده شد به طوری که در سال‌های گذشته این میزان ۲۰۵ هکتار بوده است.

مهدی ترابی افزود: چشم‌انداز آینده برای توسعه کشت‌ سبزیجات و صیفی‌جات تا سال ۱۴۰۴، ۵هزار و ۵۰۰ هکتار است که ۱۰ برابر صرفه‌جویی آب و ۱۰ برابر افزایش تولیدات محصولات کشاورزی را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کسب رتبه اول هرمزگان در توسعه کشت گلخانه‌ای کشور بیان کرد: از ابتدای امسال تا کنون، ۱۱۰ هکتار زمین کشاورزی در استان زیر کشت گلخانه‌ای رفت که نشان دهنده انجام تعهدات این سازمان است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: جایگاه بالای کیفیت محصولات، افزایش اشتغال، تولیدات و صادرات، کنترل سم و کود، جلوگیری از ورود حشرات و انتقال بیماری‌ها، سلامت محصولات و استفاده بهینه از آب و خاک تاثیرات کشت گلخانه‌ای است.

ترابی خاطر نشان کرد: هم اکنون شهرستان‌های حاجی‌آباد با ۱۵۶ هکتار و رودان ۱۳۱ هکتار بیشترین آمار سطح زیرکشت گلخانه‌ای هرمزگان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی اضافه کرد: خشکسالی‌های سال‌های اخیر در کشور باعث شد که برنامه ریزی برای کشت سبزیجات و صیفی‌جات در زمین‌های کشاورزی از فضاهای باز به گلخانه‌ای منتقل تا با استفاده از روش‌های جدید و استفاده از آب کمتر، محصولات بیشتری تولید شود.

متقاضیان ایجاد گلخانه از سازکار تشویقی بهره‌مند می‌شوند

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی هرمزگان نیز در این نشست عنوان کرد: متقاضیان و سرمایه‌گذاران ایجاد گلخانه از سازکارهای تشویقی شامل، تسهیلات ۷ درصد تا سقف ۲۰ میلیاردریال برای یک هکتار، کمک‌های فنی و اعتباری، یارانه دولتی و صدور مجوز یک روزه برای گلخانه‌های کوچک زیر۳۰۰ مترمربع بهره‌مند می‌شوند.

مسعود گرگیج ادامه داد: شرکت شهرک‌های کشاورزی نیز با انتشار فراخوان و ثبت نام متقاضیان، موظف به فراهم کردن بسترهای مناسب و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای ایجاد گلخانه شامل، تهیه آب و برق شده است.

وی ابراز داشت: اهمیت کشت‌های گلخانه‌ای به گونه‌ای است که اگر ۳۲ کیلوگرم محصول به ازای هر مترمکعب بهره‌وری آب باشد، در فضای باز ۳ کیلوگرم است.

مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ هکتار زمین در بندرعباس و یک هزار و ۶۰۰ هکتار در بشاگرد(بزرگترین سایت گلخانه‌ای استان) واگذار شده است.

گرگیج افزود: در سال ۱۳۹۴ سطح گلخانه استان کمتر از ۱۰۰ هکتار بوده که اکنون به ۴۰۰ هکتار افزایش یافته است و طبق پیش‌بینی‌ها تا ۳ سال آینده توسعه چشم‌گیری در این زمینه اتفاق می‌افتد.

برچسب‌ها کشت گلخانه ای کشاورزی هرمزگان محصولات کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشت گلخانه ای کشاورزی هرمزگان محصولات کشاورزی کشت گلخانه ای کشاورزی هرمزگان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد برزعلی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب‌بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه از کشت ۳۸۰ هزار هکتار گندم در گلستان خبر داد و اظهار کرد: با برنامه ریزی هایی که داشتیم برای ۵۰۷ هزار هکتار از مزارع گلستان قارچ کش تهیه شد که این اقدام باعث شد تا خسارت زنگ زرد در مزارع استان از ۳۰ درصد به کمتر از ۲ درصد برسد.

وی افزود: گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت توانست جز استان‌های پیش رو در کشور باشد.

رئیس جهاد کشاورزی استان گلستان با اشاره به اینکه کشت برنج در گلستان از ۶۲ هزار هکتار به ۴۹ هزار هکتار رسیده است، گفت: اجرای طرح اصلاح الگوی کشت با محصولات کم‌آب بر یکی از برنامه‌های این سازمان محسوب می‌شود.

به گفته وی کشاورزی گلستان در بسیاری از بخش‌ها توانسته رتبه نخست را کسب کند.

برزعلی با بیان اینکه اغلب دستگاه‌های کارخانجات شالیکوبی گلستان مستهلک است، گفت: اکنون در استان ۱۰۲ کارخانه شالیکوبی فعال هستند که سال گذشته ۱۹۱ میلیارد تومان خسارت در بحث برنج به وجود آوردند.

وی یادآور شد: برای تحقق الگو کشت باید صنایع تبدیلی را در دستور کار خود قرار دهیم.

برزعلی با بیان اینکه دنیا با تغییر اقلیم دست و پنجه نرم می‌کند و با افزایش درجه حرارت روبه‌رو هستیم، تاکید کرد: اگر به دنبال تحقق الگوی کشت هستیم باید از صنایع تبدیلی حمایت کنیم و یکی از راه‌های تحقق این مهم اعطای تسهیلات برای رونق صنایع تبدیلی در گلستان است.

کد خبر 6090764

دیگر خبرها

  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب