Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت واحد‌ اتوبوسرانی شهر تهران صبح امروز در حاشیه نصب ۵۰ فیلتر جذب دوده بر روی اتوبوس‌های ۲ کابین شهری گفت: در صورتی که اعتبارات لازم برای این کار افزایش یابد می‌توانیم بر روی ۸۰۰ اتوبوس این فیلتر‌ها را نصب کنیم.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه هر روزه می‌توان ۳ فیلتر دوده بر روی اتوبوس‌ها نصب کرد، گفت: در این صورت می‌توانیم تا پایان سال بر روی همه اتوبوس‌های بی آر تی فیلتر جاذب دوده نصب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه شرکت تولید کننده اتوبوس‌های ۲ کابین کار نصب این فیلترها را بر روی اتوبوس‌ها انجام می‌دهد، گفت: در این مرحله فقط ۵۰ فیلتر دوده بر اساس تکنولوژی جدید که عمر نامحدودی هم دارند بر روی اتوبوس‌های ۲ کابین ساخته شده توسط شرکت اسنا خودرو نصب می‌شود و ماهم تلاش می‌کنیم تا با همکاری یکدیگر همه اتوبوس‌ها مجهز به فیلتر جذب دوده شوند.

سنندجی با بیان اینکه فیلتر‌های نصب شده تا حد زیادی می‌توانند گاز‌های خارج شده از اگزوز اتوبوس‌ها را جذب کنند، اظهار کرد: زیر ۸۰ درصد دود اتوبوس‌ها جذب فیلتر‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: ایرادات پلیس به طرح ترافیک جدید سطحی و غیرکارشناسی است/ لزوم تجهیز همه خودرو‌های دیزلی به فیلتر جذب دوده

همچنین مهدی مرسلی مدیر عامل شرکت اسنا خودرو به خبرنگاران گفت: از آنجایی که شرکت اسنا خودرو خودش تولید کننده بخشی از اتوبوس‌های ۲ کابین بی آر تی است و بر موضوعات فنی این اتوبوس‌ها اشراف دارد، لذا از ما تقاضا شد که کار نصب فیلترها را هم خودمان انجام دهیم.

مدیر عامل شرکت اسنا خودرو افزود: این فیلتر‌ها کاملا با اتوبوس‌های ۲ کابین مطابقت دارند و به صورت هوشمند طراحی شده‌اند.

مرسلی با بیان اینکه این فیلتر‌ها دارای گارانتی هستند، گفت: طراحی این فیلتر‌ها به شکلی است که حتی اگر اتوبوس‌ها دارای روغن سوزی باشند تا حد زیادی جلوی انتشار مواد آلاینده را می‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران اتوبوسرانی فیلتر جذب دوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزی واردات اتوبوس با نرخ سود ۹ درصد گفت:شرکت‌ها تا صبح فردا برای اعلام تعداد ناوگان وارداتی فرصت دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر یادآور شد: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ 600 میلیون یورو و همچنین 4000 میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود 9 درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در فاز نخست 150 میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از 5 سال ( قیمت هر دستگاه تا 220 هزار دلار) در نظر گرفته شده است. متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح  فردا شنبه 8 اردیبهشت، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

وی تاکید کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

به گزارش تسنیم، بر اساس دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره 7 قانون بودجه 1402 اولویت واردات اتوبوس با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنهاست.

شرکت‌های حمل‌ونقل باید تعهد دهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.

هر شرکت می‌تواند حداکثر 25 دستگاه اتوبوس وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند، در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند.

شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن 10 سالگی امکان فروش آنها را ندارند.

حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید 150 هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری کاهش یابد.

واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری، حداکثر سه ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری  امکان پذیر خواهد بود..

شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند 3)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تعمیرگاه گیربکس cvt اتوماتیک تخصصی همراه تعمیر فولی و تسمه و فیلتر گیربکس
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس