Web Analytics Made Easy - Statcounter

« پیام محبی» در گفت وگو با خبرنگار ایلنا،  با بیان اینکه ممکن است در این فرضیه نقش‌ همه کسانی که  در این حوزه فعالیت می کنند جابجا شود، افزود: به عنوان کسی که سال‌ها در حوزه دامپزشکی فعالیت می‌کنم با ادغام این سازمان  با وزارت بهداشت موافق نیستم؛ زیرا به اعتقاد من ‌سازمان‌هایی مانند‌ دامپزشکی ، محیط زیست  و حتی وزارتخانه‌ای مانند وزارت بهداشت در خیلی از موضوعات با شهرداری‌ها و یا نهادهای دیگر درگیر هستند بنابراین باید سیستم را به نوعی سازماندهی کرد که به مسائل و مشکلات به صورت یکپارچه  نگاه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دامپزشک افزود: اگر نتوانیم مدیریت یکپارچه و تفکر جمعی را در کشور  رواج‌ دهیم نه تنها در برخی موارد دچار بحران می شویم که حتی در مواقع  بحران هم نمی‌توانیم اوضاع را درست مدیریت کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با توجه به صحبت‌های رفیعی‌پور (رئیس سازمان دامپزشکی کشور) که چندی پیش گفته بود «این سازمان خود را برای مقابله با تحریم‌ها آماده کرده است و در حال حاضر هیچ بحرانی در حوزه دامپزشکی نداریم» گفت: اگر بخواهیم بگوییم در حال حاضر بحران خاصی نداریم حرف ایشان درست است ولی ما نمی‌دانیم فردا چه خواهدشد ، به خاطر اینکه اتفاقات طبیعی زیرپوستی و آرام کار می‌کنند اما زمانی که خود را بروز دهند مانند آتشفشان عمل می‌کنند و نمی‌توان به راحتی جلوی آنها را  گرفت .

 رئیس بیمارستان دامپزشکی تهران اضافه کرد : برای مثال اگر ناگهان و بر اثر یک اپیدمی، دام‌ و طیور ما دچار آنفلوانزای مرغی و یا تب برفکی شوند بعید می‌دانم دارو به اندازه کافی داشته باشیم زیرا ما در کشوری زندگی می‌کنیم که اقلیم ما تاثیرپذیر از جاهای دیگر جهان است.ما نمی‌توانیم  رفت و آمد پرندگان مهاجر را کنترل کنیم چون کنترل آنها در اختیار ما نیست. اگر مثل استرالیا وسط یک جزیره بودیم شاید می‌توانستیم خیلی چیزها را کنترل کنیم ولی ما بخاطر  وسعت مرزهای زمینی‌مان نمی‌توانیم به طور قاطع بگوییم بحران نداریم.  

محبی افزود : از طرف دیگر ساختارهای دامپروری و طیورداری کشورمان نه تنها  براساس علم رشد پیدا نکرده بلکه بر اساس شرایط خاص خودش رشد و توسعه پیدا کرد. به خاطر همین است که چندی پیش بحران آنفولانزایی که به وجود آمده بود ، بزرگترین مشکل  این بود که ما شرایط آمایشی کشورمان را رعایت نکردیم  مثلا در استانی مثل آذربایجان شرقی به خاطر فامیل بازی و چشم و هم چشمی افراد در کنار هم و به فاصله 20 متر از هم مرغداری تأسیس کردند خب با این حساب در مواقع بحران چگونه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان مشکل را بدون آنکه از قبل طرح کلی آمایش را در  کشور پیاده کرده باشیم ، مدیریت کنیم.

این دامپزشک با توجه به اینکه ما گلوگاه در کشورمان زیاد داریم ، گفت: به این معنی که تداخل کاری که بین وزارت بهداشت، جهادکشاورزی ، سازمان دامپزشکی و محیط زیست وجود دارد بسیار زیاد است و اولین حرفی که در مواقع مشکل از مسئولان می‌شنویم  این است که به ما ربطی ندارد  در حالی که به همه ربط دارد ما زیر شبکه هستیم مگر می شود در یک کشور یکی بگوید به من ربط دارد یکی بگوید به من ربطی ندارد. بخاطر همین است که اعتقاد دارم بزرگترین مشکل در سازمان دامپزشکی عدم تفکر سیستمی است. بسیاری از ساختارهای دولتی ما  از بس خپل شده و جزیره‌ای عمل می‌کنند ‌که به نظر  می‌آید باید هر روز منتظر یک بحران جدید  در کشور باشیم. برای همین اصلا  موافق اینکه سازمان دامپزشکی در وزارت بهداشت ادغام شود، نیستم  ولی بر این باورم که ساختار بهداشتی کشور  نیازمند تغییرات اساسی است.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جهادکشاورزی سازمان دامپزشکی کشور دام و طیور بحران اقتصادی مدیریت یکپارچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند

دفتر کاپ گفته است که افغانستان در معرض یک «چرخه معیوب درگیری» قرار خواهد گرفت و تغییرات اقلیمی به عنوان یک تهدید چند برابر عمل می‌کند.

نشریه دیپلمات آسیا به نقل از دفتر کاپ اعلام کرد انزوای جهانی افغانستان و ناتوانی طالبان سبب ایجاد نگرانی‌ها مبنی بر گسترش بحران اقلیمی این کشور به منطقه و فراتر از آن شده است.

به گفته این نهاد، یکی از تأتیرات منفی به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان، بازماندن این کشور از نشست‌های جهانی تغییرات اقلیمی، به‌شمول نشست‌های صندوق آب‌وهوای سبز (GCF) است.

بربنیاد این گزارش، افغانستان تنها می‌تواند ۴۰ درصد از برق مورد نیاز خود را تأمین کند که این تولید ناکافی، سبب مودجودیت حدود شش ساعت برق در مراکز صحی کشور شده است.

گفتنی است که افغانستان افزون بر بحران‌ سیاسی و اقتصادی با بحران تغییرات اقلیمی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

کاهش آب‌های زیرزمینی، سرازیرشدن سیلاب‌های ویران‌گر، بالا رفتن درجه حرارت، کاهش بارندگی، باران‌های بی‌موقع و تغییر رطوبت هوا از نشانه‌های تغییر اقلیم در افغانستان خوانده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند