Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد بوشهر، اسماعیل عبدالهی دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر در کارگاه آموزشی دانشگاه نسل سوم و ایجاد بسترهای لازم واحد بوشهر در جمع دانشجویان و اعضاء هیأت علمی این دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته بسیج، گفت: دانشگاه نسل سوم و چهارم مصداق فرهنگ بسیجی و جهادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه این رویکرد دانشگاه، رویکردی مطابق با معیارها و ارزش های بسیج است، عنوان کرد: تولید، اشتغال، خدمت گذاری به جوانان، جامعه و کشور، پاسخ دهی مطلوب و واقعی به نیازها و مسائل جامعه امری مقدس است که در عمق فعالیت های دانشگاه و بسیجیان نهفته شده است.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه دعوت همگان به کار، فعالیت، ایجاد فضا و بستر مناسب برای فعالیت دیگران و نیز رفع نیازهای دیگران وظیفه ای شرعی و انسانی است که در بسیاری روایات و احادیث بر آن تأکید شده است، خاطرنشان کرد: این روحیه نیازمند فعالیت بی وقفه و ایثارگری است و جزء اولویت های برنامه های دانشگاه قرار دارد.

عبدالهی با اشاره به اینکه در تلاش است تا فرهنگ کارآفرینی و اشتغال زایی در بدنه دانشگاه نهادینه شود، اظهار کرد: این مهم باید یک رویه همیشگی برای دانشگاه و دانشجویان شود چرا که با تحقق آن ضمن استقلال شخصی و فردی، در هویت بخشی علمی کشور مؤثر خواهد بود.

وی با ابراز امیدواری از اینکه مجموع این حرکت ها نوید بخش اتفاقات خوب و منشأ حرکت های جدی برای عبور از چالش های مختلف جامعه، جوانان، خانواده ها و کارگزاران نظام شود، اضافه کرد: امید است خداوند سبحان این تلاش های جمعی را مشمول برکت و ارزش الهی قراردهد.

در ادامه مدیر خدمات پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در این کارگاه به تشریح چالش ها و موانع موجود در فرآیند تبدیل شدن دانشگاه ها به دانشگاه نسل سوم پرداخت و اذعان کرد: در وهله اول، کارآفرینی به منزله درآمدزایی انجام می شود.

حسن مزارعی سه عامل را از علل اصلی جلوگیری از ایجاد دانشگاه کارآفرین برشمرد و افزود: اولین مسئله که معمولاً در فعالیت های پژوهشی دانشگاه رخ می دهد این است که این فعالیت ها مسئله محور نیستند و پاسخگوی نیازهای از جامعه یا صنعت نخواهند بود.

مدیر خدمات پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ضعف در تیم سازی و انجام کارهای تیمی و فاصله میان زنجیره اندیشه تا تولید محصول مد نظر صنایع را از دیگر عوامل برشمرد.

محمد مهدی مزارعی عضو هیأت علمی واحد بوشهر و مدیر مرکز رشد خلیج فارس بوشهر دیگر سخنران این کارگاه بود که با تأکید بر مهیا بودن شرایط و بستر لازم برای کارآفرینی نظیر کاهش ریسک پذیری سرمایه گذاری، تهیه ملزومات اولیه و تخصصی شروع فعالیت، حمایت های مادی و معنوی، مشاوره های آموزشی و مالی از دانشجویان خواست تا با مطالبه گری از دانشگاه به دنبال دریافت آموزش های مهارتی به آنان شود.

331 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۰۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرامرزی ظهر دوشنبه با اشاره به برگزاری دهه سرآمدی آموزش دانشگاه در اردیبهشت ماه اظهار کرد: اگرچه نسل دانشگاه‌ها تغییر کرده و به مهارت آفرینی روی آورده‌اند اما کارکرد و فلسفه دانشگاه بر مبنای آموزش است.

وی افزود: بزرگترین افتخار دانشگاه‌ها تربیت نیروی انسانی و فارغ‌التحصیلان کارآمد است و آموزش، نقش مهمی در این راستا دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با اشاره به چهار مقوله کلیدی دهه سرآمدی آموزش، تصریح کرد: دانشجو، منابع آموزشی، استاد و یا اعضای هیئت علمی دانشگاه و زیرساخت و امکانات خوب از جمله این موارد است که این دهه از از ۸ تا ۱۷ اردیبهشت ماه در دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شعار این دهه در دانشگاه مبنی بر «آموزش الهام بخش، نیاز محور و اشتغال آفرین» گفت: اهمیت و جایگاه معلم در توسعه کیفی آموزش بسیار مورد توجه است که در دهه سرآمدی آموزش برای تقدیر از اساتید، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، دورهمی … برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

فرامرزی تربیت نیروی انسانی کارآمد را یکی از فاکتورهای تحقق شعار سال دانست و افزود: دانشگاه‌ها در این زمینه می‌توانند به خوبی نقش آفرینی کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان ۷۰۰ عضو هیئت علمی دارد، گفت: در مجموع ۸۰ نفر از بازنشستگان، سرآمدان آموزشی و … منتخبان این دوره هستند و در این بین ۲ نفر برای مرحله ملی و کشوری از بین اساتید معرفی می‌شوند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان یادآور شد: از بین کسانی که در حوزه تحقق شعار و سیاست‌های دانشگاه فعالیت داشته‌اند نشان تمدن‌سازی دریافت می‌کنند و همچنین مؤثرترین فرد در بین‌المللی سازی از دیگر فاکتورهای انتخاب اساتید برتر است.

وی افزود: رعایت افزایش کیفیت، آموزش، پژوهی، رعایت اخلاق حرفه‌ای، شاگرد پروری و … از معیارهای امتیازدهی برای منتخبان است در مجموع باید ۴۰۰ امتیاز را دریافت کنند.

فرامرزی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان در رتبه بندی IST ، جز ۵ دانشگاه برتر است که در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری و زیرساخت‌ها، بین‌المللی سازی و … ارزیابی می‌شود و این دانشگاه در حوزه بین‌المللی هم در سال ۲۰۲۳ حضور داشت.

وی افزود: ۱۷ دانشکده در دانشگاه اصفهان وجود دارد و ۱۷ هزار دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۹ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی هستند و ۴۰۰ رشته تحصیلات تکمیلی و ۹۰ گروه آموزشی دارد.

کد خبر 6086732

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • شبکه ملی تسهیل‌گر جوانی جمعیت در سمنان ایجاد می‌شود
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی