Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، غلامرضا سلیمانی که در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه سخن می‌گفت، با اعلام این مطلب افزود: تمامی واحدهای صنعتی، مسکونی، تولیدی و تجاری در معرض ریسک قرار دارند و اطمینان‌بخشی به صاحبان سرمایه‌های خرد و کلان بر عهده صنعت بیمه است.

رئیس کل بیمه مرکزی با اعلام این مطلب که شاخص توسعه‌یافتگی با افزایش ضریب نفوذ بیمه، نسبت مستقیم دارد، خاطرنشان کرد: هر چقدر جامعه به لحاظ فرهنگی و زیرساخت‌های دیگر پیشرفته‌تر باشد، رشد صنعت بیمه نیز بالاتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمه مرکزی زمینه‌های کافی را برای حضور بازیگران بیمه‌ای در صحنه بازار سرمایه را فراهم کرده و این روند در آینده نزدیک با شتاب بیشتری روبرو خواهد شد.

سلیمانی با ابراز خرسندی از رویکرد خصوصی‌سازی در صنعت بیمه و جذب سهامداران بخش خصوصی، تصریح کرد: زمانی صد در صد صنعت بیمه در اختیار دولت بود و حالا سهم دولت کمتر از یک سوم است.

وی خاطرنشان کرد: هر چقدر نقش دولت در اقتصاد کمرنگ‌تر شود، رشد صنعت بیمه بیشتر خواهد شد.

دکتر سلیمانی با اعلام این مطلب که صنعت بیمه به سمت تخصصی‌تر‌شدن پیش می‌رود، اظهار داشت: جمع‌آوری پول‌های خرد مردم در قالب حق بیمه در بانک‌ها و نهادهای پولی و بازار سرمایه از ماموریت‌های اصلی به شمار می‌رود.

رییس شورای عالی بیمه از حضور بیمه مرکزی در هیات موسس به عنوان یکی از اعضای اصلی خبر داد و اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه تکالیف مهمی بر عهده صنعت بیمه گذاشته شده و امیدواریم با کمک نهادهای ذیربط، ارتقای کمی و کیفی نظام جامع صنعت بیمه به طور کامل محقق شود.

وی در پایان از این نمایشگاه به عنوان یک فرصت بزرگ برای تعامل صنعت بیمه و نهادهای پولی و مالی یاد کرد و گفت: در سال گذشته بیست درصد از حق بیمه‌های تولیدی صنعت بیمه به بازار سرمایه منتقل شده است.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۷۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قرارداد های شرکتی و کوتاه مدت
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قراردادهای شرکتی و کوتاه مدت