Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر بابک نخستین افزود: امسال از ۴۶ نفر موارد علامت‌دار بستری در بیمارستان‌های استان از نظر آنفلوآنزا نمونه‌برداری شده که فقط یک مورد مثبت گزارش شده است.  

وی بیان کرد: برای پیشگیری از شیوع این بیماری اقدامات اساسی به منظور حساس سازی و آمادگی سیستم بهداشتی درمانی صورت گرفته که می‌توان به مهم‌ترین آنها از جمله برگزاری جلسات آموزشی برای پرسنل بهداشتی، درمانی برای حفظ آمادگی مقابله با بیماری، آموزش و اطلاع‌رسانی عموم، تقویت همکاری‌های درون‌بخشی و برون‌بخشی، تامین ملزومات نمونه‌برداری، واکسن، دارو و وسایل حفاظت فردی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او اضافه کرد: با توجه به شروع فصل سرما و احتمال شیوع بیماری آنفلوآنزا، رعایت موازین بهداشتی جهت جلوگیری از ابتلاء به بیماری ضروری است.  

وی از جمله موارد ضروری برای پیشگیری از این بیماری را پوشاندن دهان و بینی هنگام هنگام عطسه و سرفه؛ ششتن مکرر و مرتب دست‌ها با آب و صابون؛ فاصله گیری حداقلی ۲ متره از دیگران در صورت داشتن علایم احتمالی بیماری؛ خوداری از دست دادن و روبوسی با دیگران، استراحت در خانه و مصرف مایعات گرم در صورت داشتن علایم بیماری و مراجعه به پزشک در صورت تشدید بیماری ذکر کرد.  

بیماری آنفلوآنزا یک بیماری تنفسی ویروسی و حاد واگیر است. این بیماری در تمامی طول سال رخ می‌دهد اما معمولا بیشترین زمان شیوع آن در ماه‌های سرد سال و اوج آن در زمستان است.  

از مهمترین علایم بیماری تب و لرز، سرفه، درد گلو، بی‌حالی، دردهای عضلانی و مفصلی، آب ریزش از بینی یا گرفتگی بینی است.  ویروس‌های آنفلوآنزا به طور عمده از طریق هوا (ذرات ریز تنفسی آلوده) توسط سرفه و عطسه کردن فرد بیمار منتقل می‌شود.  

کد خبر 466327 برچسب‌ها بیماری بیماری - آنفلوآنزا استان اردبیل بیماری واگیر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری بیماری آنفلوآنزا استان اردبیل بیماری واگیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت