Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل موسوی، عضو فراکسیون امید مجلس، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین، درباره کلید خوردن استیضاح برخی وزرا بعد از گران شدن قیمت بنزین گفت: به دلیل اتفاقات اخیر، استیضاح چند وزیر در مجلس کلید خورده است و استیضاح‌کنندگان هم‌قسم شده‌اند تا آخر پای این استیضاح‌ها بمانند.

 

نماینده مردم یزد در مجلس اظهار کرد: شاه‌کلید همه این بحث‌ها وزیر کشور است، چرا که هم مسئول حفظ امنیت کشور است، هم در ستاد اقتصاد مقاومتی مسئولیت دارد و هم سخنگوی جلسات سران سه قوه بوده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی همچنین در کمیته‌هایی که برای نحوه اعلام خبر افزایش قیمت بنزین تشکیل شده بود، مسئولیت دارد.

 

آقای رحمانی فضلی مسئول امنیت کشور است

 

موسوی توضیح داد: همه بحث نمایندگان این است که بدانند چه اتفاقی افتاده. آقای رحمانی فضلی مسئول امنیت کشور است و سوال اینجاست که چرا این‌گونه عمل کرده که این همه تلفات جانی و مالی و زخمی، و خرابی به بار آید؟!

 

نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم ادامه داد: تنها کسی که مجلس می‌تواند مورد سوال و استیضاح قرار دهد تا حقایق روشن شود وزیر کشور است. به همین دلیل امضاکنندگان هم‌پیمان شده‌اند امضای خود را پس نگیرند تا وزیر کشور به مجلس بیاید و در این باره شفاف‌سازی کند.

 

موسوی گفت: رئیس مجلس که جوابگوی ما نبود و توضیحاتش کلی‌گویی است. رئیس قوه مجریه هم که می‌گوید قصد داریم پول حاصل از این افزایش را بین مردم توزیع کنیم، در حالی که مشکل و سوال اصلی ما امنیتی است که مختل شده نه چگونگی مصرف پول. رئیس قوه قضاییه نیز تنها در اطلاعیه‌ای از دادستان خواستند به موضوع ورود کند و هیچ توضیحی به مردم ندادند.

 

وقتی رهبری پیام دادند و از این تصمیم حمایت کردند آن طرح‌ها را پس گرفتیم

 

نماینده مردم یزد ادامه داد: این در حالی است که مصوبه اجراشده تصمیم سران سه قوه بوده است و همه آنها در این ماجرا مسئولیت دارند و باید دلایل خود را برای مردم تشریح کنند.

 

او اضافه کرد: نهاد مجلس مخالف این اتفاق بود و بیش از 200 نفر از نمایندگان طرح‌های 2 فوریتی و سه فوریتی امضا کردند تا جلوی این افزایش را بگیرند، ولی چون رهبری پیام دادند و از این تصمیم حمایت کردند آن طرح‌ها را پس گرفتیم.

 

عضو فراکسیون امید مجلس یادآوری کرد: به همین دلیل تنها راه ما استیضاح و سوال از وزیر کشور است که چرا جلوی ناامن شدن کشور را با تدابیر از پیش تعیین‌شده نگرفته است.

 

موسوی خاطرنشان کرد: قطعاً در این چند روز هم از طرف استانداران به نمایندگان حوزه‌های انتخابیه فشار می‌آورند که امضایشان را پس بگیرند، هم از طریق کمیسیون شوراها اصرار می‌شود و هم از طرف دکتر لاریجانی سفارش می‌شود که نمایندگان دست از استیضاح بردارند و همان روالی که طی استیضاح‌های قبلی وزیر کشور طی می‌شد در پیش گرفته شود.

 

نماینده مردم یزد در مجلس، با پیش‌بینی اینکه این بار با دفعات قبل فرق دارد و نمایندگان پای عهد خود می‌ایستند تا جلسه استیضاح وزیر کشور با بیش از 34 امضا برگزار شود، گفت: این 34 نفر مصمم هستند که این جلسه برگزار شود. همه نمایندگان با استانداران‌شان تعارف و رودربایستی دارند و قطعاً به آنها توصیه می‌شود که امضایشان را پس بگیرند ولی آنها تاکید دارند این جلسه برگزار شود و توضیحات وزیر کشور را بشنوند.

 

او اضافه کرد: نمایندگان بیشتری در صحن حضور دارند که با استیضاح وزیر کشور موافق‌اند منتها فقط به دلیل همان رودربایستی و تعارفاتی که دارند استیضاح را امضا نکرده‌اند و در روز رأی به استیضاح این تعداد نماینده مشخص می‌شوند.

 

موسوی همچنین به استیضاح وزیر نفت نیز پرداخت: استیضاح آقای زنگنه حدود 80 امضا دارد که بسیار جدی است و قطعاً نمی‌توانند 70 تا 80 امضا را پس بگیرند. پس جلسه استیضاح وزیر نفت هم برگزار می‌شود. البته استیضاح شدن یا نشدن وزرا به پاسخ‌هایشان در صحن بستگی دارد.

 

عضو فراکسیون امید مجلس 2 استیضاح وزیر کشور و وزیر نفت را در راستای اتفاقات و آشفتگی‌های اخیر کشور به دنبال افزایش قیمت بنزین دانست و گفت: جنس استیضاح وزیر آموزش و پرورش با جنس این 2 استیضاح متفاوت است و دلایلی دیگر دارد.

 

نماینده اصلاح‌طلب مردم یزد در پایان گفت: هدف ما از استیضاح وزرای کشور و نفت از کار انداختن دولت نیست. دلایل همکارانم از استیضاح وزیر کشور را که شنیدم حرف مردم را می‌زنند، بنابراین شاه‌کلید بحث‌های اخیر وزیر کشور است و باید به مجلس توضیح بدهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۲۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران