Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این تظاهرات جهانی روز جمعه و عمدتا با حضور دانش‌آموزان و دانشجویان در کشورهای آسیایی و اروپا برگزار شد.
جنبش «جمعه‌هایی برای آینده» اعلام کرد که حدود ۶۳۰ هزار نفر در بیش از ۵۰۰ شهر در آلمان تظاهرات کردند.
در هامبورگ حدود ۳۰ هزار نفر و در مونیخ نیز ۱۷ هزار نفر در تظاهرات حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حدود یک هزار و ۷۰۰ معترض نیز در مادرید پایتخت اسپانیا تجمع کردند. این شهر قرار است از چند روز دیگر میزبان کنفرانس آب‌وهوایی موسوم به COP۲۵ باشد.
هدف از برگزاری این کنفرانس ۱۲ روزه ترغیب دولت‌ها به افزایش و اجرای تعهدات خود برای کاهش گازهای گلخانه‌ای و مقابله با تغییرات اقلیمی است.
تجمع روز جمعه فعالان محیط زیست در فرانسه حاکی از خشم شدیدتری بود. آنها با تشکیل زنجیره انسانی مانع از ورود مشتریان به یکی از ساختمان‌های تجاری پاریس در روز «جمعه سیاه» شدند.
 شاخه هلند جنبش «جمعه‌هایی برای آینده» نیز اعلام کرد که تظاهرات در ۱۵ شهر از جمله آمستردام برگزار شد.
لیسبون پایتخت پرتغال، سیدنی استرالیا، واشنگتن و نیویورک آمریکا، توکیو ژاپن، دهلی نو در هند، بوداپست مجارستان، ورشو لهستان، رم و تورین ایتالیا و مونترال کانادا نیز شاهد حضور معترضان و فعالان محیط‌زیست در تظاهرات جمعه بود.
قرار است نمایندگان حدود ۲۰۰ کشور از روز دوشنبه در مادرید چارچوبی را که در پیمان آب‌وهوایی پاریس (۲۰۱۵) برای مقابله با تعییرات اقلیمی مطرح شده است، نهایی کنند.
سازمان ملل هشدار داده گازهای گلخانه‌ای که عامل اصلی تغییرات اقلیمی است، سال گذشته میلادی به بالاترین حد رسید. این سازمان همچنین گفته که تا پایان قرن جاری دمای کره زمین ۴ درجه سلسیوس افزایش می‌یابد و سکونت در برخی مناطق کره زمین را غیرممکن می‌کند.

برچسب‌ها تغییرات اقلیمی پرتغال آلمان مادرید سازمان ملل پاریس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی پرتغال آلمان مادرید سازمان ملل پاریس تغییرات اقلیمی پرتغال آلمان مادرید سازمان ملل پاریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۴۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر

معاون سازمان حفاظت از محیط زیست با حضور در کافه خبر خبرآنلاین می‌گوید: «بیش از ۲۰ سال هست که در ایران خشکسالی را به‌صورت ناپیوسته تجربه می‌کنیم.»

داریوش گل‌علیزاده ادامه می‌دهد: «ما سال‌ها غافل بودیم، اما الان یک سند بالادستی داریم تا کشور را با پیامدهای تغییر اقلیمی سازگار کنیم، وقتی هرسال با سیلاب مواجه هستیم چرا نباید خودمان را برای مواجه شدن با آن آماده کنیم.»

او اظهار می‌کند: «دستگاه محیط زیست خودش یک دستگاه مطالبه‌گر است، ما در برنامه هفتم برنامه مدیریت تغییرات اقلیمی را با چهار هدف تقویت سازگاری، کاهش آسیب‌پذیری، گسترش اقتصاد سبز و صنعت کم کربن دنبال کردیم.»

گل‌علیزاده با بیان اینکه یکی از تبعات خشکسالی مهاجرت اقلیمی است، ادامه می‌دهد: «این مهاجرت‌ها از فلات مرکزی ایران به‌علت کاهش کیفیت شاخص‌های زیستی به مناطق شمال کشور بسیار زیاد شده است، شاخص‌هایی مانند افزایش گرد و غبار، کمبود آب سبب این مهاجرت‌ها شده. برخی از مهاجرت‌های اقلیمی برای کسب شغل است چراکه با افزایش تغییرات اقلیمی مانند سیل و گرد و غبار معیشت مردم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. یکی از پیامدهای تغییر اقلیم تهدید امنیت غذایی است، تولید بیش از ۹۰ درصد غذای دنیا وابسته به خاک است اما با جاری شدن سیل سلامت این خاک به خطر می‌افتد و سبب فرسایش آن می‌شود.»

او می‌گوید: «براساس آمارها در دو سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار نفر مهاجرت اقلیمی در کشور داشتیم، که مقصد آن‌ها بیشتر استان‌های شمالی کشور و شهرهای اطراف تهران است.»

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899197

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان 
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد