Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سازمان خاروبار و کشاورزی ملل متحد در ایران گفت: بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از سوی فائو تخمین زده می‌شود که فرسایش خاک هر ساله موجب کاهش ۴ درصدی عملکرد محصولات کشاورزی می‌شود. ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گرولد بودکر نماینده سازمان خاروبار و کشاورزی ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران امروز در مراسم روز جهانی خاک در تهران اظهار کرد: این سازمان با افزایش همکاری‌های خود در ایران در زمینه مدیریت پایدار خاص و منابع طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فائو از همه کشورهای عضو می‌خواهد سیاست‌هایی را دنبال کنند که ترغیب کننده طیف گسترده دست‌اندرکاران برای بکارگیری رویکردهای زراعی مبتنی بر مدیریت پایدار خاک باشند.

نماینده سازمان خاروبار و کشاورزی ملل متحد در ایران گفت: رویکردهایی چون بوم‌شناسی کشاورزی، کشاورزی حفاظتی، کشاورزی ارگانیک، دارکشت ورزی و بی‌خاک ورزی از جمله رویکردهای مورد تاکید فائو برای ترویج میان ذینفعان و دست‌اندرکاران عرصه کشاورزی است.

بودکر تصریح کرد: خاک منبع متناهی است که به این معنا اگر از بین برود بازیابی آن در مدت عمر انسان امکان‌ناپذیر است؛ فرسایش خاک در بسیاری از جهان بزرگترین تهدید برای سلامت خاک و خدمات اکوسیستمی آن است.

وی اظهار داشت: فرسایش خاک موجب حذف سطح حاصلخیز خاک وکاهش فضای مناسب برای ریشه‌زایی گیاهان در خاک می‌شود و توالی و سیری که تاثیرات منفی بر رشد و عملکرد محصولات کشاورزی دارد.

نماینده سازمان خاروبار و کشاورزی ملل متحد در ایران گفت: بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از سوی فائو تخمین زده می‌شود که فرسایش خاک هر ساله موجب کاهش 4 درصدی عملکرد محصولات کشاورزی می‌شود.

وی افزود: در این گزارش تاکید شده که فرسایش خاک همچنین موجب آلودگی آبراه‌ها، انتشار کربن ذخیره شده در خاک و در جو زمین می‌شود.

بودکر گفت: روز جهانی خاک فرصتی را مهیا می‌کند تا اهمیت خاک را به خاطر ظرفیت‌های تولیدی آن و نقش‌آفرینی آن در تامین امنیت غذایی و حفظ خدمات کلیدی و اکوسیستمی مورد توجه قرار دهیم.

نماینده سازمان خاروبار و کشاورزی ملل متحد در ایران در پایان گفت: همانگونه که در شعار امسال روز جهانی خاک اشاره شده باید سخت تلاش کنیم تا فرسایش خاک متوقف شود تا آینده‌مان حفظ شود.

کمک فائو به ایران برای مدیریت خشکسالی حوضه آبریز دریاچه ارومیه

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT11 واژه های کاربردی مرتبط فائو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فائو فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • نماینده ایران در فینال غرب آسیا زنده ماند
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد