Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@11:21:38 GMT

سازمان ملی ریسک ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۶۲۷۴

سازمان ملی ریسک ایجاد می‌شود

طبق اعلام رئیس کل بیمه مرکزی، مرکز ملی ریسک در کشور با محوریت صنعت بیمه و ریسک های بزرگ مراکز تولیدی خدماتی و سایر نهادهای اقتصادی راه اندازی خواهد شد. ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱ اقتصادی پول | ارز | بانک نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا سلیمانی که در آیین افتتاحیه نشست علمی بیست و ششمین همایش ملی بیمه و توسعه سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: ارزیابی مدیریت ریسک باید به دو صورت تخصصی موردی و ترکیبی دنبال شود و صنعت بیمه پرچمدار ریسک در کشور خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل بیمه مرکزی از افزایش ضریب نفوذ بیمه به عنوان یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی یاد کرد و اظهار داشت: بالا رفتن سطح نفوذ بیمه در گروه تغییر رویکرد هایی  است که متاسفانه در حال حاضر با چالش های بسیاری دست و پنجه نرم می کند.

رئیس شورای عالی بیمه  با بیان اینکه صنعت بیمه به تمهیداتی نیاز دارد تا با رقابتی تر شدن بازار بیمه خدمات ارزان و با کیفیتی را به دست مصرف کنندگان برساند، گفت: در دنیای امروز  رقابت پذیری به اصل مهم اقتصادی مبدل شده و شرکت‌های بیمه باید این قابلیت را داشته باشند تا خدمات را به صورت ارزان تر و کیفیت تر ارائه کنند.

وی تفکیک ذخیره‌ ریاضی بیمه های زندگی و غیر زندگی را یک اصل مالی در مقوله حسابرسی صنعت بیمه دانست و گفت: بانک ها، نهادهای پولی و مالی، بنگاه های اقتصادی و بازار سرمایه از رقبای جدی صنعت بیمه در ارائه بیمه‌ نامه های زندگی به شمار می روند و در این مسیر  ،  اعطای حق انتخاب محل سرمایه‌گذاری به بیمه گذاران نیز در  افزایش ضریب نفوذ این رشته اثرگذار، کمک خواهد کرد.

سلیمانی از صندوق های بازنشستگی اختیاری به عنوان یک فرصت مناسب برای افزایش ضریب نفوذ رشته بیمه های زندگی در کشور یاد کرد و اظهار داشت:اگر نمایندگان شبکه فروش صنعت بیمه تغییر نگاه خود را از فروشندگی صرف به مشاوران امین مردم جدی بگیرند حرکت بیمه‌های زندگی به سطح استانداردهای جهانی دور از دسترس نخواهد بود.

رئیس کل بیمه مرکزی بررسی چالش ها و ارائه راهکارها را از کارهای اصلی همایش های تخصصی دانست و گفت: مسائل مهم صنعت بیمه از جمله اختلاف روش ها در مقوله ذخایر فنی هم از موضوعات تعیین کننده است که باید در این همایش ها نقد و بررسی شود.

وی در پایان بیمه های درمان را از چالش‌های بزرگ کشورهای توسعه یافته یاد کرد و افزود: صنعت بیمه کشور می تواند با همیاری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی راهکارهای علمی و عملی را برای توسعه بیمه های زندگی در کشور طراحی و اجرا کند.

گفتنی است در این همایش "عادل منیر" مدیرعامل شرکت فیر، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران، مدیران عامل صنعت بیمه و محققان و دانشگاهیان اقتصاد حضور داشتند و در حال حاضر  مباحث تخصصی در پنل های گوناگون در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

R1012123/P/S7,79/CT12 واژه های کاربردی مرتبط صنعت بانکداری و بیمه اخبار شرکت‌های بیمه بیمه مرکزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت بانکداری و بیمه بیمه مرکزی صنعت بانکداری و بیمه بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۶۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تأکید بر اینکه حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود، گفت: قدردان وزیر نفت برای جهاد و تحول انقلابی در کوتاه‌کردن فرآیند مجوزها در وزارت نفت هستیم.

به گزارش خبرنگار شانا، احمد مهدوی‌ابهری امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید بیان کرد: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

مهدوی‌ابهری با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

مهدوی‌ابهری با تأکید بر اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

وی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

مهدوی‌ابهری در پایان، با اشاره به اینکه آغاز این حرکت بزرگ در تاریخ ثبت می‌شود، تأکید کرد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

دیگر خبرها

  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟