Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان بندرانزلی گفت: در برخی اراضی که برای فعالیت تولیدی به متقاضیان واگذار شده شاهد هستیم که هنوز هیچ کاری صورت نگرفته و با توجه به نبودن زمین کافی در شهرستان، قرار شده تا زمین هایی که بلا استفاده مانده از افراد پس گرفته و در اختیار متقاضیان و سرمایه‌گذاران جدید قرار گیرد.

اسماعیل حیدری آزاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شهرستان بندر انزلی با دارا بودن ۱۴۰ هزار نفر از جمعیت استان همچنین نوار ساحلی ۴۶ کیلومتری از دریای خزر، جایگاه ویژه ای در سطح استان گیلان به خود اختصاص داده و شاید بتوان گفت انزلی یکی از زیباترین بنادر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انزلی به عنوان اولین قطب گردشگری گیلان در حدود ۷۰ درصد از مراکز اقامتی استان در این شهرستان قرار دارد، افزود: با توجه به همه پتانسیل ها، جایگاه انزلی می‌تواند بهترین فرصت برای رشد این شهرستان باشد که با وجود منطقه آزاد، تالاب و دریا متأسفانه آنطور که باید و شاید سرمایه‌گذاری در این شهرستان انجام نشده است.

فرماندار انزلی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشترین حرفه شهروندان این شهرستان صید و صیادی و مباحث مربوط به حوزه گردشگری و توریستی است، تصریح کرد: با توجه به اینکه مشاغل مرتبط با این دو حوزه فصلی هستند این مساله باعث شده جوانان بیکار در سطح شهرستان داشته باشیم و بیشترین آمار بیکاری استان را انزلی به خود اختصاص داده است.

حیدری آزاد با اشاره به فعالیت ۶۷۳ واحد اقتصادی در سطح شهرستان بندرانزلی گفت: این واحدها در حوزه های مختلف صنعتی، خدماتی، گردشگری، آبزی پروری و کشاورزی فعالیت دارند که بیش از۷۶۱۰ نفر در این حوزه مشغول به کار هستند.

فرماندار شهرستان بندر انزلی تاکید کرد: علیرغم حمایت هایی که دولت در استقرار منطقه آزاد بندرانزلی داشته همچنین دسترسی به ذخایر نفت و گاز دریای خزر و نزدیکی به همسایگان شمالی کشور را داریم ولی آن طور که باید و شاید رشد انزلی را شاهد نیستیم.

حیدری آزاد تصریح کرد: توجه نداشتن به برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت یکی دیگر از موانع جذب سرمایه گذار بوده که با پیگیری‌های صورت گرفته قرار شده ادارات مربوطه از جمله شهرداری، میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری همچنین صنعت و معدن ارائه برنامه و بسته‌های ویژه سرمایه گذاری در شهرستان را آماده کنند.

وی افزود: در برخی اراضی که برای کار تولیدی به متقاضیان طی سال های گذشته واگذار شده شاهد هستیم که هنوز هیچ کاری صورت نگرفته و با توجه نبود زمین کافی در شهرستان، با پیگیری‌ و جلساتی که با رئیس دادگستری و دادستان برگزار شد قرار شده تا زمین هایی که بلا استفاده مانده از افراد پس گرفته و در اختیار متقاضیان و سرمایه‌گذاران جدید قرار گیرد.

حیدری آزاد تاکید کرد: انزلی به عنوان بندر وارد کننده کالاهایی از جمله آهن و چوب بوده که طی سال‌های اخیر و با توجه به خودکفایی در زمینه آهن دیگر نیازی به واردات این محصول نداریم و این بندر در حوزه واردات تغییر ماهیت داده و به عنوان بندر واردکننده غلات کشور محسوب می‌شود که این فرصت سرمایه‌گذاری جدید داخلی و خارجی را می‌طلبد تا سرمایه گذاران بتوانند از این فرصت استفاده کنند.

فرماندار شهرستان بندر انزلی گفت: پتانسیل های بندر انزلی شامل آب و هوای مناسب، موقعیت های گردشگری، نزدیکی به مرکز استان همچنین در آینده نزدیک شاهد برقراری ارتباط ریلی با مرکز استان خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمایه گذاران زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۸۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جلال علمدار در این نشست که با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در حال حاضر در حدود ۳۱ درصد از مجموعه شهری یزد (شهر‌های یزد و حمیدیا) تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری قرار دارد و شرکت آب و فاضلاب به صورت میانگین در هر روز ۲۹ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در شبانه روز فاضلاب را جمع آوری و تصفیه می‌کند. 
 جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و مقرر شد پیگیری‌های لازم از سوی شرکت آب منطقه‌ای یزد به منظور انتقال کامل پساب تخصیص یافته انجام و قسمتی از پساب نیز برای تعادل بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی شهر یزد استفاده شود.

دیگر خبرها

  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • فستیوال بزرگ آرش مال: جشن افتتاحیه‌ای با شکوه در قلب منطقه آزاد انزلی
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد