Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@08:39:35 GMT

نقش دانشگاه‌ در توسعه گلستان بیشتر می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۵۴۷۵

نقش دانشگاه‌ در توسعه گلستان بیشتر می‌شود

دکتر علی نجفی نژاد سه شنبه در نشستی خبری به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش بر ارتباط هرچه بیشتر بخش صنعت و دانشگاه در گلستان برای رفع مسایل و مشکلات و رونق تولید تاکید و اظهار کرد: باید از یافته‌های علمی محققان دانشگاه‌ها بیشتر از این استفاده شود.

وی اظهار داشت: مراکز آموزش عالی گلستان ضمن این که با اعتبارات خود اجرای طرح های تحقیقاتی و پژوهشی را متناسب با نیاز جامعه پیگیری می کنند، در صورت اعلام نیاز از سوی دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان استان هم می توانند همکاری تنگاتنگی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به فعالیت‌های پژوهشی این مرکز علمی - تخصصی در رفع نیازها و کمک به توسعه استان بویژه در بخش کشاورزی و محیط زیست هم اشاره کرد و گفت: اکنون افزون بر ۷۰ درصد فعالیت پژوهشی که از سوی محققان و دانشجویان این دانشگاه صورت می گیرد؛ متناسب با نیاز استان و حتی کشور است.

دکتر نجفی نژاد اضافه کرد: پارسال ۸۰ رساله دکترا، ۲۱۲ پایان نامه کارشناسی ارشد و ۱۱۰ طرح تحقیقاتی از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به ویژه در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست انجام گرفت و آماده ارایه نتیجه این تحقیقات به دستگاه های اجرایی برای بهره برداری و اجرا هم هستیم.

وی گفت: علاوه بر این ۱۵ طرح تحقیقاتی سفارش شده با اعتبار ۴۷ میلیارد ریال، هشت طرح و پایان نامه مشترک با دستگاه های اجرایی با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال، ۱۹ طرح تحقیقاتی خدمات مشاوره ای سفارشی و ۹ طرح تحقیقاتی از طریق حمایت صندوق پژوهشگران و فناوران کشور اجرا شده است.

به گفته وی، دانشگاه علوم کشاورزی گرگان سالانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ طرح تحقیقاتی مورد نیاز در جامعه را با اعتبارات پژوهشی، به دست گرفته و آماده اجرا می کند.

وی اضافه کرد: از ابتدای امسال هم قرارداد ۵۲ طرح تحقیقاتی عمدتا در حوزه کشاورزری، منابع طبیعی و محیط زیست بسته شد.

وی، نواختن زنگ پژوهش در مدارس گلستان، تجلیل از پژوهشگران و دانش آموزان برتر در حوزه پژوهش و برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش را از جمله ویژه برنامه های شاخص در گرامیداشت هفته پژوهش در استان برشمرد.

۱۶ تا ۲۲ آذر ماه هفته پژوهش با شعار "پژوهش اثر بخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید" برگزار می شود.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری گرگان گلستان طرح پژوهشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری گرگان گلستان طرح پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گرگان گلستان طرح پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره

محمدرضا معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که برداشت گل محمدی از تعداد ۴ هزار و ۵۰۰ اصله گل محمدی در سطح پنج هکتار از بوستان‌های گل محمدی در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی شهید امید اکبری نیسیانی و محوطه و فضای سبز این مرکز آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود حدود ۳ تُن گل محمدی ارگانیک برداشت و برای تولید گلاب به کارگاه منتقل شود.

وی افزود: استفاده از نظام کشاورزی ارگانیک یعنی مصرف کود‌های آلی و استفاده از روش‌های به‌زراعی به‌جای مصرف کود‌های شیمیایی موجب افزایش کیفیت محصول گل محمدی مرکز در مقایسه با مکان‌های دیگر شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره، پیش بینی درآمد این مرکز را بیش از ۲۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت به‌واسطه شرایط اقلیمی برداشت گل از اواسط فروردین آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت ادامه خواهد داشت و به دلیل باردهی سریع، نگهداری آسان و درگیری کمتر با آفات می‌تواند درآمد بیشتری را برای مرکز به همراه داشته باشد، همچنین به صورت خشک شده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد یا از آن گلاب و اسانس استحصال شود.

معصومی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره با چالش فرآوری مواجه بوده که امسال به همت کارکنان با خریداری تجهیزات و راه‌اندازی کارگاه گلاب‌گیری، زنجیره ارزش گل محمدی تکمیل شد.

وی، هدف از کشت این محصول را ایجاد اشتغال، کسب درآمد غیرشهریه ای، مصرف کم آب، توسعه و ترویج کشت گیاهان دارویی در منطقه و درنهایت زیباسازی فضای سبز و محوطه دانشگاه عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره