Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@03:56:54 GMT

چه کسانی کمک معیشتی نگرفته‌اند؟

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۷۲۱۶

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی گفت: بسیاری از کارگران ساختمانی که جزو اقشار محروم و شدیدا آسیب پذیر هستند کمک معیشتی دریافت نکرده‌اند. ناطقان: هادی ساداتی درباره مشمول نشدن بسیاری از کارگران از دریافت بسته معیشتی گفت: متاسفانه بیش از ۹۰ درصد مراجعان ما اعلام می‌کنند که کمک معیشتی به آنها تعلق نگرفته است؛ در حالی که جامعه کارگری و کارگران ساختمانی جزو محروم‌ترین طبقات و اقشار ضعیف و به شدت آسیب پذیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: اعتقادی به کارساز بودن این بسته معیشتی با توجه به وضعیت تورمی که اکنون به وجود آمده ندارم و بعید می‌دانم تاثیری بر زندگی کارگران ساختمانی بگذارد ولی سوال ما این است که ۱۷ میلیون خانواده‌ای که این کمک به آنها داده شده چه کسانی هستند؟

این مقام مسئول کارگری گفت: حدس ما این است اقشار تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد کمک معیشتی دریافت کرده‌اند و درصد پرداخت به گروههای دیگر از جمله کارگران بسیار اندک بوده است.

کد ملی ۱.۲ میلیون کارگر ساختمانی در اختیار سازمان تامین اجتماعی

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی درباره ثبت کد ملی کارگران در کد دستوری و سامانه اعلام شده نیز گفت: بیشتر کارگران کد دستوری را وارد کرده‌اند ولی هنوز جوابی نگرفته‌اند. البته به یک عده پیامی ارسال شده مبنی بر اینکه دسترسی به حسابهای شخصی از طرف دولت داده شود ولی بعید می‌دانم که کارگران ساختمانی بیش از یکی دو حساب داشته باشند ولی دسترسی به حسابهایشان آسان و وضعیتشان هم مشخص است، چون سازمان تامین اجتماعی قریب به یک میلیون و ۲۰۰ هزار کد ملی در اختیار دارد و می‌تواند اطلاعات مربوطه را در سامانه هدفمندی یارانه‌ها بررسی کند.

ساداتی همچنین درباره معیارهای مشمول شدن افراد در بسته معیشتی دولت گفت: در مورد داشتن ملک میلیاردی عموما در شهرستانها با این مساله مواجه هستیم و به عناوین مختلف با آن دست به گریبانیم. بسیاری از کارگران مایملک پدری دارند یا زمین و ملکی قبلا خریداری کرده‌اند که اکنون قیمتش بالا رفته است ولی این ملاک نمی‌شود که بگوییم وضعیت طرف عالی است. آنچه در سامانه کارگران ساختمانی تعریف شده معاملات آنچنانی است که رقم‌های بالای معاملات نشان می‌دهد فرد کارگر ساختمانی نیست و انبوه ساز است و ساخت و ساز می کند.

به گفته وی فردی که سالهای سال کار کرده و ماشینی خریده که یک شبه قیمتش سه برابر شده مقصر نیست و نمی‌توانیم تورم و نوسانات اقتصادی را گریبانگیر مردم کنیم.

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به سامانه بیمه کارگران ساختمانی اظهار کرد: همه کارگران بیمه شده سال ۱۳۸۹ تا امروز در این سامانه ثبت نام کردند و اطلاعاتشان موجود است؛ بنابر این با توجه به سامانه‌ای که وزارت کار از قبل تعریف کرده، اطلاعات کارگران ساختمانی به طور شفاف و شناسنامه‌دار مشخص است و به راحتی می‌توان وضعیت کارگران ساخمانی از نظر معیشتی، کاری و درآمدی را رصد کرد؛ لذا اینکه کارگران ساختمانی کمک معیشتی نگرفته‌اند جای شک و تعجب دارد.

با وجود آنکه واریز کمک معیشتی طی روزهای اخیر در سه مرحله صورت گرفته و طبق اعلام سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی، ۶۰ میلیون نفر از کمک معیشتی بهره‌مند شده‌اند اما فعالان و مقامات کارگری می گویند این یارانه به طور محدود و به تعداد کمی از کارگران حداقل‌بگیر و بازنشسته پرداخت شده و بخش اعظمی از کارگران را شامل نشده است. منبع: ایسنا برچسب ها: کارگران ساختمانی ، کمک معیشتی ، اقشار محروم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کارگران ساختمانی کمک معیشتی اقشار محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۷۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تأخیر در صدور پروانه ساختمانی تا شش ماه موجب ایجاد مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود، گفت: با تاخیر در صدور پروانه، سرمایه‌ای که قرار است از مردم گرفته شود، قفل است و نتایج موثری به‌دنبال ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا عباس حاج‌رسولی‌ها امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صدوسی‌ویکمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان در تذکری با بیان اینکه تأخیر در صدور پروانه تا شش ماه موجب ایجاد مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود، اظهار کرد: شهرداران مناطق در این خصوص باید به‌صورت ویژه اقدام کنند و هر ماه روند اصلاح صدور پروانه را در منطقه فعالیت خود گزارش دهند.

وی افزود: با تأخیر در صدور پروانه، سرمایه‌ای که قرار است از مردم گرفته شود، قفل است و نتایج مؤثری به‌دنبال ندارد.

کد خبر 750788

دیگر خبرها

  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • اگر کالابرگ خود را نگرفته اید، بجنبید!/ دولت دارد با فروشندگان اجناس کالابرگی تسویه می کند
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟