Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ابوالحسن نایینی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) اظهار داشت: رونق تولید تنها زمانی میسر می‌شود که پیش از آن فعالیت‌های پژوهشی انجام گرفته باشد.  
وی افزود: دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) با توجه به این موضوع، مساله پژوهش و فناوری را مورد توجه جدی خود قرار داده و در سال‌های اخیر با تلاش‌های فراوان اساتید و دانشجویان، رشد بسیار زیادی را در این حوزه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی زندیه معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی‌(ره) نیز در این مراسم اظهار داشت: سهم مقالات پژوهشی هر استاد این دانشگاه در سال ۹۲ کمتر از هفت دهم بوده این در حالی است که در سال ۹۸ سهم مقاله پژوهشی هر استاد به عدد سه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در گذشته هر استاد در طول سال حداکثر یک مقاله پژوهشی ارائه می‌داد در حالی که امروز تعداد این مقالات بسیار افزایش پیدا کرده است.
 معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی‌(ره) با بیان اینکه پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید شعار سال جاری این معاونت بوده و با توجه به تلاش‌های فراوان پژوهشگران این شعار تحقق یافته است، گفت: امروز بر اساس رتبه بندی تایمز، رتبه این دانشگاه از ۳۸ به ۱۷ ارتقا یافته است.
وی همچنین از کسب رتبه هشتم در گروه فنی و مهندسی در بین دانشگاه‌های کشور خبر داد.

دستیابی به توسعه نیازمند بنیادهای فرهنگی

هاشم قربانی عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) نیز در این مراسم اظهار داشت: دستیابی به توسعه فراگیر و پایدار بدون تردید نیازمند بنیادهای فرهنگی است.
وی افزود: برای توسعه یافتگی جامعه ضروری است که به حوزه علوم انسانی توجه ویژه شود و در کنار آن، پژوهش‌های علوم انسانی از انتزاع خارج شده و به سمت کاربردی شدن پیش بروند.
در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر این دانشگاه تجلیل شد.
همچنین در این مراسم از مرحوم محمدحسین شاعری نیز که در طول حیات خود فعالیت‌های گسترده‌ای را در حوزه پژوهش انجام داده بود به عنوان پژوهشگر افتخاری این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

برچسب‌ها دانشگاه استان قزوین توسعه پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه استان قزوین توسعه پایدار دانشگاه استان قزوین توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران

پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشور‌های هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد