Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: مردم امروز اعتراضشان از عدم توان پرداخت هزینه‌های زندگی‌شان است که اعتراض می‌کنند باید حرف مردم را گوش بدهیم ما مدیران از همین مردم هستیم و از دل همین مردم آمده‌ایم و مدیر شده‌ایم باید صدای معترضین را بشنویم، اما در ۱۵ روز گذشته چه‌کارکردیم خلاقیت ما چه بود؟ دشمن کارش دشمنی است ما باید مشکلات را از سر راه برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز، محمدباقر الفت پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری نطنز اظهار کرد: در یک سال گذشته و با حضور آیت‌الله رئیسی در رأس قوه قضاییه‌ها روش‌های متناسب باذوق و سلیقه ایشان پا گرفته که یکی از آن‌ها انجام سفرهای استانی برای بررسی پایش کنترل و رصد در خصوص عملکرد دادگستری‌ها و سازمان‌های تابعه است و قبل از سفر ایشان گروه‌های پیش رو با حضور در دادگستری‌ها به بررسی عملکرد آن‌ها پرداخته و فردا در جمع مسئولین دادگستری موردبررسی قرار خواهد گرفت.

 

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه افزود: قوه قضائیه وظایف خاص خود را دارد که یکی از آن وظایف اعاده امنیت و احترام به حقوق شهروندان است که حسن انجام این وظایف توسط همکاران ما در شهرستان‌ها منوط به بازرسی حضور مقامات در شهرستان و بررسی مشکلات و نقاط قوت و ارزیابی کیفی عملکرد در ارتباط با مردم قرار دارد و استفاده از توان بالا و تعامل است.

 

 وی بیان کرد: تدبیر ریاست قوه در شرایط فعلی این است که همه قضات توان خود را همراه با مدیران دستگاه‌های اجرایی و روحانیت به مشارکت بگذارند و با مشاوره، باقدرت حمایت قانونی از بخش خصوصی انتظارات مردم برآورده شود راهبردهای ریاست قوه به‌صورت مرتب به دادگستری‌ها جهت روان کاری فعالیت مدیران ارسال می‌شود و ایشان درصدد این است که بستر را برای فعالیت مناسب مدیریتی در کل کشور فراهم کند.

 

الفت گفت: همکاران ما علاوه بر بررسی پرونده‌ها افتخار دارد کلیه جلسات ستادها شوراها گروه‌ها که موجب قانون برپا می‌شود حضور آگاهانه و عالمانه و عاقلانه داشته باشد که تصمیمات و مصوبات مناسب را استخراج و ابلاغ کنند.

 

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اذعان کرد: علاوه بر کار مستمر و روزافزون قسمت از اوقات همکاری با دستگاه‌های اجرایی و مدیریتی برمی‌گردد، اراده مقام معظم رهبری در این شرایط این است که فعالیت‌ها به‌صورت مشارکتی انجام شود و همراهی و هم‌افزایی جامع مدیریت کشور انتظار مردم و مقام معظم رهبری است و باید ماهم این زمینه را فراهم کنیم که حالت انسجام و اقتدار مدیریتی به منصه ظهور برسد.

 

وی ادامه داد: کسی که بخواهد در مدیریت کشور انفکاک ایجاد کند باید جلوی او را بگیریم و نگذاریم نفوذ کند چون بحث نفوذ در کشور ما جدی است، انسان‌هایی با زبان و رفتار ما در بین ما و مجموعه ما حاضر می‌شوند ولی در ماهیت منافق و حرکات آن‌ها طوری است که می‌خواهند ما را از همدیگر جدا کند.

 

 

الفت خاطرنشان کرد: آسیب‌های اجتماعی امروز مسئله جدی کشور است، در برخی از عناوین، جامعه دچار آسیب شده که مقام معظم رهبری شخصاً فرماندهی برنامه‌ها و کنترل و کاهش آن را بر عهده گرفتند، برنامه‌هایی مانند طلاق، حاشیه‌نشینی، اعتیاد و قاچاق مواد مخدر و مسائل اخلاقی که خانواده‌ها را مورد هجمه قرار داده و نسل آینده را مورد خطر قرار داده است، پرداختن به آسیب‌های اجتماعی نباید تحت‌الشعاع سایر موارد قرار بگیرد و نباید از مباحث مربوط به خانواده غفلت کنیم یک تکلیف ملی و همگانی است که صدر قرار دارد و باید به‌صورت جدی به سرانجام برسانیم.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: قانون توسعه ششم وظیفه دستگاه‌ها را کنترل آسیب‌ها را تقسیم کرده و قانون پیشگیری دستگاه تکالیف اعتبارات همه آن‌ها تقسیم‌شده و در مقام اجرا باید همه همکاری کنیم و در کار کشور با نسخه واحد نمی‌شود کارکرد در هر شهرستان باهم فرق دارد که باید متناسب با شرایط آن منطقه تصمیم اخذ شود.

 

 

وی گفت: دومین اقدام مشترک دستگاه‌ها بحث اقتصاد کشور است، در آخرین مکاتبه مقام معظم رهبری در خصوص برجام علیرغم همه تذکرات، آخرین سطر نامه ایشان در مورد مباحث اقتصاد مقاومتی بود، دشمنان ما به خودشان اجازه می‌دهند ما را تحریم کنند و از فروش کالا خودداری و کارهای ما را نخرند، این ناشی از ضعف در حوزه اقتصادی ماست که مؤثر نبوده‌ایم.

 

الفت خاطرنشان کرد: در ۴۰ سال گذشته اگر به اقتصاد پرداخته بودیم ۷۰ درصد مشکلات امروز وجود نداشت و فقط کاهش پیدا می‌کرد، باید از سرمایه‌گذاران داخلی حمایت کنیم که این‌ها برای کشور ثروت آفرین خواهند بود امروز باید از همه معدن کاران، باغداران و کشاورزان که محور اقتصاد و رونق این فعالیت هستند حمایت کنیم در صدور مجوزها سختگیری نکنید که سطح مدیریتی خساست به خرج ندهیم ثروتمندانی که صورت حلال به ثروت می‌رسند ناراحت نشویم باید از طریق فعالیت اقتصادی سالم را فراهم کنیم مکاتبات را طولانی نکنیم ما خادم مردم هستیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: در مباحث اقتصادی منطقه با تصمیمات مناسب معیشت مردم را آباد کنیم باید، دغدغه‌شان را برطرف کنیم اگر کسی دغدغه نان نداشت مطمئن بدانید دغدغه نماز شب دارد و نماز شب را می‌خواند، در خصوص حفظ کاربری باغات بحث واجبی است، اما مقدمه واجب هم باید در باغ رعایت شود و اگر فضای انبار و فضای استراحت برای کشاورز وجود داشته باشد باید رفع نیازمندی‌های کاربری واجب اطلاق شود که با حسن سلیقه می‌توان آن را انجام داد ما در رفع نیازمندی‌ها بحث این است که با حسن سلیقه مشکلات کشاورزان را در این راستا حل کنیم.

 

 

 

وی بیان کرد: سومین مطلب بحث امنیت است، وظیفه قوه قضاییه اعاده امنیت سلب شده است که تولید و حفظ امنیت کار مشترک همه دستگاه‌هاست اما وظیفه اعاده آن بر عهده قوه قضاییه است ما باید در عرصه‌های سیاسی اجتماعی اقتصادی قضایی باید حرف مردم را گوش کنیم.

 

 

الفت ادامه داد: اعتراض به تصمیم در مورد گرانی بنزین حق مردم است، باید حرف مردم را گوش دهیم و در این خصوص خلاقیت به خرج دهیم و برایشان راه‌حل ایجاد کنیم، مثلاً مسئول تاکسیرانی را صدا کنیم و حرف تاکسی‌داران را گوش دهیم و برای آن راهکار داشته باشیم در هشت ماه گذشته گرانی‌های زیادی به مردم تحمیل شد.

 

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: مردم امروز اعتراضشان از عدم توان پرداخت هزینه‌های زندگی‌شان است که اعتراض می‌کنند باید حرف مردم را گوش بدهیم ما مدیران از همین مردم هستیم و از دل همین مردم آمده‌ایم و مدیر شده‌ایم باید صدای معترضین را بشنویم، اما در ۱۵ روز گذشته چه‌کارکردیم خلاقیت ما چه بود؟ دشمن کارش دشمنی است ما باید مشکلات را از سر راه برداریم.

 

وی گفت: بدون تردید تعداد زیادی از عوامل اغتشاش از اراذل‌واوباش سیاسی و موج‌سوار از اعتراض مردم سوءاستفاده کرده و به کشور آسیب زدند و صد برابر مغول به مملکت خسارت وارد کرده و مال مردم را از بین بردند که مردم معترض خودشان وقتی رفتارهای خشن را دیدن صف خود را جدا کردند این طیف باید شناسایی شوند.

 

الفت گفت: انتخابات پیش رو حتماً باید با شورونشاط بالا صورت بگیرد و ما مکلفیم زمینه حضور مردم را فراهم کنیم و کیفیت انتخابات انتخاب را بالا ببریم در ۱۵۰ سال گذشته در کشور ما انتخابات وجود داشته اما تا سال ۵۶ همه انتخابات‌ها فرمایشی بوده اما در نظام مقدس مردم حق انتخاب دارند، ما در قوه قضاییه ستاد پیشگیری و مقابله با جرائم انتخاباتی را ایجاد کردیم و آماده همکاری برای هرچه بهتر برگزار شدن انتخابات در کشور هستیم.

 

 

انتهای پیام/63025

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضاییه اعتراض خلاقیت قوه قضائیه نطنز الفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۲۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد

به گزارش جماران، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای امروز شنبه (۸ اردیبهشت) طی سخنانی در در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، ضمن گرامیداشت ایام سالگرد شهادت علامه شهید مطهری و همچنین روز معلم اظهار کرد: شهید مطهری شخصیتی دارای ایده‌های نو و مکتب فکری بود و افکارش جهانشمول و مختص و قابلِ استفاده برای همه طبقات و اقشار بود. پدر من نیز که یک کشاورز روستایی بود در محیط زندگی خود با وجود فقدان وسایل ارتباط جمعی، آثار شهید مطهری را تهیه و مطالعه کرده بود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و علمی شهید مطهری، گفت: شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود و در برابر مخالفین و کسانی که دارای نقطه‌نظرات متفاوت بودند با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد و سعی داشت همه اَقوال را استماع کند، اما در میدان مباحثه، جدی و قوی و زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: شهید مطهری دردِ دین و مردم را داشت و این امر از ناحیه او منحصر به جغرافیای ایران نبود؛ شهید مطهری در مقطعی موضوعِ حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم متجاوز و غاصب صهیونیستی را مطرح کرد که شاید هنوز چنین تفکری در جهان اسلام و در میان آزادی‌خواهان دنیا نُضج و استحکام نیافته بود. 

رئیس عدلیه اظهار داشت: شهید مطهری با تحجر و خرافات و التقاط و انحراف، ستیز داشت و پهلوان میدان مبارزه با متحجرین، التقاطی‌ها و معاندین و مارکسیست‌ها بود و زمانی که دشمنان پی بردند توانایی رویارویی فکری و کلامی با شهید مطهری را ندارند، دست به ترور او زدند. در واقع دشمنان فهمیدند که مطهری علیه مطامع دنیوی آنهاست و خریدنی و قابل نفوذ نیست، لذا تنها راه را در ترور این شخصیت والامقام دیدند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز باید پاسدار ارزش‌هایی باشیم که شهید مطهری جان خود را در راه آن‌ها فدا کرد؛ ایشان در برابر انحراف و التقاط و تحجر و خرافات و ترویج ضدارزش‌ها، سینه سپر کرد و مجاهدانه به تبیین‌گری علیه این مقولات پرداخت؛ ما نیز امروز باید همین مسیر مستقیم را ادامه دهیم و اجازه ندهیم این امور مذموم در جامعه رواج یابند. بیش و پیش از همه، ما کارگزاران نظام در این راستا مسئولیت و وظیفه داریم و باید تدابیری اتخاذ شود که اندیشه‌های شهید مطهری در کلیه دستگاه‌های حکومتی، ساری و جاری شود.

رئیس دستگاه قضا افزود: امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است؛ شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشاست؛ لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

رئیس عدلیه در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: باید توجه داشت که برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی و تبیینی است و صرفاً نمی‌توان با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد؛ در عین حال باید توجه داشت که رویکرد سلبی هم در محل خودش باید به کار گرفته شود و در مواردی اتخاذ چنین رویکردی نیز لازم است، اما چنانچه از مقولات فرهنگی و تبیینی در قبال برخی مسائل غفلت شود، کار ناقص می‌ماند و این نکته‌ای است که ما کارگزاران نظام همواره باید مدنظر قرار دهیم

رئیس قوه قضاییه با اشاره به نقطه‌نظرات فقهی و حقوقی و قضایی شهید مطهری گفت: شهید مطهری در حوزه مقولات فقهی و حقوقی و قضایی نیز دارای تأملات و نقطه‌نظراتی بودند که متأسفانه کمتر به این مقوله پرداخته شده است و شاید در این زمینه کوتاهی و غفلت از ما و شما اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری بوده است؛ علی‌ایحال ما آمادگی داریم که نماینده‌ای را برای عضویت در این ستاد معرفی کنیم و هر چه بیشتر از آراء و اندیشه‌های شهید مطهری برای پیشبرد امور خود وام بگیریم.

قاضی‌القضات در ادامه این نشست با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از جانب «علی مطهری» مبنی بر بکارگیری مجازات «تشهیر» در قبال مرتکبان جرائم خشن، گفت: در ابتدا باید تاکید کنم که قوه قضاییه و شخصِ من با شفافیت و برگزاری دادگاه‌های علنی (به استثنای مواردی که قانون اساسی منع کرده است) کاملاً موافق هستیم. مجدانه معتقدیم که باید برخورد بازدارنده‌ای را در قبال متعرضین به جان و مال و عِرض مردم و بیت‌المال صورت داد؛ اگر چه بر انجام اقدامات و برنامه‌های آموزشی و بازاجتماعی کردن مجرمین و محکومین تاکید داریم، اما بر این مقوله نیز اصرار داریم که نمی‌توان امنیت و آرامش مردم را رها کرد و اجازه داد هر کس دست به هر کاری بزند. 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است؛ در اثر این اقدام، نوعی بازدارندگی در خودِ فردِ مجرم ایجاد می‌شود تا به سمت جرم و جنایت نرود و حتی خانواده او نیز به کمک جامعه و دستگاه‌های مسئول می‌آید. در عین حال باید توجه داشت که همه قوا و دستگاه‌های حکومتی از جمله قوه قضاییه باید ملتزم به قانون باشند و در حال حاضر قانون به ما اجازه این امر را نداده است. البته برخی اشخاص می‌گویند اگر به مجلس برویم، این موارد را به قانون تبدیل می‌کنیم؛ ما در قوه قضاییه از این امر استقبال می‌کنیم و حتی پیشنهاداتی را در برخی از این موضوعات داشتیم و داریم. علی‌ایحال تاکید می‌کنم که هر موردی که به قانون تبدیل شد قوه قضاییه ملتزم به انجام آن است.

رئیس دستگاه قضا افزود: نمی‌خواهم بگویم همه موارد، اما برخی موارد که برای جامعه مضر هستند را تاکید داریم که مرتکبین آن‌ها در زندان بمانند و به تناسب جرم‌شان و وفق قانون، مجازات سنگین‌تر شوند. البته افرادی نیز ممکن است فریب خورده باشند و اظهار ندامت کنند و حتی اگر به زندان بروند و یا در زندان بمانند نیز تبعات بدتری متوجه آن‌ها باشد، تاکید ما در اینگونه موارد اِعمال ارفاقات قانونی است؛ اما تاکید مؤکد داریم عناصر اصلی که برای جامعه مضر هستند نباید مشمول ارفاق شوند. 

رئیس عدلیه با اشاره به مقوله سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن نیز گفت: ما صددرصد معتقد به لحاظ سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن هستیم؛ البته در مواردی برای اجرای این مهم، با محدودیت‌هایی به جهت نیرو و حتی زمانبندی‌های قانونی مواجه‌ایم. باید تاکید کنم که در سندِ روزآمد‌شده‌ی تحول قضایی نیز برای برخی از این امور پیش‌بینی‌هایی شده است و سندِ مزبور این انعطاف و قابلیّت را برای اصلاح و تکمیل شدن نیز دارد، لذا بار دیگر از همه نقادان و صاحبنظران دعوت می‌کنیم که با مطالعه این سند، نقطه‌نظرات خود را در قبال آن ارائه کنند.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا ۱۲ نفر از مسئولان و دست‌اندرکاران ستاد بزرگداشت شهید مطهری، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

«علی مطهری» مسئول ستاد بزرگداشت شهید مطهری، ضمن ارائه گزارشی از سابقه فعالیت این ستاد طی دهه‌های گذشته، برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سالروز شهادت شهید مطهری در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.

وی با اشاره به تعبیرات به کار رفته از سوی امام راحل و مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری، اظهار کرد: استفاده از توصیفات و تعبیرات عمیق و شیوا توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص شهید مطهری، صرفاً ناشی از علایق قلبی این دو شخصیت بزرگوار نسبت به شهید مطهری نیست بلکه مقصود اصلی از به کارگیری این عبارات و تاکید بر آنها، این است که مبادا افکار و اندیشه‌های این شهید والامقام به ورطه فراموشی سپرده شود.

مطهری همچنین بر ضرورت اهتمام ویژه رسانه‌ها در امر تبلیغ و ترویج نظرات و اندیشه‌های شهید مطهری به‌ویژه در موضوعاتی نظیر «نظام خانواده و نقش زن در اسلام» تاکید کرد.

وی در ادامه بیان کرد: ستاد بزرگداشت شهید مطهری شامل ۲۵ سازمان و نهاد است و پیشنهاد ما این است که قوه قضاییه نیز در این ستاد، دارای نماینده باشد.

مطهری در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به بیان نکاتی در رابطه با اصل بکارگیری مجازات تشهیر در قبال مرتکبین جرایم خشن و همچنین تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت پرداخت.

«جعفرپور» دبیر ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه به ذکر برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری پرداخت و گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با حضور دانشجویان و اساتید، برپایی مسابقات کتابخوانی از آثار شهید مطهری به صورت مجازی و حضوری و همچنین دیدار با خانواده‌های معظم شهدای دانشگاهی، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری است.

«اشرف» نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز، ضمن بیان برنامه‌های مختلف این دانشگاه در سراسر کشور به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از تجلیل از مقام شامخ اساتید در بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی به مناسبت روز معلم خبر داد.

«زینالی» نماینده جهاد دانشگاهی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده از سوی جهاد دانشگاهی به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از برگزاری همایشی با حضور چهره‌های بین‌المللی پیرامون اندیشه‌های شهید مطهری درخصوص فلسطین خبر داد و گفت: این همایش قرار است طی روز‌های آتی به صورت وبیناری و به میزبانی خبرگزاری ایکنا برگزار شود.

«شایانفر» معاون عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین نیز با بیان اینکه برنامه‌های سازمان بسیج مستضعفین در هفته عقیدتی سیاسی و مقام معلم سال جاری، از روز شنبه ۸ اردیبهشت تا روز جمعه ۱۴ اردیبهشت در سه سطح اجرایی، عملیاتی و راهبردی پیش‌بینی شده است، گفت: رویکرد بسیج در پیاده‌سازی برنامه‌های گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی، «جهاد تبیین»، «جهاد خدمت» و «جهاد امیدآفرینی و نشاط در جامعه» است؛ همچنین با عنایت به شخصیت جامع الاطراف شهید مطهری، شعار «بسیج، تعالی معرفتی، نشاط معنوی» را برای هفته عقیدتی سیاسی در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه قریب به ۴۰ هزار پایگاه مقاومت، ۶ هزار حوزه مقاومت، ۶۰۰ ناحیه و سپاه‌های شهرستانی و همچنین کلیه سپاه‌های استانی، برنامه‌های گسترده‌ای را به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری پیشبینی کرده‌اند که این برنامه‌ها از امروز در سراسر کشور آغاز خواهند شد، گفت: حضور مردمی و اجرای چندین ویژه برنامه در محل زادگاه، محل شهادت و جوار مزار شهید مطهری، از جمله رویداد‌هایی است که طی هفته جاری شاهد آن‌ها خواهیم بود.

«صادقی» نماینده وزارت کشور در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه با اشاره به نظرات و دیدگاه‌های شهید مطهری در باب آسیب‌های اجتماعی، به ذکر برخی نکات در رابطه با تعامل وزارت کشور و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی پرداخت.

«شبرنگ» نماینده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز از فعالیت‌های صورت گرفته در خانه موزه شهید مطهری گزارشی را ارائه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «رنجبر شیرازی» نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، ضمن بیان خاطراتی از جلسات سخنرانی شهید مطهری در حسینیه ارشاد، گفت: نمایندگی‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ۶۰ کشور جهان، برنامه‌های ویژه‌ای را به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری پیشبینی کرده‌اند؛ همچنین ما در انتشارات بین‌المللی الهدی، چندین کتاب شهید مطهری را به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه و به کشور‌های مختلف عرضه کرده‌ایم.

«متین‌پور» نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز بیان داشت: امروز در بنیاد شهید نگاه ما این است که مراسم گرامیداشت شهید مطهری به یک آیین ثابت اندیشه‌ورزی تبدیل شود.

حجت‌الاسلام «احدی» نماینده وزارت ورزش و جوانان در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برخی برنامه‌های پیشبینی شده از سوی این وزارتخانه به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری، از آغاز دوره «تربیت مربی فرهنگی» طی هفته جاری و همچنین دوره «اخلاق حرفه‌ای» ویژه ملی‌پوشان رشته‌های مختلف ورزشی خبر داد و گفت: بخشی از مطالبی که قرار است در این دوره‌ها به حاضرین ارائه شود، برگرفته از اندیشه‌های استاد مطهری خواهد بود.

«کاظمی» نماینده سازمان صداوسیما در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، از راه‌اندازی پویش «معلم خوب» در رسانه ملی و پخش دو مستند با موضوع شهید مطهری از شبکه‌های مختلف سیما طی روز‌های آتی خبر داد.

«مطهر پارسا» نماینده بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری نیز در این جلسه، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط این بنیاد در طول سال گذشته پرداخت و گفت: برگزاری جلسات مستمر نقد و نظر پیرامون آثار و اندیشه‌های شهید مطهری، یکی از رویه‌های ثابت بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری در طول سال است.

وی همچنین خواستار استفاده حداکثری متولیان امر از اندیشه‌های شهید مطهری در باب اقناع افکار عمومی پیرامون مقوله عفاف و حجاب شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی