Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز محمد صادق کوشکی فعال و تحلیلگر سیاسی و همچنین عضو هیئت علمی دانشگاه تهران برای ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای، در فرمانداری تهران حضور یافت.

او درباره قرارگیری در لیست انتخاباتی گفت: من از حوزه تهران ثبت نام می‌کنم، ولی هنوز با کسی برای قرارگیری در لیست صحبت نکرده‌ام؛ اگر دوستان تمایل داشته باشند، نام مرا در لیست خود قرار می‌دهند و اگر نه، اصراری برای قرارگیری در لیست ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوشکی درباره اینکه اگر در لیست نباشد، مستقل به کار ادامه می‌دهد یا خیر، توضیح داد: دوستان اعلام کرده‌اند که در حال غربالگری نام‌ها بوده و از همین رو به تعدادی از افراد گفته‌اند که نام‌نویسی کنید تا از میان اسامی، لیست جمع‌بندی شود. اگر از لیست‌های اصلی ما را پسندیدند ما هم در خدمت هستیم و اگر نه، اصراری به ماندن ندارم.

تحلیل گر مسائل سیاسی با اشاره به عملکرد مجلس دهم، اظهار کرد: مجلس فعلی را شاید بتوان گفت که ضعیف‌ترین مجالس تاریخ جمهوری اسلامی و به مراتب بدتر از مجلس ششم است. مجلس ششم می‌دانست که چه می‌خواهد انجام دهد و در آن قدرتمند ظاهر می‌شد، ولی مجلس کنونی بسیار ضعیف است.

او اضافه کرد: درست است که مجلس ششم مسیر باطلی را می‌رفت، ولی در آن قوی بود و این در حالی است که مجلس دهم در هدف غلط خود ضعیف است؛ مجلسی که چهره شاخص آن پروانه سلحشوری می‌شود، همین کافی است که چه قضاوتی درباره آن بکنیم.

تحلیلگر مسائل سیاسی در پاسخ به سوالی در زمینه مشارکت مردم در انتخابات آینده به دلیل انباشت نارضایتی‌ها از اقدامات دولت و مسایل اقتصادی، توضیح داد: بخشی از جامعه ما تکلیف محور کار می‌کند و به فرمایش حضرت امام (ره) شرکت در انتخابات را واجب می‌داند و حتی اگر از دولت به شدت ناراضی باشند، در انتخابات شرکت خواهند کرد. بخش دیگری که تکلیف محور نیست، تابعی از جو جامعه و فضای انتخابات است.

کوشکی اضافه کرد: پایگاه مردمی اصلاح طلبان تکلیفی عمل نمی‌کند و شرکت در آن را حق خود می‌داند که گاهی تمایل پیدا می‌کنند که از این حق استفاده کرده و یا صرف نظر کنند. اگر ریزش آرایی نیز باشد، از سبد رای اصلاح طلبان خواهد بود.

او درباره شفاف بودن آرای نمایندگان نیز اظهار کرد: این امری بدیهی است که آرای نمایندگان باید شفاف باشد. کسانی که مخالف شفافیت هستند، معنی واقعی پارلمان را نفهمیده‌اند و شهروندان باید بدانند که وکلایشان در مجلس چه می‌کنند. نماینده برای موکل خود کار می‌کند و این عجیب است که یک نماینده مجلس بخواهد رای خود را از مردم پنهان کند. نمایندگان از سوی مردم استخدام می‌شوند و باید به آن‌ها گزارش دهند.

او درباره ویژگی‌های مجلس آینده، توضیح داد: واقعیت این است که کار مجلس آینده سخت‌تر است. مجلس آینده در مقطعی قرار دارد که سرنوشت جامعه ما را در بازگشت به صعود یا ادامه سقوط مشخص می‌کند. دولت آقای روحانی شرایطی را ایجاد کرده که در تمامی عرصه‌ها ترمز پیشرفت را کشیده و حتی در برخی از بخش‌ها، با فشار دولت به ورطه سقوط افتاده‌ایم.

فعال سیاسی در پایان اظهار کرد: مجلس آینده می‌تواند در فرصت باقی مانده از دولت روحانی، می‌ترمز را بکشد تا این دولت بیش از این به مردم و جامعه لطمه نزده و تنش بیشتری ایجاد نکند و زمینه را برای استقرار دولتی که بتواند این عقب ماندگی‌های تدبیر و امید را جبران کند، فراهم کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محمدصادق کوشکی انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۷۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیدا‌های اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیداهای اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /۸ کاندیدای مورد حمایت شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم