Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدفرید لطیفی در ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این مبلغ برای اطفای حریق هوایی در اختیار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار گرفت.
وی افزود: به همین منظور دستگاه‌های اجرایی مانند منابع طبیعی و آبخیزداری و سازمان حفاظت محیط زیست در صورت نیاز به اطفای حریق می‌توانند درخواست خود را برای اعزام بالگرد اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لطیفی تصریح کرد: برای مقابله با پدیده خشکیدگی بلوط در استان‌های زاگرس‌نشین ۲۰۰ میلیارد ریال در سال‌های گذشته اختصاص یافت و هزینه شد.
وی یادآور شد: مدیریت جنگل به معنای واقعی، جلوگیری از تعرض به جنگل‌ها و سایر روش‌های حفاظتی از جنگل‌ها برای مقابله با انواع بیماری‌های درختان و جنگل ضرورت دارد.
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: هنگام بروز حوادث در صورت برنامه‌ریزی و اقدام به موقع دغدغه‌ای در خدمات‌رسانی وجود ندارد.
وی گفت: برنامه‌های عملیات اضطراری اکنون تعیین تکلیف شده و براساس قانون تمامی دستگاه های اجرایی در برابر آن مسئولیت دارند.
لطیفی تاکید کرد: مدیریت جامع حوضه‌های آبخیز کشور باعث کاهش مشکلات خشکسالی، مهار سیلابها، کنترل فرسایش، کم‌شدن میزان خسارت و بهبود وضعیت معیشت می شود.
وی افزود: پیاده‌سازی قانون مدیریت بحران کشور مورد توجه مسئولان ملی و استانی قرار گیرد.
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری در سیل بهار امسال بدون هیچگونه تلفات جانی عملکرد موفقی داشت.
لطیفی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری برای مقابله با حوادث و بحران های احتمالی آمادگی لازم را دارد و سازمان مدیریت بحران کشور در استان هیچگونه نگرانی ای ندارد.
گفتنی است،   بهار امسال بدنبال بارش ۳ موج بارندگی سیل آسا در چهارمحال و بختیاری ۶ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش های مختلف استان وارد شد.
براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ چهارمحال و بختیاری ۹۴۷ هزار و ۷۶۳ نفر جمعیت دارد.

46

کد خبر 1327841

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری ستاد مدیریت بحران حوادث غیر مترقبه باشگاه استقلال تیم ملی فوتبال ایران مارک ویلموتس انتخابات مجلس یازدهم ناتو دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا روسیه لیگ برتر نوزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران

به گزارش خبرگزای مهر، دکتر محمد حسن بازیار در آیین افتتاح نهمین کنفرانس زلزله که در سالن همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از امروز، سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت آغاز به کار کرده است و تا روز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد ادامه دارد.

وی با اشاره به حضور ۶ سخنران خارجی کلیدی در این کنفرانس، اظهار کرد: در این رویداد ۴۱۵ مقاله داخلی و ۴۳ مقاله خارجی ارائه می‌شود که از این تعداد ۲۱۱ مقاله شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

بازیار، زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران را از جمله محورهای مقالات این کنفرانس ذکر کرد و یادآور شد: سخنرانان بخش خارجی از کشورهایی چون آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، امریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، چک، سوئد، فرانسه، نیوزلند و هند خواهند بود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، تمرکز اصلی این کنفرانس را حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ کلانشهرهایی چون تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: در روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در حوزه‌هایی چون ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های تاب‌آور برگزار می‌شود.

بازیار اضافه کرد: بر اساس داده‌های به دست آمده در این کارگاه‌ها، در تلاش هستیم که در انتهای این کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری و مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسؤولان و سیاست‌گذاران تدوین شود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، این کنفرانس را رویداد تبادل تجربیات دانست که در طی آن راهکارهایی برای کاهش تلفات به عنوان یکی از اولویت‌های مدیریت بحران مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کد خبر 6099043

دیگر خبرها

  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • سامانه بارشی چهارمحال و بختیاری را فرا می‌گیرد
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد