Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون سازمان شهرداری و دهیاری های کشور گفت: قریب به ۲۲ هزار اتوبوس در شهرداری های کشور داریم که ۱۶ هزار مورد از آنها تا پایان امسال عمرشان بیش از ۱۰ سال و وارد فرسودگی می شوند که با توجه به تحریم ها و مشکلات، باید اتوبوس ها را بازسازی کنیم که هزینه بازسازی هر اتوبوس ۴۰۰ میلیون تومان است.

"حسین رجب‌صلاحی" امروز ۱۴ آذرماه در همایش شهرداران، رؤسا و اعضای شوراهای شهر سراسر استان کرمان اظهار کرد: ۱۳۴۰ شهر در کشور داریم که ۱۳۰۰ مورد از آنها شهرداری دارد و بیش از ۴۰ هزار روستا و بیش از ۳۷ هزار دهیاری داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجب‌صلاحی با بیان اینکه سالانه ۱۳ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده توسط مالیات به شهرداری ها در سطح کشور پرداخت می شود تصریح­ کرد: در سال های گذشته مبلغ قیر به صورت حواله پرداخت می شد که امسال به ۶ هزار میلیارد تومان عدد ریالی تبدیل و در سطح کشور پرداخت می شود و ۴۸ درصد آن به وزارت راه و شهرسازی پراخت می شود.

وی بیان کرد: سازمان شهرداری ها در سال های گذشته ۱۳ درصد سهم داشت و امسال این سهم به ۱۷ درصد رسیده است.

معاون سازمان شهرداری و دهیاری های کشور در ادامه گفت: قریب به ۲۲ هزار اتوبوس در شهرداری های کشور داریم که ۱۶ هزار مورد از آنها تا پایان امسال عمرشان بیش از ۱۰ سال و وارد فرسودگی می شوند که با توجه به تحریم ها و مشکلات، باید اتوبوس ها را بازسازی کنیم که هزینه بازسازی هر اتوبوس ۴۰۰ میلیون تومان است.

وی افزود: ۳۳۰ هزار تاکسی در کشور داریم که ۱۶۰ هزار مورد از آنها تقریبا به عمر فرسدگی رسیده اند.

رجب‌صلاحی اظهار کرد: ۹ شهر کشور حمل و نقل ریلی دارند که در پنج شهر این سیستم حمل و نقلی به بهره برداری رسیده و چهار مورد نیز در حال ساخت است که ۸۴۰ کیلومتر خطوط مصوب داریم.

وی با اشاره به اینکه حمل و نقل شهری پنج شهر بزرگ کشور نزدیک به ۸۴۰ میلیون سفر را در سال انجام می دهند، افزود: بهتر است دوستان کرمان به سمت "بی آر تی" در اوفق کوتاه مدت و بعد تراموا بروند که یک سوم هزینه های مترو را خواهد داشت.

معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری و دهیاری های کشور گفت: احداث هر کیلومتر خط مترو در تهران نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد و هزینه هر کیلومتر تراموا حدود ۲۵۰ میلیارد تومان است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه روزانه ۵۸ هزار تن زباله در کشور تولید می شود، گفت: هر فرد شهری روزانه ۸۰۰ گرم و هر فرد روستایی روزانه ۵۰۰ گرم پسماند تولید می کند.

رجب‌صلاحی با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد مراکز پردازش در استان ها هستیم، افزود: ۳۰ هزار مرکز دفن زباله در کشور داشته ایم که به ۷۰۰ مورد رسیده و مرکز پردازش ایجاد و کمپوست تولید می شود.

وی تصریح کرد: برای استان کرمان حدود ۱۰ مرکز پردازش در برنامه ۵ ساله جدید دیده شده است.

معاون سازمان شهرداری و دهیاری های کشور در ادامه با اشاره به اینکه لایحه درآمد پایدار شهرداری ها و دهیاری ها در مجلس در حال تصویب است، اظهار کرد: در سال ۱۳۶۲ مصوب شده که دولت باید لایحه خودکفایی شهرداری ها را تهیه و به مجلس ارائه کند که ۲۷ سال است این اتفاق نیفتاده و به همین دلیل مشکلاتی از جمله بدهی های معوقه، عدم تخصیص کامل و به موقع اعتبارات و ... برای شهرداری ها به وجود آمده است.

وی افزود: بحث جرائم راهنمایی و رانندگی شاید سالانه یک هزار میلیارد تومان می شود اما دولت یک ریال آن را به شهرداری ها پرداخت نمی کند.

رجب‌صلاحی با بیان اینکه لایحه مدیریت یکپارچه شهری در دولت است و ۲۲ وظیفه در آن دیده شده که از دستگاه های اجرایی گرفته و به شهرداری ها داده شود تصریح کرد: دولت تا امروز در بودجه ۹۹ بحث ارزش افزوده و قیر را ندیده و اگر آن را اضافه نکند، باید نمایندگان در مجلس با دو سوم رای این موضوعات را در قانون بگذارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتوبوس فرسوده سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور مترو پسماند اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کردستان مهم‌ترین علت رخداد تصادفات درون‌شهری استان را در فروردین سال جاری اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی پلیس راهور، سرهنگ رضا همتی‌زاده اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تصادفات در فروردین ماه عدم توجه به جلو با ۴۰ درصد و عدم رعایت حق تقدم با ۳۲ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با ۲۸ درصد مهمترین علت رخ داده تصادفات درون شهری بوده است.

وی افزود: در فروردین سال‌جاری تصادفات فوتی در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش، تصادفات جرحی ۱۵ درصد کاهش و تصادفات خسارتی ۲۰ درصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس راهور کردستان خاطرنشان کرد: به‌رغم وجود تعطیلات نوروزی که افزایش سفرها را در پی داشته است، با برنامه‌ریزی پلیس، جلب همکاری سازمان‌های مرتبط و همچنین حضور پررنگ کارکنان، تصادفات فوتی و جرحی در ماه اول سال کاهشی بوده است.

همتی‌زاده اضافه کرد: در عین حال توجه و برنامه‌ریزی پلیس راهور در اردیبهشت و ماه‌های گرم سال، کاهش تصادفات موتورسیکلت را در پی افزایش استفاده شهروندان از این وسیله نقلیه داشته است که همواره بیشترین تصادفات جرحی را در شش ماهه اول سال به خود اختصاص می‌دهد.

وی تصریح کرد: تصادف عابران پیاده با ۶۰ درصد و موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد بیشترین عوامل شکل‌گیری تصادفات درون شهری در فروردین ماه بوده که از رانندگان و راکبان موتورسیکلت‌ها درخواست می‌شود با رعایت قوانین و مقررات ترافیکی، عدم تخطی از سرعت مطمئنه و تردد نداشتن در پیاده‌رو، از وقوع تصادفات جرحی با عابران پیاده که بیشترین آمار تصادفات درون‌شهری استان را به خود اختصاص می‌دهند پیشگیری کنند.

کد خبر 747797

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • دادستان انتظامی قضات کشور وارد کرمان شد
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند