Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@17:16:18 GMT

مؤسسات قرآنی از فرصت فضای مجازی غافل نشوند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۶۱۵۵

مؤسسات قرآنی از فرصت فضای مجازی غافل نشوند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: فضای مجازی در عین تهدید، می‌تواند فرصت نیز باشد لذا نباید از این فضا غافل شد به‌ویژه مؤسسات و مدیران فعالیت‌های قرآنی باید از این فضا نهایت بهره را ببرند.

به گزارش ایکنا از قزوین، محمدحسین اسماعیلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، در نشست هم‌اندیشی با مؤسسات قرآنی استان قزوین که ظهر امروز ۱۴ آذرماه در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: تمام فعالیت‌های ما باید با محوریت قرآن و عترت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضروری است قرآن به‌عنوان معجزه جاودان حضرت رسول (ص) به‌عنوان چراغ راه هدایت بشریت مورد توجه قرار بگیرد به‌ویژه در جامعه ما که جامعه‌ای اسلامی هستیم.

اسماعیلی با بیان اینکه ابزارهای هنری برای ترویج قرآن باید به کار گرفته شود، تصریح کرد: کار کردن در حوزه قرآن به‌ویژه در زمان کنونی بسیارضروری و حساس است چراکه هجمه‌های گوناگون ازجمله شبهات و هجمه‌های فضای مجازی کار را پیچیده کرده است.

وی ادامه داد: فضای مجازی در عین تهدید، می‌تواند فرصت نیز باشد لذا نباید از این فضا غافل شد به‌ویژه مؤسسات و مدیران فعالیت‌های قرآنی باید از این فضا نهایت بهره را ببرند.

این مسئول تأکید کرد: باید فعالیت‌های انجامی در حوزه قرآن با جذابیت‌هایی همراه باشد تا نسل کودک و نوجوان و جوان به این سمت سوق پیدا کنند همچنین مشوق‌هایی برای جذب آن‌ها باید در نظر گرفته شود.

وی عنوان کرد: در حفظ قرآن تلاش‌های بسیاری شده و این امر بسیار پسندیده است بااین‌حال باید تدبر در آیات و تبلیغ و ترویج آن نیز مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به برگزاری نمایشگاه قرآن در دی ماه سال جاری خاطرنشان کرد: هدف نمایشگاه تزریق فضای قرآنی در جامعه است و تلاش می‌شود به برکت قرآن این نمایشگاه در خورشان آن برگزار شود.

وی اضافه کرد: این فرصت باید گرامی داشته شود و نیاز است همه به‌ویژه مؤسسات قرآنی ایده‌های خود را برای هر چه‌بهتر برگزار شدن آن ارائه کنند.

اسماعیلی در پایان با تأکید بر اینکه باید تعداد مؤسسات قرآنی در استان بیشتر شود، خاطرنشان کرد: استان قزوین با جمعیتی بالغ‌بر یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار نفر نیاز به مؤسسات فعال بیشتری در حوزه قرآن دارد و در حال حاضر تعداد مؤسسات موجود کفاف این جمعیت را نمی‌دهد لذا نیاز است در این راستا سرانه فعالیت‌های قرآنی استان افزایش یابد.‌

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قزوین قرآن فرهنگ و ارشاد موسسات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر