Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی میرنجاتی روز پنجشنبه در نشست معاونان اقتصادی و مدیران سرمایه‌گذاری شهری کلانشهرهای کشور در مشهد افزود: لایحه درآمدهای پایدار شهرداری‌ها در دستور جلسه علنی مجلس قرار گرفته و تا ماده چهار آن تصویب شده‌ است.
وی ادامه داد: این لایحه به شهرداری‌ها اجازه می‌دهد از ابزارهای مالی برای مشارکت و سرمایه‌گذاری استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: رویکرد تامین منابع برای پیشبرد وظایف شهرداری‌ها با مشارکت بخش خصوصی از گذشته مطرح بوده و با توجه به شرایط اقتصادی باید رویکرد سرمایه‌گذاری را به سوی بخش خصوصی سوق دهیم.
میرنجاتی افزود: اگر صرفا روی موضوع ساخت‌وساز متمرکز شویم به هدف خود در کسب درآمد پایدار نمی‌رسیم لذا شهرداری‌ها باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نسبت به تحقق کاربری‌های طرح‌های جامع و تفصیلی اقدام کنند.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات امروز کلانشهرها این است که کاربری‌های پیش‌بینی شده در طرح جامع در جای خود اجرا نشده‌ است.
وی گفت: جهت‌دهی مشارکت و سرمایه گذاری باید در جهت طرح‌های جامع و تفصیلی باشد، هر میزان مشارکت بخش خصوصی افزایش یابد به سوی کاهش هزینه‌های مدیریت شهری پیش‌ خواهیم رفت.
میرنجاتی افزود: در موضوع مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی خلاء های قانونی وجود دارد که در تعامل با وزارت کشور سعی شد این خلاء ها از طریق اصلاح شیوه‌نامه سرمایه‌گذاری و مشارکت تا حدودی رفع شود.

وی ادامه داد: همچنین لایحه مشارکت بخش خصوصی و بخش عمومی توسط دولت تقدیم مجلس شد که مسایل شهرداری ها نیز در آن مطرح شده‌ بود اما این لایحه با تفکر دولتی نوشته شده‌ بود، مسایل شهرداری‌ها با ساختار دولت متفاوت است و این لایحه در حوزه عمل شهرداری‌ها را دچار مشکلات جدی می‌کرد.

وی گفت: با هماهنگی وزارت کشور و سازمان همیاری شهرداری‌ها کارگروه کمیسیون عمران مجلس را قانع کردیم که شهرداری‌ها را از این لایحه خارج کنند و قرار شد شیوه‌نامه قبلی مشارکت و سرمایه‌گذاری نیز به‌روز شود.
میرنجاتی افزود: میزان کار عمرانی شهرداری‌ها بیشتر از دولت است اما مدام اختیارات شهرداری‌ها در حال کاهش است، به هر میزان دست شهرداری‌ها بسته شود به همان میزان در انجام پروژه‌ها محدودیت خواهند داشت.
در این نشست مقرر شد شهرداری‌های مشهد، قم و اهواز پیش‌نویس اولیه آئین‌نامه معاملاتی شهرداری‌ها را تهیه و برای بررسی و تصویب به مجمع شهرداران کلانشهرها و وزارت کشور ارائه دهند.

نشست معاونان اقتصادی و مدیران سرمایه‌گذاری شهرداری‌های کلانشهرهای کشور با حضور مدیران و معاونان اقتصادی کلانشهرهای رشت، شیراز، کرمانشاه، کرج، ارومیه، همدان، یزد، قم، کرمان و اهواز در مشهد برپا شده است.

برچسب‌ها مشهد وزارت کشور سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد وزارت کشور سرمایه گذاری مشهد وزارت کشور سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۷۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشورها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشورهای اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشارهای شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشورهای دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.
در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یوآنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآوردها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشورهای مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

کد خبر 847194 منبع: فارس برچسب‌ها ایران و اسرائیل موساد خبر ویژه تحریم

دیگر خبرها

  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • حمایت از لایحه جوانی جمعیت برنامه اصلی شهرداری قزوین
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک