Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@02:16:08 GMT

عوامل شکار دو رأس قوچ و میش‌وحشی دستگیر شدند

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۶۰۳۲

عوامل شکار دو رأس قوچ و میش‌وحشی دستگیر شدند

 سه شکارچی حرفه‌ای که در ارتفاعات یک منطقه شکار ممنوع دو رأس قوچ و میش‌وحشی را شکار کرده بودند، توسط پرسنل یگان حفاظت محیط زیست تربت‌جام و فریمان دستگیر شدند.

عقیل رحمانی/

 سه شکارچی حرفه‌ای که در ارتفاعات یک منطقه شکار ممنوع دو رأس قوچ و میش‌وحشی را شکار کرده بودند، توسط پرسنل یگان حفاظت محیط زیست تربت‌جام و فریمان دستگیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تربت‌جام در تشریح این خبر افزود: در پی وصول خبری مبنی بر حضور سه شکارچی متخلف در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع، موضوع به سرعت در دستور کار پرسنل یگان حفاظت قرار گرفت و چند تیم زبده برای ردزنی عاملان این اقدام خلاف قانون به منطقه اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از انجام اقدامات پوششی و رصد نامحسوس منطقه سرانجام عاملان شکار غیرمجاز در منطقه شناسایی و تحت کنترل قرار گرفتند. از سوی دیگر یک روز بعد و هنگامی که یکی از شکارچیان قصد انتقال اجزای حیوانات شکار شده را با خودرواش داشت نیروهای مذکور وارد عمل شده و خودرو فرد متخلف را متوقف کردند.

در ادامه خودرو مورد بازرسی قرار گرفت که در پی آن اجزای قطعه قطعه شده دو رأس قوچ و میش وحشی نیز کشف و خودرو توقیف شد.

جواد دامن‌پاک ضمن اشاره به اینکه در این مأموریت یگان حفاظت محیط زیست فریمان و پرسنل ایست و بازرسی شهید عزتی نیز یگان حفاظت تربت جام را همراهی کردند، تصریح کرد: براساس قانون شکارچیان دستگیر شده باید بابت شکار دو رأس قوچ و میش وحشی ۲۰۰ میلیون ریال به حساب خزانه دولت واریز کنند.

وی گفت: در این زمینه سه نفر متهم شناسایی شده‌اند که گزارش آن به مقام قضایی منعکس و در ادامه متهمان با نظر بازپرس پرونده در اختیار پلیس اطلاعات و امنیت تربت‌جام قرار گرفتند تا به صورت تخصصی مورد بازجویی قرارگیرند و دیگر تخلفات احتمالی آن‌ها نیز کشف شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست شکار غیر قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • دستگیری شکارچی غیرمجاز قبل از شکار در فیروزکوه
  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت