Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@23:10:50 GMT

عوارض اعتیاد به ورزش

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۹۱۰۵

آفتاب‌‌نیوز :

مشاهده هر یک از علائمی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود یادآور این نکته است که زمان آن رسیده تا این نشانه‌ها جدی گرفته شوند و به بدن استراحت داده شود.

سایت "first post" در مطلبی به برخی از نشانه‌های اعتیاد به ورزش اشاره کرده‌ که به شرح زیر است:

- درد همیشگی در ماهیچه‌ها: افرادی که فشار جسمی زیادی تحمل می کنند اغلب تجربه درد عضلانی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده بیش از حد از ماهیچه‌ها می‌تواند به درد در مفصلها، استخوان‌ها و اندام‌ها منجر شود. افرادی که به ورزش اعتیاد دارند با وجود احساس درد همچنان به انجام حرکات ورزشی ادامه می‌دهند. همچنین انجام حرکات ورزشی شدید میتواند به آسیب‌های جدی ماهیچه ای همچون رابدومیولیز منجر شود؛ بیماری کشنده‌ای که عامل نارسایی کلیوی است.

- اختلال در خواب: انجام حرکات ورزشی شدید سیستم واکنش به استرس را در بدن فعال می‌کند. به طور مثال ممکن است بدن میزان هورمون‌های کورتیزول و آدرنالین بیشتری ترشح کند که در نتیجه به بروز مشکلات خواب از جمله بی‌خوابی منجر می‌شود. زمانیکه ماهیچه ها به دلیل فعالیت زیاد خسته می‌شوند بدن نیز دچار احساس بی‌قراری و ناآرامی می‌شود.

- خودداری از مشارکت در انجام فعالیت‌های دیگر: افرادی که به ورزش اعتیاد پیدا می‌کنند اغلب خود را از خانواده و دوستان دور کرده و صرفا برنامه های ورزشی خود را دنبال می کنند. آنان بیشتر زمان خود را به انجام تمرینات ورزشی در باشگاه اختصاص می‌دهند. نتایج یک تحقیق نشان داد افرادی که بیش از ۷.۵ ساعت در هفته ورزش می کنند بیشتر احتمال دارد به علائمی همچون گیجی، زودرنجی، عصبانیت، نوسانات خلقی، اضطراب و افسردگی دچار شوند.

- افزایش خطر ابتلا به اختلالات تغذیه‌ای: گروهی از محققان دانشگاه "لافبورو" در انگلیس دریافتند اعتیاد به ورزش سطح هورمون گرلین که اشتها را تحریک می‌کند کاهش می دهد و سطح پپتید yy را که عامل کاهش اشتهاست افزایش می‌دهد.

- احساس تنگی نفس هنگام فعالیت یا حتی استراحت: زمانیکه قلب فشار فیزیکی شدیدی را تحمل می‌کند صدمه می‌بیند. ضخیم‌تر شدن جداره و "اسکار قلب" از جمله این آسیب هاست. اسکار یا جای زخم در واقع اثر برجای‌مانده از التیام زخمی که بافت‌های آسیب‌دیده آن به‌طور کامل بازسازی‌نشده و بافت همبند جای آن‌ها را گرفته باشد و عضله قلب پس از آسیب دیدن مثلا پس از حمله قلبی ممکن است دچار این صدمه شود. افرادی که دچار این علائم هستند اغلب دچار تنگی نفس و افزایش ضربان قلب حتی هنگام استراحت می شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ورزش سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۹۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • عمو مسعود باشکوه بدرقه شد
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌های شهرستان خوسف
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند