Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری مشهد گفت: حوزه سرمایه گذاری حلقه مفقوده درآمد شهرداری ها است.

به گزارش قدس آنلاین و پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، یوسف پیروی با عنوان مطلب بالا اظهار کرد: حوزه سرمایه گذاری حلقه مفقوده درآمد شهرداری ها است و می توان به صراحت عنوان کرد که رشد و تعالی شهرداری ها منوط به حوزه سرمایه گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به سیاست های کلان کشور و نوسانات نرخ ارز و نرخ تورم بایستی سود سرمایه را برای سرمایه گذار تضمین کرد. اگر ما بتوانیم فرآیندهایمان را به گونه ای طراحی کنیم که سود سرمایه گذار تضمین شود، قطعا در این حوزه توفیقات بسیاری حاصل خواهیم کرد.

مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری مشهد با بیان اینکه تضمین سود سرمایه مطالبه مهم سرمایه گذار است، خاطرنشان کرد: امروز تمامی حوزه ها بر روی سرمایه گذار باز است حال اگر بتوانیم سود سرمایه گذاری را در شهرداری مشهد تضمین کنیم، حلقه مفقوده سرمایه گذاری پیدا شده است.

پیروی تصریح کرد: طی سال های اخیر حوزه سرمایه گذاری به دلیل برخی مسائل دچار رکود شده بود اما با تلاش هایی که در شورای شهر پنجم صورت گرفت سرمایه گذاری به شدت رشد پیدا کرده و سرمایه گذاری بسیار خوبی در حوزه های ساختمانی، فضای سبز و ... صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه با رویکردی که شورای پنجم و شهردار مشهد در پیش گرفته اند، قطعا شهرداری مشهد آینده روشنی خواهد داشت، یادآور شد: اگر ما بتوانیم از طریق بانک ها و شرکت های سرمایه گذاری، سود سرمایه را برای سرمایه گذار تضمین کنیم، قطعا اطمینان خاطری برای او به وجود خواهد آمد.

مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری مشهد تصریح کرد: شهرداری مشهد باید اهتمام داشته باشد تا پشت سرمایه گذار باشد چه به بانک ها در حوزه سرمایه گذاری و چه به افرادی که می توانند در این موضوع به صورت ریز یا فاینانس و یا به هر شکل دیگری وارد حوزه سرمایه گذاری شوند، اطمینان خاطر بدهد.

پیروی عنوان کرد: شهرداری مشهد با توجه به روند رو به رشدی که در حوزه مالی و سرمایه گذاری دارد جایگاه ویژه ای در حوزه بانکی در سطح کشور دارد قطعا می تواند این فضا را ایجاد کند که سرمایه گذار با اطمینان خاطر بیشتری به حوزه سرمایه گذاری ورود پیدا کنند.

وی یادآور شد: ما در حوزه سرمایه گذاری با چالش نوسانات نرخ ارز و نرخ تورم، قوانین دست و پاگیر مواجه هستیم. به طور مثال همان قوانین پیش پا افتاده ای را که برای پروژه های بسیار کوچک استفاده می کنیم برای پروژه های بزرگ نیز به کار می گیریم. به بیان دیگر ما همان فرآیندی را که برای صدور پروانه یک ساختمان کوچک داریم همان فرآیند را برای ساختمان ۲۰ الی ۳۰ طبقه به کار می بریم که این موارد باید مورد حل و فصل قرار گیرد.

پیروی عنوان کرد: لذا در وهله نخست جدای از تضمین سود سرمایه، بایستی فرآیندهایمان را برای حوزه سرمایه گذاری تعریف کنیم و اساسا نگاه بسیار ویژه ای در این حوزه اتخاذ کردیم. خوشبختانه این موضوع در حوزه سرمایه گذاری مدنظر قرار گرفته شده است.

مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری مشهد تصریح کرد: رویکردمان در حوزه سرمایه گذاری باید مثبت شود، به اعتقاد بنده در حال حاضر کشور نیاز دارد که رویکرد مثبتی به حوزه سرمایه گذاری اتخاذ کنیم، به طور مثال نگاه های ریزبینانه در حوزه سرمایه گذاری می تواند مشکلات جدی را در این حوزه ایجاد کند. لذا باید در حوزه نظارتی دیدگاه مان نسبت به این موضوع تلطیف شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری بازرسی و رسیدگی شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است