Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین شافعی در همایش تجاری ایران و عمان که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: طی دو سال گذشته در زمینه توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز توسعه روابط تجاری دو کشور ایران و عمان از جمله راه‌اندازی خطوط کشتیرانی مستقیم بین بنادر دو کشور، برقراری پروازهای مستقیم، ثبت شرکت‌ها، افزایش همکاری‌های متقابل ایران و عمان و شناسایی و رفع موانع فی‌مابین پیشرفت‌های زیادی حاصل شده است و در این مدت شاهد تبادل هیأت‌های تجاری و رفت‌وآمدهای مسؤولین عالی‌رتبه دو کشور در همایش‌ها و نشست‌های تجاری بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: اثرات این اتفاقات در تبادلات تجاری دو کشور کاملاً مشهود است به طوری که سال گذشته حجم روابط تجاری دو کشور به بیش از یک میلیارد دلار رسید و این رقم نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

وی با بیان اینکه ما معتقد به هدف‌گذاری برای توسعه تجارت بیش از 5 میلیارد دلار بین دو کشور هستیم، گفت: سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی با توجه به تجربه و با تکیه بر دستاوردهای بزرگ از طریق بومی‌سازی صنایع می‌توانند در زمینه توسعه خطوط حمل‌ونقل عمان اقدامات خوبی انجام دهند.

شافعی بیان داشت: همچنین در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی ما به آفریقا، موفق عمل کرده‌ایم بنابراین با توجه به طرح‌های 2020 توسعه عمان می‌توان ایران در این زمینه همکاری خوبی با کشور عمان داشته باشد. 

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: از سوی دیگر بخش‌های خصوصی دو کشور می‌توانند در چارچوب همکاری‌های مختلف از جمله انبوه‌سازی مسکن، پل‌سازی، احداث واحدهای تولیدی صنعتی و اکتشاف معادن در کشورهای ثالث به ویژه کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان، کشورهای آسیای میانه به صورت مشترک فعالیت کنند.

وی اظهار داشت: برای سرعت بخشیدن فعالیت‌های اقتصادی باید روابط بانکی به عنوان یکی از زیرساختی‌ترین نیازها حل شده و مشکلات مربوط به ضمانت‌های بانکی هم مرتفع شود که این موضوع خواسته بخش خصوصی است و امیدواریم مسؤولین در این زمینه سازوکار ارائه دهند.

شافعی گفت: البته در این زمینه استفاده از پول ملی دو کشور و مکانیزم تهاتر راهگشا است.

 زمینه‌های سرمایه‌گذاری مشترک فعالان اقتصادی ایران و عمان

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: ایران برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری عمان در جهت گردشگری و هتلداری و توسعه سواحل مکران و توسعه بنادر چابهار برای گردشگری دریایی آمادگی دارد.

وی همچنین با اشاره به توسعه ایران در زمینه پزشکی گردشگری گفت: موضوع گردشگری سلامت یکی دیگر از بخش‌های همکاری میان دو کشور می‌تواند باشد.

شافعی اظهار داشت: سرمایه‌گذاران ایرانی و عمانی با سرمایه‌گذاری در توسعه بنادر چابهار و عدن می‌توانند تا حد زیادی در توسعه فعالیت‌های تجاری دو کشور مؤثر باشد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: همچنین پیشنهاد می‌شود اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و عمان ضمن بررسی دقیق امکانات نسبت به تهیه طرح عملیاتی برای سرمایه‌گذاری مشترک اقدام کنند.

۲۲۳۲۲۸

کد خبر 1329024

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اتاق بازرگانی اتاق اصناف عمان انتخابات مجلس یازدهم لایحه بودجه ایالات متحده آمریکا بودجه 99 بارش برف باران باشگاه استقلال ایران و آمریکا استان البرز بودجه آندره استراماچونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بعد از گذشت ۱۰ سال کمیسیون های مشترک همکاری بین دو کشور برگزار شد گفت: دو سند در این کمیسیون های مشترک به امضا رسید که یکی از سندها مربوط به  برگزاری  و رسمیت بخشیدن به کمیسیون بود و از گذشته تا به امروز در مجموع ۲۲ سند آماده امضا است که بین سران دو کشور به امضا برسد.

وی افزود:  افزایش گردشگری، تسهیل تردد تجاری و نقش هر کشور در توسعه کریدور شمال _ جنوب و فعالیت های بندری چراکه هم امارات و هم دبی دارای بنادر زیادی است که باید از ظرفیت های این بنادر هر دو کشور استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تعداد پروازهای زیادی بین دو کشور برقرار است و در حال حاضر هفته ای ۳۲۰ پرواز بین دو کشور برقرار و توسط شرکت های ایرانی و اماراتی در حال انجام است و موانع در این بخش برطرف شد.

بذرپاش  با بیان اینکه  همچنین توسعه همکاری و سرمایه گذاری شرکت‌های  اماراتی در بنادر ایران و تسهیل فرآیندهای بانکی در این  دیدارها  مطرح شد گفت: نیازهای تجار و خواسته تجار ما  تسهیل فرآیندهای بانکی بوده است و تسهیل تعاملات بانکی بود که در این بخش مطرح شد و  قول های همکاری  در این بخش مطرح شد که امیدواریم پیشرفت های خوبی در این بخش انجام شود.

وی با اشاره به اینکه  در سال گذشته تجارت بین الملل بین ایران و امارت از ۲۷ میلیارد دلار عبور کرده است گفت: بعد از چین بزرگترین شریک تجاری ما امارات است و  در فرآیند تامین  زمینه های واردات کالا  و همچنين  مقصد صادرات کالاهای ما نقش بسیاری دارد.

او گفت:  زیر ساخت های گردشگری بین دو کشور  از دیگر موضوعات مطرح شده  در این کمیسیون بود و با توجه به آنکه ایران و امارات دارای زیر ساخت های گردشگری بسیاری هستند در این دیدار مطرح شد.

بذرپاش گفت: بین اتاق های بازرگانی و تاسیس صندوق ضمانت و مشارکت دو طرف در این بخش موضوعاتی بود که مطرح شد و ضمانت‌های لازم ارائه شد  و در مجموع و با وجود همه فشارهای که از سوی کشور آمریکا به کشور همسایه ایران به ویژه امارات وارد شد اما خوشبختانه  مانعی در این بخش وجود ندارد و و ایران موضع رسمی خود را اعلام کرد و امیدواریم بعد از ۱۰ سال که این کمیسیون برگزار شد  سال آینده در این زمینه بتوانیم توسعه همکاری ها را داشته باشیم.

 رئیس  کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روزها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد