Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح یکشنبه (۱۷ آذر) نشست هماهنگی جشنواره ملی باب الهدی با حضور شورای فهما در ساختمان مرکزی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنی مساجد استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از  بوشهر،«علیرضا پولاد» در این نشست با اشاره به اینکه فراخوان شرکت در این جشنواره از اول دی ماه سال جاری اعلام شده اظهار داشت: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره ملی می بایست در حوزه سرود در رابطه با امام هادی(ع) تولید محتوا داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی نسل جوان جامعه و بچه های مسجد با مولفه های بارز زندگی امام هادی(ع) و سیره اهلبیت دانست و اشاره کرد: شناسایی افراد مستعد در حوزه سرود و نیز تربیت گروه های سرود در کانون های مساجد از جمله دیگر اهداف برگزاری این جشنواره می باشد.

 

وی با اشاره به اینکه اختتامیه جشنواره 18 اسفند ماه سال جاری همزمان با سالروزه تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد می باشد، ادامه داد: در روز اختتامیه جشنواره گروهی که مقام اول جشنواره را کسب نموده به اجرای سرود خود خواهد پرداخت و به گروه های اول تا هشتم و همچنین یک نفر به عنوان تکخوان برتر جوایز نقدی تعلق خواهد گرفت.

 

احمد بارگاهی، مدیر عامل موسسه فرهنگی، تفریحی شهرداری بندر بوشهر در این نشست اظهار داشت: در ابتدای انقلاب نظام جمهوری اسلامی و همچنین دوران دفاع مقدس این سرود های انقلابی و مذهبی بودند که به جوانان برای مبارزه با رژیم طاغوت و همچنین دفاع در برابر تهاجم دشمن انگیزه می دادند.

 

وی با تاکید بر اهمیت بالای برگزاری این جشنوار در سطح ملی خاطرنشان کرد: در این جشنواره افراد و گروه هایی معرفی می شوند که با ظرفیت ها و استعداد های بالایی که در حوزه سرود دارند یقینا می توانند در بخش ملی و گاها بین المللی افتخار آفرین باشند.

 

حجت الاسلام محمد رضا اسماعیل پور، مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان بوشهر در این نشست تصریح کرد: در استان بوشهر ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه سرود وجود دارد که گاها در زمینه های ملی حائز رتبه برتر شده اند که لازم است از این گروه ها حمایت شود.

 

وی ادامه داد: تشکیل گروه های سرود ملی و مذهبی مساجد  یکی از نکات مثبتی است که میتوان به وسیله آن زمینه حضور پرشور جوانان در مساجد را فراهم ساخت.

 

آنیتا مظفری، معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر دراین نشست اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد در راستای آشنایی جوانان با سیره اهلبیت عصمت و طهارت فعالیت های بسیار خوبی را انجام داده اند که این جشنواره در این خصوص یکی از اقدامات ارزشمند و تاثیرگذار می باشد.

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد استان بوشهر خبرگزاری شبستان مسجد روز دانشجو کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد انتخابات مجلس انتخابات گروه سرود امام هادی ع استان بوشهر خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۴۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • افزایش چشمگیر سطح اجرا‌ها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی
  • افزایش چشمگیر سطح اجراها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی
  • توزیع هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  •  توزیع  هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود