Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 در جدیدترین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی بخش معدن و صنایع وابسته به آن برای توسعه پایدار کشور از سوی کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در سی و ششمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" که در 6 فصل شامل؛ اقتصاد بازار، دنیای انرژی، دنیای صنعت، اقتصاد کلان و خواندنی‌ها به چاپ رسید، در بخش پرونده ویژه این شماره گفت‌وگوهایی با دکتر بهرام شکوری؛ رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران با عنوان "توسعه بخش معدن در گروی اصلاح سیاست‌های دولت"، مهندس محمود نوریان؛ مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با موضوع "چادرملو؛ پیشرو در زنجیره ارزش صنعت فولاد ایران" و نیز جمشید ملارحمان؛ مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با عنوان "تکمیل زنجیره تولید فولاد از سوی مجتمع گل گهر" منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این بخش گزارش‌هایی از عملکرد و فعالیت شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور با موضوع "تولید یک میلیون تن گُندله توسط صبانور در سال 1400"، شرکت آهن و فولاد ارفع با عنوان " ارفع؛ در میان 40 شرکت برتر بورس ایران" و نیز سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با موضوع "کنسرسیوم‌ها؛ پیشگام در توسعه معدن و صنایع معدنی" به چاپ رسیده است.

در بخش اقتصاد بازار این شماره نیز مصاحبه‌هایی با دکتر علی صحرایی؛ مدیرعامل بورس تهران با عنوان "هدایت نقدینگی به بازار سرمایه با ابزارهای جدید مالی" و عباسعلی حقانی نسب؛ مدیرعامل شرکت سبدگردان هدف با موضوع "رشد اقتصاد کشور با تقویت بازار سرمایه" منتشر شده؛ همچنین در این بخش، گزارش‌هایی در خصوص "بررسی عملکرد بورس ابوظبی در نوامبر 2019" و "چشم‌انداز اقتصاد جمهوری ترکمنستان" به چاپ رسیده است.

در بخش دنیای انرژی سی و ششمین شماره از ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" مصاحبه‌ای با دکتر علی مبینی دهکردی؛ رییس موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی با عنوان "استفاده از ابزارهای نوین مالی برای توسعه صنعت نفت" منتشر شده است. در ادامه این بخش، کارشناسان ارشد حوزه انرژی از جمله بیژن زنگنه؛ وزیر نفت، رضا پدیدار؛ رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران، حسن خسروجردی؛ رییس سابق هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی، عباس ملکی؛ استاد دانشگاه و نیز امید شکری؛ تحلیلگر ارشد امنیت و سیاست‌گذاری انرژی، به بررسی فرصت‌های کشف میدان نفتی در خوزستان با موضوع" کشف میدانی از طلای سیاه به وسعت یک کشور" پرداخته‌اند. "سیاست‌های نفتی ترامپ و انتخابات 2020" از دیگر مطالب منتشر شده در این بخش می‌باشد.

در بخش دنیای صنعت این شماره نیز گفت‌وگوهایی با محمود پیشعلی؛ رییس هیات مدیره شرکت چاپ فرارنگ آریا با عنوان "صنعت چاپ ایران شرایط خوبی ندارد" و دکتر جمشید حمزه زاده؛ رییس جامعه هتلداران ایران با موضوع "صنعت هتلداری؛ بستر توسعه گردشگری در ایران" به چاپ رسیده و در پایان این بخش نیز، یادداشتی از فرنوش نوبخت؛ مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران با عنوان "حمایت از تولیدکنندگان داخلی از سوی مترو در سال رونق تولید" منتشر شده است.

در بخش اقتصاد کلان این شماره از ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" گفت‌وگوهایی با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله قاسم ساعدی؛ عضو کمیسیون انرژی، شهرام کوسه قراوی؛ عضو کمیسیون عمران و محمدرضا منصوری؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با عنوان "حمایت از ساخت‌وساز در کشور برای رونق تولید"، ابوالفضل مرادی؛ رایزن اقتصادی تهران در دوحه با موضوع "ضرورت تدوین راهبرد سرمایه‌گذاری خارجی در ایران" و نیز محمدرضا راوند؛ عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با عنوان "تشکل‌های اقتصادی؛ پیشران سرمایه‌گذاری و کارآفرینی" به چاپ رسیده است. "تحقق توسعه پایدار با بخش معدن" یادداشتی است که به تحریر مرتضی فغانی؛ عضو اتاق بازرگانی تهران در آمده است.

"شناخت 10 ماده معدنی پرکاربرد"، "آشنایی با مشهورترین موزه‌های جهان" و "معرفی معتبرترین سازندگان هواپیما" از مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" است که شما مخاطبان را به مطالعه آن دعوت می‌کنیم. سی و ششمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در 88 صفحه با قیمت 15 هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری این نشریه به نشانی www.dsg-m.ir در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

 

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، این پروژه با عنوان "کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تامین غذا برای دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار" مطابق با چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و چارچوب برنامه کشوری فائو است.

این طرح دو ساله بخشی از برنامه همکاری فنی فائو است که در دسامبر ۲۰۲۵ به پایان می‌رسد. این پروژه تحت نظارت معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، تقویت زنجیره تامین شفاف و قابل اعتماد زعفران، تضمین امنیت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه برای مصرف‌کنندگان را هدف قرار داده است و به دنبال پاسخگویی به چالش‌های ناشی از جهانی‌شدن عرضه مواد غذایی و پیچیدگی‌های تجارت مدرن، به‌ویژه در صنعت زعفران است. حوزه‌ای که ایران با تولید تقریباً ۹۰ درصد محصول جهانی جایگاه برتری دارد.

بر اساس این گزارش، از تاثیرات این طرح می‌توان به تضمین دسترسی مصرف‌کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل از طریق افزایش ظرفیت برای مکانیسم‌های اجرایی موثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی اشاره کرد. این پروژه گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران است که در نهایت به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک می‌کند.

این پروژه نمونه‌ای از تعهد فائو برای تقویت سیستم‌های کشاورزی و غذایی پایدار است که با دستور کار جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار همسو می‌شود. فائو با همکاری با همتایان ملی و بهره‌گیری از تخصص، قصد دارد توانمندی کشور‌هایی مانند ایران را در تاب‌آوری و پایداری بخش‌های کشاورزی ارتقا بدهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • فائو و ایران پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران امضا کردند
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • شماره‌گذاری این خوردوی باکلاس مدیران خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه