Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از پایگاه بغداد تایمز، پایگاه رسمی آستان مقدس حسینی، سندی را منتشر کرد که تاریخ آن به سال ۲۰۰۶ بازمی گردد و در آن، آیت الله سیستانی، مرجع عالی‌قدر شیعیان عراق در پیامی خطاب به حسنی مبارک، رئیس جمهور وقت مصر بر میهن پرستی شیعیان عراق و منطقه تأکید کرده است.

در متن این پیام آیت الله سیستانی که پس از ۱۳ سال منتشر شده است، آمده: جناب آقای محمد حسنی مبارک، رئیس جمهور محترم جمهوری عربی مصر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلام بر شما و درود و رحمت خدا بر شما باد.

اما بعد، با کمال شگفتی شنیدم که شما (در گفت‌وگو با شبکه العربیه) به این شبکه گفته اید که بیشتر شیعیان عراق و منطقه به کشورهایشان وفاداری ندارند؛ سخنی که به معنای خدشه دار نمودن ملی گرایی ده‌ها میلیون نفر از ساکنان این منطقه و تضعیف مواضع محترم آن‌ها در خدمت به کشورهایشان است.

در ادامه این نامه آمده است: این دیدگاه، حقایق تاریخی اخیر و معاصر را در بسیاری از این کشور‌ها به مانند عراق، لبنان، کویت و بحرین نادیده می‌گیرد؛ چرا که چگونه می‌توان جهاد میلیون‌ها عراقی در انقلاب ۱۹۲۰ و مقابله آن‌ها با اشغالگری انگلیس و دفاع از وطنشان، هر زمانی که در معرض تجاوز قرار می‌گرفتند را نادیده گرفت؛ همچنانکه نمی‌توان مقاومت لبنانی‌ها را که بیشتر سرزمین هایشان را از اشغالگری اسرائیل آزاد کردند، نادیده انگاشت. این، در کنار مقاومت گروهی بزرگ از مردم کویت است، هنگامی که کشورشان در معرض تجاوز قرار گرفت.

در این نامه در اشاره به دیدگاه حسنی مبارک، رئیس جمهور سابق مصر آمده: خطرناک‌ترین چیزی که در این دیدگاه وجود دارد، ایجاد روشی در تعامل با ساکنان این کشور‌ها بر اساس کاهش حقوق شهروندی- چه در زمینه سیاسی- اجتماعی و حتی فکری و فرهنگی است.

آیت الله سیستانی در پایان نوشت: ما یقین داریم دستاورد‌هایی که شما دیدگاه‌تان را بر اساس آن ساخته اید، کامل نیستند و به همین خاطر، نمایانگر آنچه که به عنوان رهبری مصر شناخته می‌شوند، نخواهند بود. ما اطمینان داریم شما تمایل به ثبات کشور‌های منطقه و یکپارچگی ساکنان آن‌ها دارید.

در پایان این نامه همچنین برای حفظ مصر و ساکنان این کشور دعا شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: نامه آیت الله سیستانی حسنی مبارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم

حادثه تروریستی مسجد امام زمان شهر هرات یکبار دیگر بحث حضور و فعالیت داعش در افغانستان را در کانون توجه قرار داد،به ویژه این که عملیات اخیر دومین حمله تروریستی یه غیر نظامیان و به طور خاص شیعیان افغانستان در کمتر از 10 روز گذشته بوده است.شواهد و قرائن و پذیرش مسئولیت حمله اول تروریستی در کابل توسط داعش،این گروه را در جایگاه مظنون اصلی حمله به مسجد شیعیان در هرات نیز قرار می دهد .بنابر این لازم است به نکاتی در مورد فعالیت داعش در افغانستان اشاره شود؛                                                 

1)مقامات امارت اسلامی طالبان مدتی است که مدعی نابودی کامل  داعش در افغانستان هستند و تاکید دارند که اگر در این میان مشکلات امنیتی هم وجود دارد،به طور خاص نتیجه کم کاری ،اهمال و حتی دسیسه چینی همسایگان است. اظهارات چند روز قبل "متقی" سرپرست وزارت خارجه طالبان در متهم ساختن سه کشور همسایه به تامین نیرو،انتقال و ترانزیت و در نهایت تجهیز و آموزش داعش دقیقا در همین راستا انجام گرفته و بازتاب  فراوانی یافت.اما عملیاتهای تروریستی اخیر علاوه بر این که استمرار فعالیت داعش در افغانستان را نشان می دهد،این موضوع را هم آشکار می کند که مسئله حضور داعش در منطقه با فرافکنی ،سلب مسئولیت از خود و مقصر جلوه دادن دیگران قابل حل نخواهد بود.در مقابل، نابودی داعش تنها در سایه همکاری ، تعامل  و درک کشورهای منطقه  از ملاحظات سیاسی و امنیتی یکدیگر حاصل خواهد شد؛همان نکته ایی که سفیر جمهوری اسلامی در کابل پس از حملات اخیر و با شریک خواندن کشورها در مبارزه با این تهدید مشترک،مورد تاکید قرار داد.

2)محدود کردن داعش به یک چارچوب سازمانی و تشکیلاتی مشخص،محدود و بسته، چه از جانب طالبان و چه از جانب دیگر کشورهای منطقه اشتباهی بزرگ محسوب می شود ، چرا که داعش یک طرز تفکر و ایدئولوژی است که از ظرفیت جذب و همراهی با اشخاص و گروههای تروریستی  مختلف دیگر در منطقه برخوردار است.دقیقا به همین دلیل است که پاکستان تفاوتی میان داعش و طالبان پاکستانی قائل نمی شود و جمهوری اسلامی گروههای  تروریستی جیش العدل و داعش را در یک راستا می نگرد.در افغانستان هم طالبان این نکته را در نظر بگیرند که بیش و پیش از مبارزه با سازمان و تشکیلات داعش،باید مانع بسط و گسترش تفکرات و ایدئولوژی های داعشی و یا داعش پسند در این کشور شوند.به عنوان نمونه و در بحث شیعیان باید گفت که اگر چه دیدگاهی که حملات اخیر را بر مبنای ایجاد تفرقه میان امارت و شیعیان و یا جمهوری اسلامی ایران تحلیل می کند،کاملا خور تامل به نظر می رسد،اما عملکرد مقامات و مسئولین امارت هم نباید به گونه ایی باشد که تمیز و تشخیص  تفکرات و عملکرد آنها با دیدگاه داعش در مورد شیعیان به دشواری انجام گیرد

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده رئیس دانشگاه رازی خطاب به رؤسای دانشگاه‌های آمریکا
  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • (ویدئو) ساکنان تالاب‌های افسانه‌ای عراق از خشکسالی می‌ترسند
  • علی مطهری: در خانواده آیت الله مطهری، نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌ها همه یک گونه فکر می‌کنند/ حکومت باید بر اجرای حجاب نظارت کند
  • اساتید مدرسه علمیه بوشهر تجلیل شدند
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • اسناد ساواک درباره‌ی همسر حاج آقا مصطفی خمینی چه می‌گویند؟
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • انتشار اسناد ساواک درباره بازرسی از همسر سیدمصطفی خمینی