Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:37:58 GMT

شماره جدید نشریه دانشجویی «ژیــوار» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۱۸۸۷

شماره جدید نشریه دانشجویی «ژیــوار» منتشر شد

چهارمین شماره «ژیوار» فصلنامه‌ی پاییز منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "سلول درمانی" موضوع شماره چهارم نشریه ژیوار، نشریه علمی‌ـ دانشجویی انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه شاهد تهران است که به تازگی منتشر شده است.

برندگان جایزه‌ی نوبل پزشکی سال ۲۰۱۸ (جیمز آلیسون و تاسوکو هونجو) گفت‌وگو با دکتر حسین بهاروند (اولین دانشمند ایرانی برنده ی جایزه آکادمی جهانی علوم (TWAS)  در حوزه زیست شناسی و منتخب جایزه مصطفی) سلول های بنیادی مزانشیمی ازکشف تا کاربرد - کارتیسل تراپی (انقلابی در درمان سرطان) - تلاش‌های ژاپن درمان آسیب طناب نخاعی با سلول‌های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs)  - سلول درمانی و پارکینسون - خواب DNA آسیب دیده مغز را ترمیم می‌کند، از جمله مطالبی است که در این شماره به چاپ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تشخیص زودهنگام ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین با NIPT - گفت‌وگو با دکتر رامین فاضل ـ مدیر عامل شرکت لیوژن فارمد خیریه امید اولین خیریه مردمی یاری به درمان‌های سلولی در بیماری‌های صعب العلاج کشور- معرفی پایگاه protparam- دورهمی نگاه‌های ریزبین micrograph ، عنوان مطلب دیگری است که در شماره چهارم نشریه ژیوار منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ژیوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر

کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده باریک ریخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، سنگ های صفراوی رسوبات سخت شده مایع گوارشی به نام صفرا در کیسه صفرا هستند. همچنین اندازه آنها از کوچکی به اندازه یک دانه شن تا بزرگی به اندازه یک توپ گلف متغیر است.

دکتر «ایروینگ خورخه»، جراح عمومی مایو کلینیک در این باره می‌گوید: افرادی که درد و سایر علایم ناشی از سنگ‌های صفراوی را تجربه می‌کنند معمولاً نیاز به جراحی برداشتن کیسه صفرا دارند.

به گفته این متخصص، در این مواقع ممکن است درد شدید و ناگهانی در شکم یا کمردرد را تجربه کنید و حتی ممکن است حالت تهوع یا استفراغ داشته باشید.

دکتر خورخه می‌گوید: به طور معمول، علایم درد مرتبط با کیسه صفرا، درد همراه با وعده‌های غذایی است و معمولاً بعد از خوردن وعده‌های غذایی چرب رخ می‌دهد.

او می گوید دلایل متعددی وجود دارد که کیسه صفرا شما می تواند سنگ کیسه صفرا ایجاد کند. شایع ترین علت آن چیزی است که می خورید. رژیم غذایی سرشار از فیبر و کلسترول و چربی کم، خطر ابتلا را کاهش می دهد.

سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در داخل کیسه صفرا ایجاد می شوند. بنابراین، کلسترول صفرا بیش از حد بالا می رود و کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود. اگر فردی اضافه وزن و دیابت داشته باشد و زیاد چربی مصرف کند، در معرض خطر بیشتری قرار دارد. در صورت مشاهده علایمی مانند درد مکرر در ناحیه شکم، اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع، استفراغ و ... به پزشک مراجعه کنید زیرا تاخیر در تشخیص می تواند منجر به عوارض دیگری شود.

دکتر خورخه می گوید: بومیان آمریکایی و جمعیت اسپانیایی تبار و همینطور زنان در خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند. همچنین با افزایش سن، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستیم.

این متخصص اظهار کرد: وقتی سنگ کیسه صفرا داشته باشید، آنها خود به خود از بین نمی روند و درمان توصیه شده، جراحی برای برداشتن کیسه صفرا است.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، دکتر خورخه می گوید: این عضوی از بدن است که مردم می توانند بدون آن زندگی کنند و هیچ عواقب طولانی مدتی ناشی از برداشتن آن نداشته باشند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید| «بابارضا۲» با نوای روح‌الله رحیمیان منتشر شد
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • «باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد
  • جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» به ایستگاه آخر رسید
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • مارکا: گل زاهدی شایسته بردن جایزه فیفا پوشکاش است
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI