Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جشنواره جوان خوارزمی از برگزاری بیست‌ویکمین دوره این جشنواره در روز یکشنبه ۲۴ آذرماه خبر داد و گفت: در بخش دانش پژوهان و فناوران از ۱۰ طرح برتر تقدیر می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز دوشنبه ۱۸ آذرماه ۹۸ نشست خبری بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی در سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در این نشست علیرضا اللهیاری، دبیر جشنواره جوان خوارزمی به ارائه گزارش برگزاری جشنواره پرداخت و گفت: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران همه ساله در مسیر تحقق ماموریت‌ها و تقویت فرهنگ پژوهش و نوآوری در بین دانش پژوهان و فناوران، جشنواره جوان خوارزمی را با اهداف شناسایی، معرفی، جذب و پرورش استعداد‌های جوان کشور در زمینه‌های مختلف علم و فناوری؛ ارج نهادن و تقدیر از پژوهشگران، نوآوران و فناوران جوان کشور؛ ترویج فرهنگ نوآوری، کاربردی کردن نتایج تحقیقات و کارآفرینی دانش بنیان در میان جوانان کشور و ... برگزار می‌کند.

دبیر جشنواره جوان خوارزمی با اشاره به بخش‌های مختلف رقابت در جشنواره اظهار داشت: در بخش دانش پژوهان و فناوران، طرح‌ها توسط پژوهشگران و فناوران از داخل کشور در گروه سنی زیر ۳۵ سال به دبیرخانه جشنواره ارائه می‌شود و بخش دانش آموزی شامل طرح‌های دانش آموزان دوره دوم توسطه (سال‌های دهم، یازدهم و دوازدهم) با حداکثر بیست سال سن، در شاخه‌های نظری، هنرجویان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش (اعم از دولتی و غیرانتفاعی) است که از طریق اداره برنامه ریزی و امور اجرایی بخش دانش آموزی جشنواره در وزارت آموزش و پرورش به رقابت راه می‌یابند.

وی عنوان کرد: در بخش دانش پژوهان و فناوران انواع طرح‌ها که تکمیل شده اند و دارای نتایج ارزنده‌ای هستند در زمینه‌های پژوهش‌های بنیادی، کاربردی، توسعه ای، اختراع و نوآوری ارائه شده به جشنواره در ۱۶ گروه تخصصی علوم پایه، فناوری‌های شیمیایی، مکانیک، برق و کامپیوتر، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، کشاورزی و منابع طبیعی، مواد متالوژی و انرژی‌های نو، عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری نانو، هوافضا، معماری و شهرسازی، مکاترونیک و هنر مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

اللهیاری افزود: در بخش دانش آموزی زمینه‌های علمی متناسب با رشته‌های تحصیلی در دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش تعیین شده است و شامل برق و الکترونیک، کامپیوتر، مکاترونیک، مکانیک، فیزیک و نجوم، شیمی، ریاضی، عمران، علوم زیستی، کشاورزی و منابع طبیعی، زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و روانشناسی، علوم دینی و قرآن پژوهی، هنر، معماری، نانو تکنولوژی و طرح‌های میان رشته‌ای است.

وی با بیان اینکه فراخوان بیست ویکمین جشنواره جوان خوارزمی از اردیبهشت ماه ۹۸ منتشر شد، افزود: ارزیابی طرح‌ها در ۱۷ گروه تخصصی و گزینش نهایی برگزیدگان آن در هیئت داوران، تا آبان ماه ادامه داشت که ۳۸۳ طرح در سامانه جشنواره دریافت و برای ارزیابی به گروه‌های تخصصی ارجاع شد. نتیجه این فعالیت چند ماهه در گروه‌های تخصصی، پیشنهاد ۱۸ طرح از سوی گروه‌های تخصصی به هیئت داوران جشنواره شد.

دبیر جشنواره جوان خوارزمی بیان کرد: هیئت داوران که بالاترین رکن علمی و تخصصی جشنواره است وظیفه بررسی علمی، فنی، ارزشی و رتبه بندی طرح‌های ارجاعی توسط گروه‌های تخصصی را به عهده دارد. پس از طی جلسه‌های متعدد و دفاع گروه‌های تخصصی از طرح‌های پیشنهادی، تعداد ۱۰ طرح به عنوان برگزیده نهایی بخش دانش پژوهان و فناوران بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی انتخاب شد.

اللهیاری اعلام کرد: در جشنواره جوان خوارزمی رشته‌های علوم انسانی و پزشکی جایگاهی ندارند چرا که از دوره نوزدهم جشنواره فارابی از این جشنواره خارج شد تا بررسی طرح‌های مربوط به حوزه علوم انسانی را ارزیابی کند همچنین جشنواره رازی از دوره یازدهم جشنواره جوان خوارزمی جدا شد و به طرح‌های حوزه علوم پزشکی می‌پردازد.

وی عنوان کرد: از ده طرح برگزیده ۴ طرح، اختراع و نوآوری هستند که در مجامع بین‌المللی ثبت شده‌اند همچنین از این ده طرح، ۴ طرح تاکنون محصولاتش تجاری‌سازی شده است.

دبیر جشنواره جوان خوارزمی گفت: برگزیدگان این جشنواره ملی، در مراسمی با شکوه با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و وزیر آموزش و پرورش و برخی دیگر از مقامات عالی رتبه کشور و پوشش گسترده رسانه‌های دیداری و شنیداری و خبری، معرفی و تقدیر می‌شوند. امسال بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی در روز یکشنبه ۲۴ آذر ماه ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱ در سالن خوارزمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد.

گفتنی است، جشنواره بین المللی خوارزمی رقابتی علمی است که بنیان اجرای آن از سال ۱۳۶۶ در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران بنا نهاده شده بود. از دوره سوم (۱۳۶۸) بخش دانش آموزی نیز به این جشنواره وارد شد و تا دوره دوازدهم طرح‌هایی به عنوان برگزیده بخش دانش آموزی مورد تقدیر قرار گرفتند.

لیکن از سال ۱۳۷۸ به منظور همسان سازی سطح رقابت‌ها توجه بیشتر به نوآوران و دانش پژوهان جوان، انگیزش و ترغیب جوانان برای شرکت در این رقابت علمی، جشنواره‌ای با آئین نامه و فرآیند‌های علمی و اجرایی مستقل برای جوانان شکل گرفت و آغاز به کار کرد و از آنجا که مولودی از جشنواره بین المللی خوارزمی بود همچنان نام دانشمند، ریاضی دان و منجم بزرگ ابو جعفر محمد ابن موسی خوارزمی برای آن حفظ و برای نشان دادن تفاوت سطح برگزاری ناشی از محدودیت سنی، عنوان جشنواره جوان خوارزمی برای آن برگزیده شد و عنوان، نشان، طرح تندیس، مجوز برگزاری سالانه و صدور گواهی نامه‌های مربوط به کسب رتبه در آن، متعلق به سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی – وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره جوان خوارزمی طرح های پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره استان بوشهر در بخش‌های «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

این برنامه با حضور سید محمد هاشمی قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی رمضانی چابک مدیرکل امور استان‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا علیه‌السلام، فرهاد قائمیان مدیر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) و مسئولان استانی در روستای سرکره دشتستان با میزبانی گرم و پرشور مردم روستا برگزار شد.

ششمین دوره جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره دشتستان با حضور ۵۰ هنرمند در سه بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستا از استان‌های، خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر اجرا و با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

برگزیدگان جشنواره عکس روستایی عشایری رضوی

بخش عکاسان آزاد

داود کهن ترابی رتبه اول – لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره

امین رحمانی رتبه دوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی

محسن کابلی رتبه سوم، لوح تقدیر و جایزه نقدی

مهدی ایمانی تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

جواد رضایی تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

عبدالرحمن مجرد تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

سعید قاسمی تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

ساسان جواد نیا تقدیری: لوح تقدیر، جایزه نقدی

بخش عکاسان روستایی

حمید واحدی رتبه اول- لوح تقدیر، جایزه نقدی و تندیس جشنواره

حمیدرضا حبیبی محب سراج رتبه دوم- لوح تقدیر و جایزه نقدی

فائزه کابلی رتبه سوم- لوح تقدیر و جایزه نقدی

سید علی حسینی فر تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

حسین توحیدی فر تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

بخش آرشیوی

یاسر محمد خانی تقدیری: لوح تقدیر و جایزه نقدی

مهدی عقیقی لوح تقدیر و جایزه نقدی

برگزیدگان جشنواره پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی

بخش نوجوان

درسا نکویی- رتبه اول از مشهد خراسان رضوی

نرگس یوسفی- رتبه دوم از مشهد خراسان رضوی

هانیه فراسوندی- رتبه سوم مشترک از برازجان بوشهر

امیر رضا حسینی- رتبه سوم مشترک از گناباد خراسان رضوی

بخش کودکان:

سید امیر عباس کرامت – تقدیر ویژه کودکان از کاشمر

ضحی بابا مندی – تقدیر ویژه کودکان از ازفول

رئوف پاشایی- تقدیر ویژه کودکان از کشهد

مرسانا برزگر- تقدیر ویژه کودکان از مشهد

بخش بزرگسال:

نفر اول در این بخش هیئت داوران انتخابی ندارد

آتنا بیات- رتبه دوم بصورت مشترک از اراک

سید علی موسی- رتبه دوم بصورت مشترک از یزد

فرشته محمدی- رتبه سوم از همدان

علی بهاری- تقدیر ویژه از بروجرد

جواد آقا پور- تقدیر ویژه از آمل

جواد همایونی- تقدیر ویژه از مشهد

برگزیدگان جشنواره مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی

مجید بهمنش بخش چاووشی خوانی رتبه: برگزیده- لوح تقدیر و هدیه نقدی از قائن خراسان جنوبی

ظاهر مرادی بخش منقبت خوانی رتبه: برگزیده- لوح تقدیر و هدیه نقدی از تربت جام خراسان رضوی

عرفان خان محمدزاده بخش مدیحه سرایی رتبه: برگزیده- لوح تقدیر و هدیه نقدی از اردبیل

تقدیر از پیشکسوتان مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری رضوی

محمدرضا اسحاقی گرجی-- پیشکسوت نغمه خوان- لوح نقدیر و هدیه نقدی-از مازندران

کوروش رضوانی فر-- پیشکسوت نغمه خوان- لوح نقدیر و هدیه نقدی- از کهگیلویه و بویر احمد

ناخدا ستوده-- پیشکسوت نغمه خوان- لوح نقدیر و هدیه نقدی-بوشهر

محمد حسن آبیار-- پیشکسوت نغمه خوان- لوح نقدیر و هدیه نقدی-دشتستان بوشهر

کد خبر 6095553

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران