Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،دکتر شهرام امینی، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: خوشبختانه با پذیرش بیماران مبتلا به آنفلوانزا در بخش های ویژه و اقدامات درمانی مناسب تحت نظر متخصصان تا حد زیادی مرگ و میر این بیماران کاهش یافته است.

وی افزود: این بیماری در زنان باردار مخاطرات بیشتری هم برای جنین و هم مادر به همراه دارد که امیدواریم وزارت بهداشت و درمان اقدامات لازم جهت تجهیز بخشهای ویژه به دستگاه های حمایتی قلبی ریوی نظیر اکمو برای کاهش میزان مرگ و میر این بیماران خصوصا مادران باردار انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به سوالی در مورد آمار مرگ و میر بیماران در بخش های مراقبت ویژه گفت: این مسئله تا حد زیادی بستگی به بیماری زمینه‌ای بیماران و شرایط حاد اولیه آنها و نارسایی ارگان های حیاتی بیماران دارد که بیشترین مرگ و میر در بخش های مراقبت ویژه داخلی و کمترین آن مربوط به بخش های مراقبت ویژه جراحی است چرا که اکثر بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه داخلی بیماری‌های زمینه‌ای زیادی داشته و سن بالاتری دارند که احتمال فوت آنان را بیشتر می کند.

وی افزود: همچنین در بخش های مراقبت سوختگی میزان مرگ و میر به ویژه در شرایطی که درصد سوختگی بیمار بسیار بالاست بیشتر است و به طور کلی این مسئله نه به دلیل متبحر نبودن پزشکان بلکه به دلیل شرایط حاد اولیه بیمار رخ می‌دهد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد موضوع آنفولانزا گفت: آمار رسمی بیماران مبتلا به آنفلوآنزا که در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند را ندارم وزارت بهداشت هم هنوز آماری در این زمینه اعلام نکرده ولی این آمار در شهرهای مختلف متفاوت است و در شهر مشهد و خراسان رضوی در حال حاضر آمار افراد بستری در بخش های مراقبت های ویژه به دلیل بیماران مبتلا به آنفلوانزای شدید حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد بیشتر شده است.

وی تصریح کرد: نارسایی شدید تنفسی و یا درگیری قلبی به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا علت عمده بستری این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه یا icu بیمارستان‌ها است و میزان مرگ و میر این بیماران بستگی به بیماری زمینه‌ای، سن بیمار و وضعیت عملکرد اعضای حیاتی بیماران دارد.
خوشبختانه در سالهای اخیر با تربیت پزشکان مراقبتهای ویژه (اینتنسیویست) و اداره بخش های ویژه توسط آنان نه تنها میزان مرگ و میر بیماران تا حد زیادی کاهش یافته است بلکه مدت بستری بیماران در بخشهای icu و نیز هزینه های درمانی نیز بطور چشمگیری کمتر شده است.
دکتر امینی تاکید کرد: بهبود بیشتر کیفیت خدمات درمانی در بخش های مراقبتهای ویژه نیازمند توجه ویژه مسئولان ذیربط و تجهیز این بخش ها به تجهیزات پیشرفته تشخیصی و درمانی و بکارگیری متخصصین مراقبت های ویژه در این بخش ها دارد.

دکتر امینی در آستانه برگزاری هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ایران گفت: این کنگره 18 تا 20 دی ماه سال جاری با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در حوزه مراقبت‌های ویژه در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر ارائه کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه مراقبت‌های ویژه آخرین دستاوردهای علمی نیز در این زمینه ارائه خواهد شد، افزود: همچنین در این کنگره تبادل اطلاعات میان شرکت‌کنندگان و اساتید انجام می‌گیرد.

دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ایران ادامه داد: موضوعاتی همچون مراقبت ویژه در بیماران با مشکلات مغزی، قلبی، ریوی و کلیوی همچنین بیماران مبتلا به مشکلات عفونی مانند آنفلوآنزا در این کنگره مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد همچنین امسال مبحث مراقبت‌های ویژه در بیماران سوختگی، اطفال، اعصاب و تصویربرداری نیز به مباحث اصلی اضافه شده و به موضوعاتی در این راستا پرداخته خواهد شد.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر شهرام امینی آنفلوآنزا بخش مراقبت‌های ویژه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آنفلوآنزا بخش مراقبت های ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟