Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: هزار و ۴۳۰ پروژه زیربنایی در مازندران به انجام رسید که ساخت ۵۲ مدرسه با ۳۵۰ کلاس، ۱۴۰ مسجد، ۹۰ پروژه زیربنایی و هزار و ۱۵۰ مسکن محرومان از جمله این پروژه‌ها است.

به گزارش ایکنا از مازندران، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امروز ۱۸ آذرماه در بازدید از کارخانه نساجی مازندران، گفت: یکی از جهت‌گیری‌هایی که از اواسط سال گذشته در ستاد اجرایی شکل گرفت، احیای بنگاه‌های تعطیل شده و یا از ظرفیت کامل آن بهره‌برداری نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طول یکسال گذشته توانستیم۲۰ هزار و ۵۰۰ طرح را که بیشتر خرد و خانگی رها شده بود، احیا کنیم تا به تولید کشور کمک شود.

مخبر از استاندار خواست تا تیم کنترل کننده‌ای انتخاب کنند و برنامه‌ریزی شود تا در شش ماه آینده همه فاز‌های کارخانه که توان ایجاد ۷۰۰ شغل را دارد راه‌اندازی شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاکید کرد: در حال مصمم هستیم با ابزاری که در استان وجود دارد تولید کارخانه سامان یابد و اُمیدواریم تصمیم درستی برای آن گرفته شود تا عواید و منفعت آن به استان و مردم برگردد و کارخانه برای شهر بماند.


وی با بیان اینکه، در مازندران تقریبا ۵ هزار و ۸۰۰ طرح که احیا و تأسیسی است تا پایان سال انجام می‌شود، اظهار کرد: هزار و ۱۲۰میلیارد تومان در مازندران در بخش‌هایی همچون سیل اشتغال و عمرانی هزینه شد.

مخبر اظهار کرد: هزار و ۴۳۰ پروژه زیربنایی در مازندران به انجام رسید که ساخت ۵۲ مدرسه با ۳۵۰ کلاس، ۱۴۰ مسجد، ۹۰ پروژه زیربنایی و هزار و ۱۵۰ مسکن محرومان از جمله این پروژه‌ها است.
وی افزود: طبق برآورد فاز نخست کارخانه نساجی مازندران با ۱۷ میلیارد تومان جمع می‌شود و برای ادامه کار هم کمک می‌کنیم.

مخبر گفت: کلیات نساجی شماره یک را قبول دارم و باید در جلسه‌ای به جمع‌بندی برسیم تا بتوانیم نسبت به راه‌اندازی آن هم اقدام کنیم.

در پایان این بازدید تفاهم‌نامه‌ای میان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و مدیرعامل کارخانه نساجی مازندران امضا شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: محمد مخبر نساجی قائمشهر راه اندازی ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای خدمات‌رسانی به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران این استان، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ به ریاست علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مرکز استان برگزار شد و در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، در خصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

محمودرضا تیمورپور معاون مدیریت بحران استانداری در خصوص مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

وی افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال‌احمر بین مردم آسیب‌دیده که در مناطق امن اسکان داده شده‌اند، توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین‌آلات سنگین در آماده‌باش است.

تیمورپور گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، شش رشته قنات تخریب و ۳۰۰ رأس دأم نیز تلف شده‌اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده است، اظهار کرد: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین‌آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند، از این رو بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آب‌نماها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی، مسیرهای اصلی و روستایی توسط نیروهای راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آب‌رسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین‌آلات کمرشکن برای حمل خودروهای سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی، باوجود سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستاها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اعضای ستاد بحران استان بعد از این جلسه راهی شهرستان زیرکوه شدند.

کد خبر 747813

دیگر خبرها

  • یادآوری یک خاطره فراموش‌نشدنی: نساجی قهرمان!
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • مهره کلیدی نساجی با لباس شخصی (عکس)
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است