Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نظام مرادی بعدازظهر دوشنبه در نشست کمیته ی استانی طرح نظارت بر تسهیلات بهداشتی و پایگاههای تغذیه سالم مدارس افزود: پایگاه تغذیه یا بوفه در مدارس در چهار سطح تقسیم بندی می شود.

وی بیان داشت: پایگاه تغذیه نوع اول، بوفه‌هایی هستند که فقط مواد غذایی بسته‌بندی شده دارای مجوز عرضه می‌کنند که نیاز به نگهداری در شرایط ویژه مثل یخچال را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادی با بیان اینکه قبیل بوفه مدارس، بیشتر شامل مناطق محروم و دوردست کشور و مدارسی که زیر ۱۰۰ نفر دانش آموز دارند، می شود، گفت: دسته دوم بوفه مدارس، یخچال دارند و علاوه بر مواد غذایی دسته اول، می توانند، مواد غذایی مثل شیر پاستوریزه ارائه کنند که نیاز به نگهداری در یخچال دارد.

وی افزود: دسته سوم بوفه مدارس نیز که لازم است حتما تجهیزات گرم کننده را داشته باشند، علاوه بر داشتن مواد غذایی بوفه های نوع اول و دوم، غذاهای آمادهای همچون عدسی و لوبیا ارائه می دهند که احتیاج به گرم نگه داشتن دارند.

مرادی اظهار داشت: بوفه نوع چهارم نیز که در برخی مراکز آموزشی وجود دارد، همان سلف سرویسها بوده که محلی برای طبخ غذا هستند.

وی با بیان اینکه نداشتن احساس مسؤلیت همگانی مهمترین مشکل راه اندازی پایگاه تغذیه سالم است، گفت: ساماندهی بوفه‌های مدارس در قالب پایگاههای تغذیه سالم دانش‌آموزی با هدف نظارت بر مواد توزیعی در بوفه‌ها و سلامت دانش‌آموزان انجام می شود.

مرادی سازمان دانش‌آموزی را مجری این امر عنوان کرد و افزود: مدیر مدرسه باید با توجه به تعداد دانش آموزان و بر اساس طبقه بندی بوفه ها، در راستای اخذ مجوز پایگاه تغذیه سالم اقدام کند.

کد خبر 4793410

منبع: مهر

کلیدواژه: یاسوج بوفه مدارس کهگیلویه و بویراحمد انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین بارش برف ثبت نام کاندیداها شهرکرد تعطیلی مدارس بیرجند خطبه های نماز جمعه ویروس آنفلوانزا انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۳۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس