Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@00:28:41 GMT

روسیه در پاکستان سرمایه گذاری می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۸۸۲۹

روسیه در پاکستان سرمایه گذاری می‌کند

مقامات پاکستان اعلام کردند مسکو و اسلام آباد بزرگترین قرارداد همکاری را با هدف توسعه تجارت و کسب و کار امضا کردند که میلیاردها دلار ارزش دارد. ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۸ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، مقامات پاکستان اعلام کردند مسکو و اسلام آباد بزرگترین قرارداد همکاری را با هدف توسعه تجارت و کسب و کار امضا کردند که میلیاردها دلار ارزش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قرارداد شامل سرمایه‌گذاری های عظیمی در صنایع انرژی، راه آهن و فولاد می شود.

 این قرارداد با حضور یک هیئت نمایندگی 64 نفره به رهبری دنیس مانتوروف، وزیر صنعت و تجارت روسیه، در پاکستان برای یک بازدید رسمی چهار روزه امضا شد.

 روسیه طبق بخشی از این قرار داد تا یک میلیارد دلار کمک مالی برای احیا و ارتقاء پروژه کارخانه های فولاد پاکستان  فراهم می کند.

 دو طرف همچنین در مورد سرمایه گذاری در خط لوله گاز شمال-جنوب مذاکره کردند. انتظار می‌رود شرکت‌های روسی یک خط لوله گاز از کراچی در جنوب پاکستان تا لاهور در شمال شرق این کشور برای انتقال گاز طبیعی وارداتی بسازند تا تقاضای انرژی این منطقه را تامین کند.

 روسیه در اوایل سال جاری میلادی قول یک سرمایه‌گذاری 14 میلیارد دلاری را در بخش انرژی پاکستان داده بود که شامل 2.5 میلیارد دلار سرمایه برای پروژه خط لوله شمال-جنوب می شود.

یک شرکت روسی پروژه‌ای برای تبدیل نیروگاه حرارتی مظفرگاره به زغال سنگ و ساخت یک نیروگاه 600 مگاواتی با سوخت زغال سنگ در منطقه جام شورو آغاز کرده است.

طبق گفته مقامات پاکستان سوپرجت های سوخوی100 روسیه با انواع قراردادهای اجاره و با گزینه فروش در اختیار پاکستان قرار می گیرد. این هواپیمای باریک بدنه ظرفیت حمل صد مسافر را در مسیرهای داخلی دارد.

به گفته یکی از مقامات، از این هواپیما در  مسیرهای داخلی و بین‌المللی شامل خاورمیانه، کشورهای مستقل مشترک المنافع، هند، چین، سریلانکا، بنگلادش و امارات استفاده می شود.

اسلام آباد که در 2018 هلیکوپترهای MI-35 از روسیه خرید بود، به سایر سخت افزار های روسی هم علاقه مند است. هدف این دو کشور افزایش تجارت دو جانبه است که سال گذشته 700 میلیون دلار بود. صادرات پاکستان به روسیه به 150 میلیون دلار رسید در حالی که واردات این کشور از روسیه 250 میلیون دلار بود.

مسکو همچنین به ساخت یک خط آهن از کوئتا به تفتان هم کمک می کند.

پاکستان در طول مرزهای ایران و افغانستان بازار برپا می‌کندذخایر بزرگ نفت و گاز در پاکستان کشف شد

 انتهای پیام/170

 

R7586/P/S7,78,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است

سفیر حکومت طالبان با اشاره به سهم چین در منطقه و جهان اظهار داشت مناسبات کابل و پکن بسیار مهم است و دیپلمات‌های افغان نیز با مقامات چینی روابط خوبی دارند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بلال کریمی» سفیر افغانستان در چین با «محمد عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت کنونی این کشور گفت دیپلمات‌ها با مقامات چینی روابط خوبی دارند.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط «ارگ»، کریمی در این دیدار در رابطه با دستاوردهای سفارت افغانستان در چین نیز توضیح داد  و گفت مقامات چین، تلاش‌های امارت اسلامی در راستای سرکوب داعش، از بین بردن فساد، مبارزه با مواد مخدر و فعالیت‌های اقتصادی را مورد تقدیر قرار می‌دهند.

سفیر حکومت افغانستان در چین تصریح کرد: تأمین امنیت، شفافیت و ثبات از جمله عواملی است که سبب علاقمندی سرمایه‌گذاران چینی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان شده است.

وی خاطرنشان کرد شمار‌ زیادی از سرمایه گذاران چینی در این خصوص با سفارت افغانستان در تماس هستند.

دو طرف در ادامه با اشاره به سهم چین در منطقه و جهان، مناسبات افغانستان با این کشور را مهم دانستند و پیرامون بهبود تجارت و افزایش تسهیلات برای تاجران دو کشور گفتگو کردند.

آغاز آزمایشی کریدور ریلی بین چین و افغانستانچین: برای اجرای پروژه‌های بنیادی با افغانستان همکاری می‌کنیمبرگزاری سومین نشست سازوکار تعامل افغانستان و چین در پکن

وزارت خارجه حکومت طالبان هفته گذشته اعلام کرده بود در سومین نشست افغانستان و چین، مقامات پکن متعهد شدند تا در زمینه‌های درمانی، استخراج معادن، اسکان مجدد مهاجرین و گسترش روابط تجاری همچنین ارتقای ظرفیت ادارات حکومت کابل همکاری کنند.

«شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین بهمن ماه سال گذشته در مراسمی رسمی استوارنامه «بلال کریمی» را به‌عنوان سفیر و نماینده ویژه حکومت طالبان در پکن پذیرفت.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است
  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان