Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، دکتر محمدجواد مهدوی نژاد دانشیار گروه معماری دانشگاه تربیت مدرس با ارائه نظریه معماری سرآمد موفق شد جایزه آکادمی علوم چین را کسب کند.

الگوی معماری سرآمد در حوزه ایجاد تعامل میان ظرفیت‌های فرهنگی معماری بومی و فناوری‌های روزآمد و پیشرفته، راه نوینی پیش روی آینده معماری ایرانی و همچنین کشورهای دارای تمدن کهن و معماری بومی اصیل قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در الگوی معماری سرآمد، استفاده از مصالح زیست سازگار و نماهای پیشرفته به عنوان راه حلی پایدار برای بهبود خرده اقلیم‌های شهری پیشنهاد شده است.

آکادمی علوم چین هر ساله در یک فراخوان بین‌المللی از نظریه‌ها و ایده‌های نوظهور در حوزه‌های نوین دانش حمایت و به پژوهشگران برتر جهان جایزه اهدا می‌کند.

کد خبر 4793980 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: معماری دانشگاه تربیت مدرس استاد دانشگاه دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی روز دانشجو سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت دانشجویان دانشگاه های ایران دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه امیرکبیر حسین توکلی محمد مهدی طهرانچی آزمون کارشناسی ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • پویش تربیت تسهیل گر جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد