Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@23:58:44 GMT

توافق گازی مسکو و کی‌یف؛ تنش بین پوتین و مرکل

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۲۰۹۴

توافق گازی مسکو و کی‌یف؛ تنش بین پوتین و مرکل

براساس گزارش امروز(سه‌شنبه 19 آذر) خبرگزاری رویترز، زلنسکی پس از این نشست گفت، کارشناسان هر دو کشور قرار است روی جزئیات این توافق کار کنند.
پوتین نیز در این باره گفت، چنانچه هر دو طرف با یکدیگر همکاری کنند، گاز (روسیه) برای اوکراین ارزان تمام خواهد شد.

تنش بین مسکو – برلین
براساس این گزارش، در حاشیه این نشست، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان از رئیس جمهوری روسیه خواستار همکاری مسکو در زمینه قتل یک شهروند گرجستانی در برلین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


« زلیم خان خانقوشویلی -  Zelimkhan Khangoshvili » شهروند گرجستانی که در ماه اوت(مرداد-شهریور) گذشته در پارکی در برلین به قتل رسید، دولت آلمان خواستار همکاری روسیه دراین زمینه شده بود و در پاسخ به عدم همکاری کرملین،  دو دیپلمات مظنون روس را از این کشور اخراج کرد.

به گفته صدر اعظم آلمان،در گفت‌وگوی دوجانبه با پوتین اظهارداشته آلمان انتظار دارد روسیه اطلاعاتی درباره این فرد گرجستانی ارائه دهد که اکنون تحقیقات پیرامون قتل او در جریان است.

این رسانه انگلیسی ادامه داد: دادستانی آلمان به دست داشتن روسیه و یا چچن در این ماجرا مظنون است. این درحالی بود که پوتین پس از این نشست و در جریان نشست خبری در این باره آلمان را مقصر دانست و در پاسخ به پرسشی دراین زمینه گفت، فرد گرجستانی کشته شده در برلین، آدم‌کش بود.
رئیس جمهوری روسیه افزود: فردی که در برلین به قتل رسیده، خود مرتکب اقدامی خونبار در خاک روسیه شده بود و براین اساس مسکو خواستار استردادش از آلمان شد که به این درخواست پاسخی داده نشد.

وی درباره اقدام دیپلماتیک برلین در اخراج دو دیپلمات روس بر سر ماجرای قتل این فرد نیز گفت: شما دیپلمات‌های ما را اخرج کردید ما هم دیپلمات‌های شما را.
رویترز در ادامه نوشت: پوتین این فرد را یکی سازمان‌دهندگان بمب‌گذاری در مترو مسکو دانست.

به گزارش ایرنا، رئیسان جمهوری روسیه و اوکراین دیروز (دوشنبه ۱۸ آذرماه) برای نخستین بار در قالب گروه نورماندی برای حل اختلاف میان مسکو و کی‌یف دیدار کردند.
سران روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان پس از نشست در قالب «گروه نورماندی» در بیانیه مشترکی بر اجرای کامل آتش‌بس، تبادل همه زندانیان و همچنین اجرای توافق‌های مینسک در شرق اوکراین توافق کردند.

در این بیانیه کوتاه گروه تماس چهارجانبه موسوم به نورماندی، برای تثبیت اوضاع در مناطق مناقشه در شرق اوکراین، تلاش برای اجرای مفاد سیاسی توافق‌های مینسک و پیگیری درستی اجرای توافق حاصل شده در نشست، در دیدارهای بعدی مقام‌های این گروه توافق شد.
اجرای کامل و جامع توافق آتش‌بس تا پایان سال جاری میلادی، بروزرسانی طرح مین‌روبی از مناطق درگیر و  افزودن سه ناحیه عدم تماس در این مناطق، از دیگرموارد مورد توافق این گروه چهارجانبه در بیانیه پایانی بود.

مسکو، کی‌یف، پاریس و برلین پیرامون تبادل همه زندانیان شناسایی شده در یک مهلت 30 روزه و اعطای وضعیت ویژه خودمختاری به مناطق لوهانسک و دونتسک براساس توافق‌های مینسک نیز توافق کردند.
همچنین توافق شد که وزیران خارجه و مشاوران سیاسی چهار کشور در چهار ماه آینده نشست دیگری برای پیگیری اجرای توافق‌های به دست آمده در نشست پاریس برگزار کنند.

مقدمات برگزاری این نشست، پیشتر در جریان دیدار مردادماه گذشته امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه و پوتین در حاشیه اجلاس سران گروه هفت در شهر بیاریتز فرانسه پی‌ریزی شد.
آخرین دور از نشست سران چهار کشور گروه نورماندی در اکتبر(مهر-آبان) سال ۲۰۱۶ برگزار شد. از سال ۲۰۱۴ تاکنون افزون بر ۱۳ هزار نفر در جنگ و درگیری‌های شرق اوکراین کشته شده‌اند.
گروه تماس اوکراین (نورماندی) شامل نمایندگان چهار کشور آلمان، روسیه، اوکراین و فرانسه است که با هدف پایان دادن به جنگ در شرق اوکراین در ششم ژوئن ۲۰۱۴ پایه‌گذاری شد.
2023

برچسب‌ها اوکراین آنگلا مرکل روسیه فرانسه ولادیمیر پوتین امانوئل مکرون آلمان گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین آنگلا مرکل روسیه فرانسه ولادیمیر پوتین امانوئل مکرون آلمان گاز اوکراین آنگلا مرکل روسیه فرانسه ولادیمیر پوتین امانوئل مکرون آلمان گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۲۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد

وزیر امور خارجه آلمان با استناد به تحقیقات انجام شده دولت روسیه را مسئول حمله به حزب سوسیال دموکرات صدر اعظم آلمان در سال گذشته دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، دولت فدرال آلمان واحدی از سرویس اطلاعات نظامی روسیه GRU را مسئول حمله سایبری سال گذشته به حزب دولتی سوسیال دموکرات دانست. آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در جریان بازدید از آدلاید استرالیا گفت: هکرهای دولتی روسیه در فضای سایبری به آلمان حمله کرده‌اند.

حزب سوسیال دموکرات آلمان در ژوئن 2023 اعلام کرد که حساب‌های ایمیل مدیران این حزب قبلاً در ژانویه همان سال هدف حمله سایبری قرار گرفته بود. یک سخنگوی این حزب در آن زمان گفت که این امر به دلیل شکاف امنیتی در شرکت نرم افزاری مایکروسافت که هنوز در زمان حمله ناشناخته بود، ممکن شد.

به گفته بائربوک تحقیقات دولت فدرال آلمان به رهبری وزارت خارجه اکنون تکمیل شده است. این مقام آلمانی گفت: امروز به وضوح می‌توانیم این حمله سال گذشته را به گروه APT28 که تحت کنترل سرویس مخفی روسیه GRU است نسبت دهیم. وی افزود: این کاملا غیرقابل قبول است و بدون عواقب نخواهد بود.

به ادعای سازمان اطلاعات داخلی آلمان گروه APT28 حداقل از سال 2004 در سراسر جهان، عمدتاً در زمینه جاسوسی سایبری، فعال بوده است. بر اساس ین ادعا این سرویس مخفی در گذشته نیز کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاعاتی نادرست را در فضای مجازی رهبری کرده و در میان فعال‌ترین و خطرناک‌ترین بازیگران سایبری در جهان است. این نهاد امنیتی در آلمان به وضوح APT28 را به سرویس اطلاعات نظامی روسیه GRU نسبت می‌دهد. این گروه که با نام Fancy Bear نیز شناخته می شود، مسئول یک حمله سایبری بزرگ به بوندستاگ در سال 2015 و بعداً در ایالات متحده برای حمله به حزب دموکرات قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری آلمان تمامی سرویس‌های مخفی آلمان از جمله اداره حفاظت از قانون اساسی، سرویس اطلاعات فدرال آلمان و سرویس ضد جاسوسی نظامی این کشور در تحقیقات دولت فدرال در این باره شرکت داشتند. بر اساس اطلاعات فعلی، گفته می‌شود که حمله به حزب سوسیال دموکرت بخشی از کمپین APT28 در چندین کشور اروپایی بوده است که علیه ادارات دولتی و شرکت‌هایی که با تامین انرژی، فناوری اطلاعات، تسلیحات یا هوافضا سروکار دارند، انجام شده است.

ساعاتی قبل از ارائه این بیانیه بائربوک، ناتو هم "فعالیت‌های به توصیف خود بدخواهانه" روسیه در کشورهای عضو خود را محکوم کرده بود. این ائتلاف نظامی اعلام کرد که به شدت نگران "حملات هیبریدی روسیه است که "خطری برای امنیت متحدان است. ناتو از کمپین‌های اطلاعات نادرست، اقدامات خرابکارانه و خشونت آمیز و حملات سایبری به عنوان نمونه یاد کرد.

این ائتلاف نظامی اعلام کرد: این حوادث "بخشی از تشدید کارزار فعالیت‌ها" توسط روسیه است. اخیراً تحقیقاتی در مورد "فعالیت های این دولت متخاصم" در جمهوری چک، استونی، آلمان، لتونی، لیتوانی، لهستان و انگلیس انجام شده است. در برخی موارد اتهاماتی نیز علیه روسیه مطرح شد.

این ائتلاف نظامی همچنین اعلام کرد که شرکای ناتو برای بازدارندگی و دفاع در برابر این حملات هیبریدی با یکدیگر همکاری خواهند کرد و به حمایت از اوکراین ادامه خواهند داد.

بریتانیا هم اخیرا روسیه را به «سازمان دهی» یک حمله آتش‌سوزی در خاک خود متهم کرد. از این رو وزارت خارجه بریتانیا در پایان ماه آوریل سفیر روسیه در لندن را احضار کرد. یک بریتانیایی 20 ساله که مظنون به ارتباط با گروه مزدور روسی واگنر است، قبلاً متهم به انجام حمله آتش‌سوزی در لندن به شرکت‌های مرتبط با اوکراین بود.

در ماه مارس هم مقامات جمهوری چک، از کشورهای عضو ناتو از افشای یک شبکه تبلیغاتی تحت حمایت مسکو در پیرامون وب‌سایت «صدای اروپا» مستقر در پراگ خبر دادند که گفته می‌شود برای نشریات طرفدار روسیه به نمایندگان پارلمان اروپا پول پرداخت کرده است.

همچنین در پایان ماه مارس، سازمان ضد جاسوسی لهستان از عملیاتی علیه یک شبکه جاسوسی روسیه خبر داد که گفته می شد علیه نهادهای اتحادیه اروپا اقدام کرده است. تأثیر احتمالی مسکو بر انتخابات اروپا در ژوئن نیز موضوعی بود که در نشست سران کشورهای اتحادیه اروپا در اواسط آوریل به آن پرداخته شد.

اذغان نماینده انگلیس به شکست تحریم‌ها علیه روسیهتحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسکو: «اوچریتینو» به تصرف روسیه درآمد
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم
  • زلنسکی در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • نام زلنسکی در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • مقام امنیتی اوکراین در فهرست افراد تحت تعقیب روسیه